- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.301
Bendede bu ay hiç belirti yok, sadece göğüslerim bastırınca acıyo ve kararma var gibi, onun dışında kasık ağrısı falan hiiç bişey yok, bu aydan ümitsizim zaten, ilişkilerden sonra hiç yatmadım hooppidik kalktım temizlendimCanım cokta ümitlenme ama benim en belirgin kasık agrisiydı aşırı agrıyordu gece uykudan uyanıyordum korkmaya baslamıstım oderece ayrıca bel,gögüs agrısı ve sık idrara cıkma vardı insallah sende hamilesindir
Hic belli olmaz canım oglumda hic belirtim olmadı 2.de sadece yandan bastırınca cok hafif gögsüm acıyordu kadar bunda cok belirti yasadım belli olmaz yani ama olmamıssada bu sefer yataktan kalkma canımBendede bu ay hiç belirti yok, sadece göğüslerim bastırınca acıyo ve kararma var gibi, onun dışında kasık ağrısı falan hiiç bişey yok, bu aydan ümitsizim zaten, ilişkilerden sonra hiç yatmadım hooppidik kalktım temizlendimama bi dahaki ay doğru düzgün değerlendircem ovü testlerini doğru düzgün yapcam bakalım, eşimde sen yürekten istemediğin için olmuyor bebek diyor, istiyorum ya artıık kararlıyım bırakmayacağım çalışmaları
Aynen hep bi acaba olsamı olmasamı diye aklımda şüphe vardı, olulla bebek olmaz diye düşünüyodum ama bugün itibariyle fikrim değişti kesinlikle olsun artık, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evlat istiyorum RabbimdenHic belli olmaz canım oglumda hic belirtim olmadı 2.de sadece yandan bastırınca cok hafif gögsüm acıyordu kadar bunda cok belirti yasadım belli olmaz yani ama olmamıssada bu sefer yataktan kalkma canım
Amin canım insallahMaşallah canim benim kızım da yengeç burcu ama bu erken olursa yengeç burcu olur ancak ama 21 temmuzdan sonra olursa zor artık. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasıl etsin hepimizin inşallah
Rabbim gönlüne gòre versin insallah canımAynen hep bi acaba olsamı olmasamı diye aklımda şüphe vardı, olulla bebek olmaz diye düşünüyodum ama bugün itibariyle fikrim değişti kesinlikle olsun artık, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evlat istiyorum Rabbimden
Sagol canım allah razı olsun aminnn inşallah. Rabbim herkesin yüreğine göre versin inşallahDogru herseyde bi hayır vardır. Tüm topiktekilerin hakkında hayırlısı nasılsa o olsun insallah. Allah gönlüne göre versin bidaha yasatmasin insallah hastalık
vallahi cok zor o 12 gün varya 12 yıl gibi geliyor insana neyseki yolu yarılamışın sonu güzel olsunda beklemeye değer benceKızlar bayağı kaynatmışsınız bende bi tek ben gıcığım kocaya sanıyodum bu aralar gözüme batıyobenim büyük kızda bacak kemiği yuvasında degildi kalça çıkıgına meyilliydi o yüzden kundak yaptırmadı dr.Özel bi aparat taktık 1 ay.Ondan gözüm korktu 2.kızıma da yapmadım kundak
Kızlar bu arada sık idrar yok bende ağzımda acı bir tat var sadece öf 1 hafta nasıl gecer şimdi
aslında cinsiyete dikkat cekmek istemiştim cnm 2 gün erkek gösteriyor yuma 1 gün kalada erkek gösteriyorCanim bende bunu kullanıyordum
cnm defne kız istiyor test denemesi yapıyor bencede yumu kacırdıCanım dünkü testin sanki daha koyu idi o kadar sıvı tükettiğin halde yumurtayı kaçırmış olmayasın ?
rabbim gönlüne göre versin cnmBenim de aklımdan geçmedi değil keşke Şubat Mart ayından sonra deneme yapsaydım diye ama kismet bu. Aslında böyle de düşünsek bebekler için yaz ayları daha iyi çünkü kış aylarında doğum yaptınmı küçükler ya daha çabuk hastalanabiliyorlar. Şimdiki kızımın doğum ayına denk geliyor 4 üncüyü de oğlumun ayına gelecek şekilde ayarlarım allahin izniyle çifter çifter aynı aylarda doğum günleri olsun bari iki tane öyle iki tane öyle ne güzel olur Du Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
hayırlısı neyse o diyelim o zaman cnmBebek için yazın bir yandan iyi canim daha küçükler kış aylarında daha çabuk hastalaniyorlar ama bizler içinde çekilmiyor Rabbim kolaylık versin inşallah
bence yumurtladın cnm bi dahaki aya sıkı takipBilmiyorum ki,kafam karmakarışık oldu..artik aralık ayında adet bitiminin ertesi günü her gün sabah 11 de yapayım bir kez ovu.testi..yumurtlamista olabilirim,olmayadabilirim anlamadim :))))))
cnm aslında demek istediğim 2 günü erkek gösteriyor sen veCanım bende bunu kullanıyorum aynen bazen yum erken veya geç çat olduğun da denk gelmiyor tam zaten ama adet olduğun da o günü kaydettiğin anda otomatikman yumurtlama gününü eskiye dönük doğru gösteriyor. Eğer kaydettiysen eski aylara bak yum günü hep doğru çıkmıştır çünkü adet yum arası 14 gün ya. Ama bir dahaki aya mesela daha yum olmadığı ay kendine göre hesaplama yapıyor Adet gününü verdiğin an o gün değişiyor kendiliginden
cnm yine riskli adet bitimide yumurtlayan var cnm inşallah onlardan olmazsın cnmYumurtam beni çok şaşırttı,oysaki takvime göre adapte olmuştum :)))))sağlık olsun,catlayacagi ve yumurtlayacagim zamanı yakalayamazsın bende adet biter ertesi gün baslarim ilişkiye 5-6gun sık ilişki ile denerim.allahim ne verirse sağlıklı olsunda
ooo süpermiş bende ilk kızımı haziranın başında kuçağıma aldım isilikten mahfoldu kuşum o zamanlar klimada falan öyle yaygın değildi lükstü yanii bu arada cinsiyet için tekrar ne zaman gideceksin cnm doktora belli olunca yazarsan sevinirimBi göz attımda yaz kış bebeģi muhabbeti yapmişsınız. benimkilerde temmuz başı doğdular.. doğurup annemlerin yanına yazlığa gitmiştim hem güneşten bol bol d vitamini alarak hemde deniz kenarında püfür püfür çıkmışlardı meydana çok da rahattı.. hergün banyo sonra çek bi bady tamam :))
inşallah bebek oluyodur cnm belirtilerin varmı göğüste kararma sık idrar gibikızlar adetime 5 gun kaldı cuma gunu adet olma gunum.yani ilişki olalıda 9 gun oldu.ama aksamdan beri bel agrısı ve sol kasık agrısından duramıyomm sızce neler oluyorrr.cok rahatsız oldumm
cnm baştan pes etme daha yeni başlar belirtiler inşallah vereceksin güzel haberi bize hayırlısıyla kırmızıları görmediğin sürece hep umut vardırtam 1 hafta oldu canım cuma 12.gün oluyor.Göğüslerim fena sızlıyo acıyo catlayacak gibi ama adet öncesi de böyle olur benim baş agrısı yok kasık ağrısı da yok tutmadı sanırım bu ay da
salı yada carşamba test yap cnm varsa cıkması lazımpardon ilişki olalı 10 gun olmus.daha cıkmaz demi idrarda
umudunu kırma cnm inşallah bu ay tutturursun benim 8 mi 9 mu 10 mu oldu bilmiyorum 1 yıla geldim sadece 3 ay deneme yapmadım sanırım ama olmuyor bende bazen cok üzülüyorum ama geciyor cok şükür evlatlarımız var sende yılma yıkılma olacak inşallah rabbimin gönlümüzdekini kaderimize yazdıklarından olalım inşallahIdrarda malesef pozitifi goremedim.
ilk deneme olumsuz sonuclandi.
Ama hala adet olmadim.
Vucut simdiden şaşırttı
Simdiden cat bat pik offff nasıl ugrascam bunlarla.
Aylardır deneyenlerin sabirlarını tebrik ediyorumdarısı basıma ins.