" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
kızlar adetime 5 gun kaldı cuma gunu adet olma gunum.yani ilişki olalıda 9 gun oldu.ama aksamdan beri bel agrısı ve sol kasık agrısından duramıyomm sızce neler oluyorrr.cok rahatsız oldumm
Canım cokta ümitlenme ama benim en belirgin kasık agrisiydı aşırı agrıyordu gece uykudan uyanıyordum korkmaya baslamıstım oderece ayrıca bel,gögüs agrısı ve sık idrara cıkma vardı insallah sende hamilesindir

Maşallah canim benim kızım da yengeç burcu ama bu erken olursa yengeç burcu olur ancak ama 21 temmuzdan sonra olursa zor artık. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasıl etsin hepimizin inşallah

İnşallah gönlüne göre olur canım ama belli olmuyor bazen ummadık zamanda bile çatlıyor stresten bazen erkek veya geç catlsyabiliyor onun için erken test yapmakta her zaman fayda var

Maşallah canim bebek için bencede iyi ama tam karnın burnunda bütün yaz boyunca inan o sıcakta zor oluyor ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız allahin izniyle inşallah

kızlar adetime 5 gun kaldı cuma gunu adet olma gunum.yani ilişki olalıda 9 gun oldu.ama aksamdan beri bel agrısı ve sol kasık agrısından duramıyomm sızce neler oluyorrr.cok rahatsız oldumm
Canım yerleşme ağrısı da olabilir inşallah öyledir iki gün sonra erken hamilelik testi de yapabilirsin inşallah güzel haberini duyarız canım

tam 1 hafta oldu canım cuma 12.gün oluyor.Göğüslerim fena sızlıyo acıyo catlayacak gibi ama adet öncesi de böyle olur benim baş agrısı yok kasık ağrısı da yok tutmadı sanırım bu ay da
Canım bende de zaten tek göğüs ağrısı vardı ve aşırı derecede adet belirtisi vardı ki kesinlikle dedim adet olurum yani hiç ihtimal bile vermedim belli olmuyor inşallah sende yanılırsın ve hamissindir

Aynen canım bende de bile 3 üncü ayda üfler falan başlamıştı Rabbim isteyenlerin hepsine o sevinci yasatsin inşallah

İnşallah hamilesindir değilsende bir dahaki sefere hamile kalırsın canım inşallah Rabbim ne zaman nasip görürse o zaman olur canım bende iyiki ilk iki deneme de olmamış çünkü karnımda ıltihaplanma varmış ondan önce de çok çektim anlamadılar ikinci denemde ampatiz ameliyatı oldum kaç gün boyunca iltihap temizlensin diye de antibiyotik verdiler damar yolundan ve o ay hamile kalmamak için dua ettim resmen. Bazen kötü düşündüklerimiz hayrimiza oluyor onun için ne zaman hakkımızda hayırlısı ise Rabbim o zaman nasip etsin inşallah canım

Hayır canım. Bugün 12. gün. bekliyorum hala
hadı bakalım hayırlısı olsun işalhhh bu ay olur canım

Bende kızımda kışin dogum yaptım 12. Ayda cok soguktu ve sureklı sancılanırdı cunku hava soguk olunca cabuk üşüyodu o kadarda dıkkat edıyodum bu kez yazın dogum olucak bakalım Nasıl o
kızlar bu benim kullandiğim takvim yum günü ve öncesini erkek yum gününe 4 ve 3 gün kalada kız gösteriyor ama yumurtlama günlerim tutmuyor tabiki testlere göre
Can'ım onlar tutmuyo bazen erken yumurtlama gec yum oluyo yanı tarıhler tutmuyo benım tutmuyodu hiç
evet ben kişin yaptım ve cok üşüyodu hasta oluyodu ya valla bu kez yaz olması guzel bence

Bilmiyorum ki,kafam karmakarışık oldu..artik aralık ayında adet bitiminin ertesi günü her gün sabah 11 de yapayım bir kez ovu.testi..yumurtlamista olabilirim,olmayadabilirim anlamadim :))))))
Can'ım tarıhlere gore bakma erken yumurtlama gec yumurtlama olabılır o yüzden adetın bıttımınde 10. Gunde başla teste cok bekleme belkıde kacırdın yumurtlamayı yada daha var bellı olmaz
ben de 9. Gun test yaptım sılık cıktı coook sılıktı yanı ama aşirı göğüs ve kasık agrım vardı yanı bekle ıkı gun daha yap canım

Dogru herseyde bi hayır vardır. Tüm topiktekilerin hakkında hayırlısı nasılsa o olsun insallah. Allah gönlüne göre versin bidaha yasatmasin insallah hastalık

Ama böyle ömür geçmezki ben ömür boyu tetikte mi yaşıycam aman neye laf çıkaracak diye
Canım hamilelikten dolayı hassasın tabi, benim eşimde evlendiğim ilk zamanlarda ailemle ilgili çok şikayet ediyodu, konusu açılınca sürekli konuşuyodu susmuyodu, inan 4,5 senelik evliyim anneme babama anne baba demedi, gidiyoduk annemlerde kalıyoduk ama anne baba diyemiyodu, bir büyüğümde dediki acele etme elbet bir gün araları düzelir, aralarında elle tutulur bişeyde yoktu, düğün esnasında ufak tefek şeylerden takmıştı, işte ben susarak yendim, hiç sesimi çıkarmadım takmıyomuş gibi göründüm ve şimdi annemi babamı benden çok seviyor sende takmamaya çalış sakin sakin konuşmaya çalış inşallah o da anlayışla karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…