- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.361
Sen doktora gidecektin ne yaptın cnmAmin. hayırlı sabahlar
Amin cnm rabbim seninde muradını versin hayırlısıyla cnmGunaydin hayirli sabahlar.birbirimize dua ediyoruz ne kadar guzelRabbim dualarimizi kabul etsin gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin inş.
Ama belirtilerin kız cnmEvt yuma 1gün kala ve yum günü erkek gösteriyor 2,3gün kala kız benimki son kız günü iliski olmustu ama yum daha erken catladı budurumda programa gòre erkek olması lazın
Aynı cnm bu dediklerin bizlerdede var acabamı diyoruz kız bile olsa yumurtlama günü denemek istiyorum cnm inşallah rabbim nasip ederİnşallah canim canimmeleklerim benim2, post: 49050052, member: 753026"]cnm en kısa zamanda doğru kararı vereceğine inanıyorum aldığımız kararlar hakkımızda hayırlı olsun inşallah
İnsallah canim Esim istemiyor kendisi doğuracaksanki bir naz bir naz bende cocuklari yeni azicik bbüyütüp rahatladim.calisiyor olunca gerçekten zorlandim büyütürken.yinede kafamdan atamiyorum bide farklı olsun düşüncesini.
Amin cnmGünaydın kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah
Sen adet günü oğluna hamile kalmış biri olarak düşün bakalım o yumurtayııÖyle mi,oylede mi oluyor..ne yumurtaymis sağı solu belli olmayan :)))))
Tabikide ekleriz cnm buyur hoşgeldin hayırlısıyla bebişini kucağına aldığın günleri göresin cnmmerhaba benı de ekler misiniz ? :)
sat 19 Ekim yeni hamileyim
Bekliyorum cnm inşallah istediğin haberi alırsınDr. 16. haftada net söyleyecegim dedi. haftaya ögrenirim inş. sanada yazarım cnm.
Ya öyle bile olsa doktorların bunu patadanak söylemesi ne kadar yanlış cnm ya allahın izni ile sağlıklı bi bebişin olur inşallah değerlerinde iyi fena değil yani hayırlısıyla keseyide kalp atışınıda duyar görürsün inşallahsagolun inşallah .. adet gunumde 117 beta ile ögrendim gebelıgımı. ertesı gun baska hastanede kan verdim 147 cıktı.doktor beta kontrolu ıcın pazartesı tekrar cagırdı 231 olmustu degerım. carsamba tekrar gıttım 391 olmuş. ama cok olumsuz konustu devlet hastanesı doktoru.yok düşecek dış gebelık. bnde baska bır doktordan randevu alıp persembe gnu gıttım. rahmın kendını hazırladıgını bı sorun olmadıgnı kesenın daha kucuk oldgu ıcın gozukmeyecegını soyledı. bu carsamba ıcın tekrar cagırdı ama dıs gebelık vs bnlar ıcın teshıs koyamam cok erken daha dedi.bastan gercekten cok uzuldum ama cevremde herkesın beta degerı bu sevıyelerde artmıs ve saglıklı bebeklerı oldu sımdı moralım daha iyi.carsambayı beklıyorum. bu arada takıp dedıgınız bu muydu
Amin canım benimolur cnm o günlerde olur doğar büyürde rabbimin izniylee
Hadi inşallah rabbim gönlündekinin haberini almayı nasip etsin
Canım benim sen erkege hazırla kız olursa dahada cok sevinirsin insallah rabbim burdaki herkesi sevindirsin herkesin gönlüme göre hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin mutluluklarımızı paylasalım insallahKız beni heyecan landirmakız filan diye ben senin gibi uğraşmadım ki kendimi erkeğe hazirlayim da ..kız Olursa da supriz olur
Cnm erken yapmışın testi ve ilk idrarla yapıcaksın cnm sabah ovi testi 2 ci idrarla yapıyoruz yarın değilde carşamba tekrarla testini hadi hayırlısı inşallah gönlündekine hamilesindirkızlar dayanamyıp gebelik testini ikinci idrarla yaptım.17kasım gece ucte olmustu ilişkim.testte tek çizgi cıktı.gebelik olsa cıkardı dedim uzuldum aslında.acaba yumurtlamayı mı kacırdım.göguslerime dokunamıyom.adet gunum cuma.
Ya öyle bile olsa doktorların bunu patadanak söylemesi ne kadar yanlış cnm ya allahın izni ile sağlıklı bi bebişin olur inşallah değerlerinde iyi fena değil yani
Kız valla hayretler içindeyim cnm kız bi daha düşünsene canım adet lekesinin olduğu gün demiştin adetide gördüm dedin bence sen adetten sonra kaldın kız iyi düşün vallahi kafam cok karıştı senın bebişten zaten döllenen yumurta tam 12 günden sonra silik çizgi bile olsa belli oluyorr defne ne olur bi daha düşün bacım o cocuk ne zaman olduHayırlı olsun Cnm.hg.korkma geç dollenmedir.benim adet geçilmesinden 12.gun evdeki testte net belli oldu.doktora gittim kendi hesabıma gore 8 haftalıkken.kese ölçümünden sanırım orda 6 haftalık çıktı.sat 19 nisan 2014 du.doktor geç döllenme olmuş 1 mayıs baz alicaz dedi..ilk başta degerim 147 idi dusun adet geçmesinden 12.gun çıkan değer..çok şükur 30.01.2015 doğumlu bir oglum var.olumlu dusun
Kız inanki sen hamilesin allahın izniyle duygular tavan yapmış sıkılma canım boşver gercekten değmez hiç bişey rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın cnm sağlık olsun inanki gerisi boş cnm anlatmak istersen dinleriz cnmÇok kötüyüm kimsem yok yapayalnızım şu hayattahiç dostum yok kimseye derdimi acamıyoum kardeşim yok ailem uzakta esim derseniz anlayışsız bunaldım kızlarnbugün bi siz vsrsınız
Üzülme cnm sıkıntı yapma rabbim bilir her şeyi sen hamileliğinin tadını cıkar iyi düşün iyi olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhEvet ya zaten tecrubesizim iki cumle kurdu ıkıside felaket.kac gun agladım kaybedicem diye. Mantıklı bi açıklama bile yapmadılar ki zaten ortada daha kese yok nasıl dış gebeliği anladı bnm kanamam yok agrım yok.cok etkiledi bni ya bnm gibi degerleri olan bir suru insan var cevremde ve gayet saglıklı gebelikleride bebekleride.o yuzden kesey i gormeden bosuna uzulmemeye karar verdim.gercekten dıs gebelıkse kısmet yapacak bişey yok zaten
Amin cnm aynen öyle rabbim hayırlı evlatlar yazsın nasibimizeilk duydugumda cok uzuldum ama bırazda doktor korkuttu benı gec dollenme olması ıcın deger dusuk olur ama ıkı kat artardı senın ıkı kat olmuyor dedı.. şimdi iyiyim zaten Allahın takdırı hersey .. alacak nefesi varsa gelecek dunyaya..İnşallah saglıkla gelır ..