" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
sagolun inşallah .. adet gunumde 117 beta ile ögrendim gebelıgımı. ertesı gun baska hastanede kan verdim 147 cıktı.doktor beta kontrolu ıcın pazartesı tekrar cagırdı 231 olmustu degerım. carsamba tekrar gıttım 391 olmuş. ama cok olumsuz konustu devlet hastanesı doktoru.yok düşecek dış gebelık. bnde baska bır doktordan randevu alıp persembe gnu gıttım. rahmın kendını hazırladıgını bı sorun olmadıgnı kesenın daha kucuk oldgu ıcın gozukmeyecegını soyledı. bu carsamba ıcın tekrar cagırdı ama dıs gebelık vs bnlar ıcın teshıs koyamam cok erken daha dedi.bastan gercekten cok uzuldum ama cevremde herkesın beta degerı bu sevıyelerde artmıs ve saglıklı bebeklerı oldu sımdı moralım daha iyi.carsambayı beklıyorum. bu arada takıp dedıgınız bu muydu :KK48::KK48:
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. takip dediğim bu değildi. Biz ovulasyon testile takip yapiyoruz. kız veya erkek bebek için. tabi ki taktir Allah in. biz sadece tedbir alıyoruz. İnşallah her şey istediğin gibi olur.

İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. takip dediğim bu değildi. Biz ovulasyon testile takip yapiyoruz. kız veya erkek bebek için. tabi ki taktir Allah in. biz sadece tedbir alıyoruz. İnşallah her şey istediğin gibi olur.
hmm nasıl yapılıyor ki bu takip.. ben ovu testı kullanmadım hıc sadece bu yumurtlama gunlerınde ıkı gunde bır ılıskı olayını yaptım. ama yumurtlamadan oncekı gunlerden hamıle kaldım. yumurtlama gunumden sonra bıkac gun ılıskı olmadı. öncesi sonrası olarak mı takip edıyosnuz peki ?

hmm nasıl yapılıyor ki bu takip.. ben ovu testı kullanmadım hıc sadece bu yumurtlama gunlerınde ıkı gunde bır ılıskı olayını yaptım. ama yumurtlamadan oncekı gunlerden hamıle kaldım. yumurtlama gunumden sonra bıkac gun ılıskı olmadı. öncesi sonrası olarak mı takip edıyosnuz peki ?
Bizim uyguladığımız shatles metodu. Buna göre tam yumurtlama zamanı hamile kalırsan erkek yumurtlama öncesi hamile kalırsan kız olma ihtimalini yükseltmeye çalışıyoruz. mesela benim 2 kızım var. Üçüncüsü erkek olsun istiyorum. o yüzden bugünlerde takipteyim. tam yum zamanım. tabi kibir sadece tedbir alıyoruz. taktir Allah in.

Takibi de ovulasyon testleriyle yapiyoruz

sagolun inşallah .. adet gunumde 117 beta ile ögrendim gebelıgımı. ertesı gun baska hastanede kan verdim 147 cıktı.doktor beta kontrolu ıcın pazartesı tekrar cagırdı 231 olmustu degerım. carsamba tekrar gıttım 391 olmuş. ama cok olumsuz konustu devlet hastanesı doktoru.yok düşecek dış gebelık. bnde baska bır doktordan randevu alıp persembe gnu gıttım. rahmın kendını hazırladıgını bı sorun olmadıgnı kesenın daha kucuk oldgu ıcın gozukmeyecegını soyledı. bu carsamba ıcın tekrar cagırdı ama dıs gebelık vs bnlar ıcın teshıs koyamam cok erken daha dedi.bastan gercekten cok uzuldum ama cevremde herkesın beta degerı bu sevıyelerde artmıs ve saglıklı bebeklerı oldu sımdı moralım daha iyi.carsambayı beklıyorum. bu arada takıp dedıgınız bu muydu :KK48::KK48:

Hayırlı olsun Cnm.hg.korkma geç dollenmedir.benim adet geçilmesinden 12.gun evdeki testte net belli oldu.doktora gittim kendi hesabıma gore 8 haftalıkken.kese ölçümünden sanırım orda 6 haftalık çıktı.sat 19 nisan 2014 du.doktor geç döllenme olmuş 1 mayıs baz alicaz dedi..ilk başta degerim 147 idi dusun adet geçmesinden 12.gun çıkan değer..çok şükur 30.01.2015 doğumlu bir oglum var.olumlu dusun

Hayırlı olsun Cnm.hg.korkma geç dollenmedir.benim adet geçilmesinden 12.gun evdeki testte net belli oldu.doktora gittim kendi hesabıma gore 8 haftalıkken.kese ölçümünden sanırım orda 6 haftalık çıktı.sat 19 nisan 2014 du.doktor geç döllenme olmuş 1 mayıs baz alicaz dedi..ilk başta degerim 147 idi dusun adet geçmesinden 12.gun çıkan değer..çok şükur 30.01.2015 doğumlu bir oglum var.olumlu dusun

ilk duydugumda cok uzuldum ama bırazda doktor korkuttu benı gec dollenme olması ıcın deger dusuk olur ama ıkı kat artardı senın ıkı kat olmuyor dedı.. şimdi iyiyim zaten Allahın takdırı hersey .. alacak nefesi varsa gelecek dunyaya..İnşallah saglıkla gelır ..

Takibi de ovulasyon testleriyle yapiyoruz
hmm aslında ben agrıdan yumurtladıgım gunu anlamıstım ama tabı ovu testı olmadıgı ıcın bılemem.. neyse hayırlısı benım ılk cocugum olacak ınsallah.. o yüzden kız da olur erkekte saglıklı olsunda :) Allah hepinize ıstedıgınız gıbı saglıklı evlatlar nasıp eder inşallah ..

Çok kötüyüm kimsem yok yapayalnızım şu hayattahiç dostum yok kimseye derdimi acamıyoum kardeşim yok ailem uzakta esim derseniz anlayışsız bunaldım kızlarnbugün bi siz vsrsınız:KK42:
Ne oldu canım nedir seni bu kadar yıpratan üzme kendini ne güzel kızların var onlar sana ileride dost arkadaş kardeş hersey olucaklar insallah benim annemde yapa yanlızdı ailesi memlekette tek kız digerleri erkek simdi biz 3kız onun herseyiyiz hep dua ediyor allahım bana kızlarımı verdi diye halbuki ben ilk kızım bende degil ama diger 2kardesimde cok üzülmüstü oglu olmadı diye cünkü babanem kadina yapmadıgını bırakmıyordu bi erkek doguramadın diye sizler cok sanslısınız rabbim size kız evlat vermis tabiki onunda hayırlısı önemli hayırsızlarıda var etrafimda kızından gormedigi iyiligi gelininden oglumdan goren var ama yinede kız evlat bir annenin herseyidir üzme kendini ileride hic yanlız kalmazsın insallah,derdini acmak istersende biz buradayız herzaman

Sagolun kızlar bazen doluyorum böyle normalde çok güçlüyümdür ama oluyo işte...İyiym şimdi çok şükür
canım sen kesın hamılesın ha. bu duygusallık hormonlardan mı ne :) uzulme hepımıze oluyor oyle benımde aılem başka sehırde bazen bunalıyorum kendını uzme ınsallah bebıs haberı alıp cok mutlu olursun

canım sen kesın hamılesın ha. bu duygusallık hormonlardan mı ne :) uzulme hepımıze oluyor oyle benımde aılem başka sehırde bazen bunalıyorum kendını uzme ınsallah bebıs haberı alıp cok mutlu olursun
ay ne bilim canım ya ümitlenmiyim diyorum bu arada beyaz akıntıda başladı acaba adet mi olcam yaaa

Canin cok sıkılirsa yaz dok icini buraya rahatla cnm kadin kadina desteğiz birbirimize her zamanEn Büyük KK:eğlence:
Allah razı olsun canım bazen annemle babama kızıyorum neden çocuk yapmadılar diye bende kızlarım yaşamasın diye istiyorum yoksa 3.çocugu kaldıracak güçte değilim manen ama onlar için işte inşallah bir gün kızlarım bunu anlarlar

X