- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.161
Aynen bacım bizimki de öyle iki tane oldu saysan ya bir kere ya iki kere gelmiştir benle kadın doktorunavallahi benim adamda gelmez kendim giderdim hep aman olsunda gelmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bacım bizimki de öyle iki tane oldu saysan ya bir kere ya iki kere gelmiştir benle kadın doktorunavallahi benim adamda gelmez kendim giderdim hep aman olsunda gelmesin
Yarın ilk idrarla yap cnm varsa cıkması lazım 14 gün oluyor yarın hadi hayırlısı
Gelmezlerse gelmesinler biz kendimiz gideriz deme canımAynen bacım bizimki de öyle iki tane oldu saysan ya bir kere ya iki kere gelmiştir benle kadın doktoruna
Akıntın ne alemde cnm uzayanmı kremsimiYok canım geçen hafta aldım testi.ilk yapisim.adet ilk tarihi (bat) 11kasim
Pik/Cat nedir?
İlk adet tarihi itibari ile 16.gunum bugün.(11_26 kasım arasi)
Kız valla ben çok istiyorum gelmesini de adam hiç oralı olmuyor inanki keşke bizimki gelseNe güzel ya ben gelmesin istiyorum cok konuşuyor soracaklarimi unutuyorum
Cnm cat yumurta catlamasi pikte testin en koyu hale gelmesi.16.gun ise çatlamış olabilir ama gec catliyorsa belkide yeni catlayacak tam emin olamayiz suan sen bidahikine regl sonrasi duzenli yap o zaman yaptiklarinla karşılaştırıp dogru sonucu buluruz t cizgisi cden de koyu olucak sonra acilma basliyor iste catlama o an gerceklesiyor cnmYok canım geçen hafta aldım testi.ilk yapisim.adet ilk tarihi (bat) 11kasim
Pik/Cat nedir?
İlk adet tarihi itibari ile 16.gunum bugün.(11_26 kasım arasi)
Anladım canım inşallah hepimizin gönlündeki olur canım allahin izniyle inşallahcnm bak şimdi @bulut29 5 veya 6 cı hafta tam bilmiyorum 160 -180 arası dedi kalp atışına diğer kızlarda o haftalarda gittiler 120-130 arası dediler cnm yani bu sayılar üzerinden değerlendirme yapabiliriz diye düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı
Yok bacım burda oda yok besirsu arkadaşın ki gibi acile gitsen de sorduğuna cevap alamazsın çok gıcık hepsihepsi değil cnm bazı doktorlar var mesela burda gaziemir devlette bi doktor var kadının randevuları 15 gün lük hep dolu ama şu var sabah erken kalkıp gittiğinde yine muayene olabiliyorsun yani sıra numarası bulursan
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk Rabbim şifa versin inşallahiyiyim cnm saolda benim ufaklık hasta onunla uğraşıyorum cok şükür iyi şuan anca vakit buldum
Cnm yeni girdiyse ilk 1yil felan boyle oluyor vucut degisen hormona alisana kadar ilaci varmi bilmiyorum ama sanmamKızlar benim annem menapozlu cok harareti oluyor sıcak basması falan bu sorun için doktor ilaç yazarmı
Bizimkiler de öyle canım inan örttüğüm falla tekme atarak bana inat geri atıyor bir bek bir eşim dakka bir örtüyoruz zaten hep ondan hasta oluyorlar ya Rabbim kuzucuklarimizi korusun inşallahsaol cnm kuru öksürük var bakalım yedirip içiriyoz bişeyler cok şükür ateş yok üstünü acıp yatıyor ya deli ediyor beni sabaha kadar kac sefer örtüyorum o acıyor
Canım bende iki gündür üsütmüsüm başım ağrıyor burnum akıyor valla aslında hamilelikten değil tam soğuk zamana denk geldi bize öyle geliyor canım inşallah Rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin inşallahVallahi ben hamıle olduğumu ogrendıgımden berı grıpım kızlar nıye geçmiyo ya hep hastayım ben
Şuanda kremsi gibiAkıntın ne alemde cnm uzayanmı kremsimi
Canım eğer yumurtlama tarihin de o güne denk geliyorsa sabah ilk idrarinla testi yap büyük ihtimalle sonuç alırsın inşallah
Gelmezlerse bebişlerimiz bizimle ya o bize yeter vallaGelmezlerse gelmesinler biz kendimiz gideriz deme canım
Hiç bir fikrim yok canım inşallah tez zamanda geçer canımKızlar benim annem menapozlu cok harareti oluyor sıcak basması falan bu sorun için doktor ilaç yazarmı
cnm bak şimdi @bulut29 5 veya 6 cı hafta tam bilmiyorum 160 -180 arası dedi kalp atışına diğer kızlarda o haftalarda gittiler 120-130 arası dediler cnm yani bu sayılar üzerinden değerlendirme yapabiliriz diye düşünüyorum 3 aşağı 5 yukarı
Benim annemde Oyle menepozda sinir terr sikinti normalmis ama ilac vermedi yani Sen gene gotur belki verir oralar farkliKızlar benim annem menapozlu cok harareti oluyor sıcak basması falan bu sorun için doktor ilaç yazarmı