" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
:KK73::KK73:aman da aman zaman geldi çattı ha hafta ya hangi gün ve saat doktordan çıkar çıkmaz kocandan önce bize haber et sen kocan bekleyebilir sonuçta biz bekleyemeyiz:KK73:ay şaka kız istediğin olsun da varsın geç öğrenelim:KK36:
Vallahi cnm cabuk gecti gercekten gebelikte rahat olunca ilkinde bulantidan saniyeler gecmezdi.p.tesi arayacagim bu hafta gel diyordu nezaman uygunsa gidicem bu arada benim koca dra benle geliyor mecbur once o ogrenecek kiz iceride giriyor meraklı ilkindede oyleydi 9ay birlikte gittik nts ye bile birlikte giriyorduk:KK14:.inşallah drum görüp söylerse hemen yazacagim cnm darisi size olsun:KK15:

Vallahi cnm cabuk gecti gercekten gebelikte rahat olunca ilkinde bulantidan saniyeler gecmezdi.p.tesi arayacagim bu hafta gel diyordu nezaman uygunsa gidicem bu arada benim koca dra benle geliyor mecbur once o ogrenecek kiz iceride giriyor meraklı ilkindede oyleydi 9ay birlikte gittik nts ye bile birlikte giriyorduk:KK14:.inşallah drum görüp söylerse hemen yazacagim cnm darisi size olsun:KK15:
Aminnnnn inşallah canım hoho bizimki benim kadın doktorunda ne işim var der yani o kafada ben zorlamasam adam hiç takmaz yani öyleyse çok güzel canm Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Arkadaşlar ya altı haftalık hamileyim az önce tabak alabilmek için baya yukarı uzandım on saniye falan ama sonrasında bacaklarım boşaldı resmen ve karnım ağrıyor bişe olur mu ya:KK43:başıns böle bişey gelen var mı
İnşallah bisey yoktur cnm cocuk saglam tutununca trafik kazasinda bile ciddi bir tranva olusmadiysa birsey olmazmış düşün okadar korunakli biryerde yani.sen yinede dikkat et cnm birdaha yapma

Arkadaşlar ya altı haftalık hamileyim az önce tabak alabilmek için baya yukarı uzandım on saniye falan ama sonrasında bacaklarım boşaldı resmen ve karnım ağrıyor bişe olur mu ya:KK43:başıns böle bişey gelen var mı
Canım bişey olmaz allahin izniyle bebişlerimiz çok sağlam tutunuyor bizlere ama yinede hep dikkat et. Bende hep uzanıyorum mecbur ama çoğunlukla ileri zamanlarda yukarı doğru uzanmak iyi değil derler. Yani nenem hep öyle söyler bebek büyükken yukarı uzanildiginda göbek bqgi boynuna dolanır der hep allah korusun ama daha küçük daha çok sağlam tutunur allahin izniyle bişey olmaz canım

Aminnnnn inşallah canım hoho bizimki benim kadın doktorunda ne işim var der yani o kafada ben zorlamasam adam hiç takmaz yani öyleyse çok güzel canm Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bu erkeklerin ayarı yok cnm ya sıkbogaz ederler yada hic olmazlar:KK67:.inşallah canım sizlerinkinide inşallah topigimizin anne adaylarindanda bu ay arka arkaya guzel hsberler aliriz sonra hep birlikte bekleriz dogumları :anneadayı:":anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :sampiyon:

Kızlar maşallah bize valla bir haftada 200 inci sayfayı bulduk böyle giderse 5-6 hafta sonra topik bin sayfayı bulur valla:KK75::eek::dondurma:
Bence de çok yazisiyosunuz :KK51:çalıştığım için akşamları bakabiliyorum oku oku bitmiyo:KK45:bide çok stresliyim cinsiyet e az kaldı diye:KK57:

Canım benim icini ferah tut bisey olamamstir insallah bazen bende tabure almaya üsenip uzanıyorum ama mümkün oldugunca uzanmamaya calısıyorum bebek tutunmaya calısıyor hareketlerimizi biraz kısıtlamak lazım canım

Bence de çok yazisiyosunuz :KK51:çalıştığım için akşamları bakabiliyorum oku oku bitmiyo:KK45:bide çok stresliyim cinsiyet e az kaldı diye:KK57:
Canım benim ya o heyecan cok baska bisey gercekten insallah kızın olur ne zaman gidiyorsun doktora the craysy the craysy ve senden güzel haberler alıcaz insallah allah gönlünüze gòre versin

Canım benim ya o heyecan cok baska bisey gercekten insallah kızın olur ne zaman gidiyorsun doktora the craysy the craysy ve senden güzel haberler alıcaz insallah allah gönlünüze gòre versin
Cuma günü gidicem ama bu hafta hep erkekte olabilir %50 ihtimal var dedim o bebeğin ne suçu var onuda çok seveceğim falan diye telkinlerde bulundum kendime....sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah dedim:KK14:ama çok kötüyüm kimseye belli etmiyorum meraktan olecem...@the craysy ve tüm isteyenlerede rabbim erkek evlat versin inşallah.....

Cuma günü gidicem ama bu hafta hep erkekte olabilir %50 ihtimal var dedim o bebeğin ne suçu var onuda çok seveceğim falan diye telkinlerde bulundum kendime....sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah dedim:KK14:ama çok kötüyüm kimseye belli etmiyorum meraktan olecem...@the craysy ve tüm isteyenlerede rabbim erkek evlat versin inşallah.....
İnşallah cnm seninde kızın olur rabbim nasip eder inşallah

Allah yardımcımız olsun insallah kısa zamanda atlatırız
İşalllah bebişler saglıklı olsunda
O zaman canım ultrason 3 hafta sonra ise kalp atımı yanlış tutmama şansı var çünkü en doğru zaman 6 inci 7 inci haftalarda diyorlar
Oylemiiii kızzz ne yapım ben pekı valla hangı doktoru aradıysam vermiyo erken uç hafta sonra dıyolar ancak acıllık bişi olursa hastaneye acıle gıdıyon alırlar ama oda acıl olması lazım ne yapım kı ben
Kizlar iliskiden bi hafta gecti adetime de tam bi hafta var.dayanamadim bugun gebelik testi yaptim ama oglen.negatifti.sizce erkenmi yoksa yokmu bisey
çook erken zaten bı haftada anca rahme gelıyo tutunana kadar anca 12 gun gecmesi lazım

kalp atışı için getmedin değilmi canım
Yok gıtmedım valla yer yok hepsı dolu anca uç hafta
Kızlar maşallah bize valla bir haftada 200 inci sayfayı bulduk böyle giderse 5-6 hafta sonra topik bin sayfayı bulur valla:KK75::eek::dondurma:
Aynenn valla :ukala::ukala:

Üç hafta sonra 9 haftalık oluyo Can'ım dogru çıkmazmı kalp atışları Bıde kızlar şuan kalp atımı başlamişmidır
Evet cnm allahtan bi aksilik yoksa başlamıştır inşallah benimkiler hep 6 haftada başlarlar inşallah senin oğluşununda o minik kalbi atmaya başlamıştır :KK68:

Evet cnm allahtan bi aksilik yoksa başlamıştır inşallah benimkiler hep 6 haftada başlarlar inşallah senin oğluşununda o minik kalbi atmaya başlamıştır :KK68:
Ayyyy kız işallah Can'ım acaba acile mi gıtsem ama korkuyom gercekten hastayım bogazım doluyo hapşirıyom sureklı bunu bahane edın gıtsem mi

:cool::cool:
Git yA deki kasıklarım çok ağrıyo yada hamileyim lekelenmem oldu de sancım flnda var de yani bence böyle desen olur herhalde :p
Demi oyle dıyım ben en ıyısı yarın gıdım artık yalan atıcam ama Allah affetsın valla :KK70: ya Aslı'nda cok da yalan olmaz cunku normaldede hastayım ben kulagım da agırıyo sol kulak bunları hepsını dıyım acıle gıdım ya :KK69:

X