- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.021
Hadı ya orda hamıle olduğumu soylesem belkı Oray'a da gonderır dıye düşündüm ama sen haklısın en ıyısı ben oyle dıyım karınım kasıklarım cok agırıyo leke oldu dıyımGriple ne alakası var kadın Doğuma gitmen gerekiyo
Hadı ya orda hamıle olduğumu soylesem belkı Oray'a da gonderır dıye düşündüm ama sen haklısın en ıyısı ben oyle dıyım karınım kasıklarım cok agırıyo leke oldu dıyım
Aynen bencede
Demi oyle dıyım ben en ıyısı yarın gıdım artık yalan atıcam ama Allah affetsın vallaya Aslı'nda cok da yalan olmaz cunku normaldede hastayım ben kulagım da agırıyo sol kulak bunları hepsını dıyım acıle gıdım ya
Yani diğerlerini karıştırma bence
Tam Can'ım cookk sagol yaaaYani diğerlerini karıştırma bence
Rica ederim tatlımTam Can'ım cookk sagol yaaa
Benim 1 hafta sonra kanda cıkmadi adetimin gecmesini bekliyorum test icin beklemedeyim yani.Kizlar iliskiden bi hafta gecti adetime de tam bi hafta var.dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ama oglen.negatifti.sizce erkenmi yoksa yokmu bisey
Selam canım bende kız bebek için çalışmalardayımSodayi nadir kullanırız.hic almayiz artık.esimde sigara içer ama genelde akşamları koca bir bardak ayranı vardır bazen sürahi ile içer.bende severim.sut ve süt ürünleri,protein ve magnezyum yüklü besinler tüketilmelidir diye duydum.
Sende mi kız istiyordun Cnm.belki biseyi 100 kez soruyorum ama isimlere çok dikkat etmiyorum k bakma..
Baslamıstır canım ben 5+6 da gittigimde baslamis dedi doktorÜç hafta sonra 9 haftalık oluyo Can'ım dogru çıkmazmı kalp atışları Bıde kızlar şuan kalp atımı başlamişmidır
Hic canını sıkm canım rabbim oncelikle saglıklı hayırlı nasip etsin kız olursa tabiki cok seviniriz ama erkek olursada baş göz üstüne cok sükürki rabbim nasip etti tekrardan anne olmayı senin 2oglunmu vardı dimiCuma günü gidicem ama bu hafta hep erkekte olabilir %50 ihtimal var dedim o bebeğin ne suçu var onuda çok seveceğim falan diye telkinlerde bulundum kendime....sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah dedimama çok kötüyüm kimseye belli etmiyorum meraktan olecem...@the craysy ve tüm isteyenlerede rabbim erkek evlat versin inşallah.....
Ayyy canım o zaman kız olasılığı yüksek hadi inşallahSordum canım demistim unutmussun 160 180 arası atıyor dedi 6.haftada
Bende senin kadar heyacanlıyım çatlıcam haaBence de çok yazisiyosunuzçalıştığım için akşamları bakabiliyorum oku oku bitmiyo bide çok stresliyim cinsiyet e az kaldı diye
Amin inşallah canımBende senin kadar heyacanlıyım çatlıcam haahayırlı haberle gel inşallah canım, darısı bize olsunn
Biliyordum gittiğini bende seni bekledim valla hayırlısı olsun cnm ben bişy anlamadım bu sağlık ocağındaki kalp dinleme cihazıylamı baktılarKızlar ben yenı acilden geldım baktı cok kucuktu şuan ve kalbı ne kadar dedım dedı bılmıyorum belkı olmuyo bu makınada burda sadece anormal bışi varmi ona bakıyor bebegı kontrol etmıyom bakıyoz benek ıyı ve yerındeyse tamdır o kadar dedı ya boşuna mı gıttım kalbı atıyo dedı baktım gercekten sınyal gıbı yanıp sonuyodu cok kucuktu saglıklı ve ıyı dedı dıkat et kendıne dedı ıdrar testı kan testı verdım geldım yanı soylemedı kac atıyo artık salı günkü normal muanede sorarım onlarda normal bı alet var tansyon aletıne benzıyo kalp sesını duyuyom ordan orda gozterıeı işallh ne kadar atıyo ses varsa ne kadar atıyo o da yazar deme
Cnm solda görünüyorsa soldadırAma sankı hızlı atıyodu az bellı oluyodu ekranda sağda mı solda mı dedım oyle bişi yok dedı kızdı suan rahımde dedı sadece cok genc bı kızdı anlamıyo bence hala bılmıyodu ya sınır oldum ama alttan baktığında bılgısayarda soldaydı sıZce solda mı sağda mı Bebek
Yok allahtan baktı sadece ama kalbını dınletmedıBiliyordum gittiğini bende seni bekledim valla hayırlısı olsun cnm ben bişy anlamadım bu sağlık ocağındaki kalp dinleme cihazıylamı baktılar
Evet alttan bakınca soldaydı yanı karnıma vermedı utrasyonuCnm solda görünüyorsa soldadır
Evet kocama dedım agrım var yarın gıdelım oda dedı yarın cumartesı cok kalabalık olur bugun şimdi gıdelım dedıBiliyordum gittiğini bende seni bekledim valla hayırlısı olsun cnm ben bişy anlamadım bu sağlık ocağındaki kalp dinleme cihazıylamı baktılar