" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Benim zamanımda yazmıyordu şimdi bilmiyorum ama bence 1 kere özele gitsen hemen anlaşılır
Evet ama özelde randevu verıyo ve gec verıyolar uç hafta sonraya verıyolar ıkı randevu aldım ıkısıde uc hafta sonra 12 de bırı otekı 8 de hep o haftaya verıyolar ya 8 haftalık oluyo Bebek kalp atışı dogru cıkar mı acaba hatta 8+1 falan oluyo pazartesı randevusında 12 de

Üç hafta sonra 9 haftalık oluyo Can'ım dogru çıkmazmı kalp atışları Bıde kızlar şuan kalp atımı başlamişmidır
Bacım acil bişey çıkarıp gitmen lazım çünkü arkadaşların dediğine göre ilk kalp atmaları önemli ve giderek kalp atışları fazla oluyor. 9 uncu haftada atıslar fazla olmuş olabilir canım yani

Bacım acil bişey çıkarıp gitmen lazım çünkü arkadaşların dediğine göre ilk kalp atmaları önemli ve giderek kalp atışları fazla oluyor. 9 uncu haftada atıslar fazla olmuş olabilir canım yani
Gıttımde soylemedılerkı hiç dınletmedı bıle yaaaaa burasıı Acıl Bebek ıyımı degılmı ona bakıyoz bebegın kalbı de atıyo dedı

Ayyyy kız işallah Can'ım acaba acile mi gıtsem ama korkuyom gercekten hastayım bogazım doluyo hapşirıyom sureklı bunu bahane edın gıtsem mi
Aynen canım onu bahane et kasiklarim çok agriyor duramıyorum agrıdan dersin çok korkuyorum dersin zaten tam yalan da değil biraz katılmış içine zaten kasiklarin agriyor hastasın da:KK39:

:cool::cool:
Demi oyle dıyım ben en ıyısı yarın gıdım artık yalan atıcam ama Allah affetsın valla :KK70: ya Aslı'nda cok da yalan olmaz cunku normaldede hastayım ben kulagım da agırıyo sol kulak bunları hepsını dıyım acıle gıdım ya :KK69:
:KK9::KK9::KK36:aynen canım tam yalan da sayılmıyor sen git canım bugün tam kaç hafta ve günlük sanırım 7 inci haftaya giriceksin çünkü benden 3 gün öndesin benim ye haftalarim hep çarşamba günleri başlıyor

:KK9::KK9::KK36:aynen canım tam yalan da sayılmıyor sen git canım bugün tam kaç hafta ve günlük sanırım 7 inci haftaya giriceksin çünkü benden 3 gün öndesin benim ye haftalarim hep çarşamba günleri başlıyor
Evet oyle valla aramizda uç gun var cnm ama benımkı soldaydı alttan baktıklarında oysakı hep sağ agırıyodu

Kızlar ben yenı acilden geldım baktı cok kucuktu şuan ve kalbı ne kadar dedım dedı bılmıyorum belkı olmuyo bu makınada burda sadece anormal bışi varmi ona bakıyor bebegı kontrol etmıyom bakıyoz benek ıyı ve yerındeyse tamdır o kadar dedı ya boşuna mı gıttım kalbı atıyo dedı baktım gercekten sınyal gıbı yanıp sonuyodu cok kucuktu saglıklı ve ıyı dedı dıkat et kendıne dedı ıdrar testı kan testı verdım geldım yanı soylemedı kac atıyo artık salı günkü normal muanede sorarım onlarda normal bı alet var tansyon aletıne benzıyo kalp sesını duyuyom ordan orda gozterıeı işallh ne kadar atıyo ses varsa ne kadar atıyo o da yazar deme
İnşallah ordan söylerler canlm bu aciller insanın ömrünü yiyor inan sanki söylese ne olacak. Neyse canım salı günü o randevun varsa belki ondan belli olur inşallah. Benim kadın dogumcu inşallah söyler yoksa kafayı yerim

Gıttımde soylemedılerkı hiç dınletmedı bıle yaaaaa burasıı Acıl Bebek ıyımı degılmı ona bakıyoz bebegın kalbı de atıyo dedı
Saglik ocagi benim zamanimda da soylemiyodu kac attigini.
Ben hangi ozel hastaneye gitsem hemen muayene olurum yogun olmayan dr secerim yani 3 hafta cok fazla.

Ama sankı hızlı atıyodu az bellı oluyodu ekranda sağda mı solda mı dedım oyle bişi yok dedı kızdı suan rahımde dedı sadece cok genc bı kızdı anlamıyo bence hala bılmıyodu ya sınır oldum ama alttan baktığında bılgısayarda soldaydı sıZce solda mı sağda mı Bebek
Ben hiç anlamıyorum makineyi hangi yöne daha çok çevirdiyse o tarafta dır canim

İyi aksamlar. Kızlar bi bakar mısınız .üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o gün kala ovu test ile gebelik öğrenenler varmış. Ben de dayanamadım yaptım.Eki Görüntüle 1917149
Canım inanma çünkü burda bat için beklerken ovu testleri çok koyu olan arkadaşlarımız bile oldu hamile çıkmadılar. Yani hcg çok önenli o çok silik bile çıksa hamilelik var ancak. Çünkü vücutta hep lh oluyor bazen artıyor bazen düşüyor yumurtlama döneminde de zirveye çıkıyor bence gebelik testi bat a 3 gün varken yap yine inşallah gönlündekine hamilesindir allahin izniyle canım

Evet ama özelde randevu verıyo ve gec verıyolar uç hafta sonraya verıyolar ıkı randevu aldım ıkısıde uc hafta sonra 12 de bırı otekı 8 de hep o haftaya verıyolar ya 8 haftalık oluyo Bebek kalp atışı dogru cıkar mı acaba hatta 8+1 falan oluyo pazartesı randevusında 12 de
Cnm bilmiyorum da burda öyle deyil ben hep randevusuz gittim çok ta iyi ve uzun süre ilgilendiler yarım saatten fazla ilgilendi

İnşallah ordan söylerler canlm bu aciller insanın ömrünü yiyor inan sanki söylese ne olacak. Neyse canım salı günü o randevun varsa belki ondan belli olur inşallah. Benim kadın dogumcu inşallah söyler yoksa kafayı yerim
Ya sandım bu salı otekı salı o randevuda ne yapım beklım mecbur artık

Kızlar benım sağ kasık agırırdı solda az olurdu ve Bebek alttan baktığında soldaydı
Canım hatirliyormusun bende bir ara çok taktım ama internetten o kadar okudum ki bir yumurta si olup her ikisini doğuran var soldan erkek sağdan kız doğuran var. Yumurta atılıyor hangisi döllerse artık ona takılma bacım ben şahsen bir hafta kafayı yicektim bunla. Zaten biz illaki kendimize kafa takmak için bişey çıkarıyoruz. Şimdide kalp atışları doğru tutar mı diye kafama takıyorum halbuki hamileliğimizin tadını çıkarın hiç takmamak be güzel ama işte gelde bunu kalbine anlat inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım

Canım hatirliyormusun bende bir ara çok taktım ama internetten o kadar okudum ki bir yumurta si olup her ikisini doğuran var soldan erkek sağdan kız doğuran var. Yumurta atılıyor hangisi döllerse artık ona takılma bacım ben şahsen bir hafta kafayı yicektim bunla. Zaten biz illaki kendimize kafa takmak için bişey çıkarıyoruz. Şimdide kalp atışları doğru tutar mı diye kafama takıyorum halbuki hamileliğimizin tadını çıkarın hiç takmamak be güzel ama işte gelde bunu kalbine anlat inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım
Aynen o kadar üstüne düşmemek gerek

Evet yok takmıyorum ondan degıl her ıkı kasıgımda agırdı encok sağ ama Bebek sol da Can'ım ama benım içimden hep kız gecıyo ne yalan soylım bır gun sonra çatla dı yum ilişkiden ondan kız dıyom neyse kı bı prensesımız daha olucak yanı

Gıcık insanlar inanki çok nasıl olucak bilmiyorum @berenbetul ve meleklerim benim2 meleklerim benim2 bacılar arkadaşın randevusu 3 hafta sonra kalp atışları için ne diyorsunuz siz daha iyi biliyorsunuz

X