- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.141
Allah kolaylık versin canım. Çok zor uyumayan çocuk. Benim kızlar da çok zor uyurdu. Hele çalışınca iyice zor. İnşallah bir an önce düzene girer.Valla oldu teyzesi çok şeker çok uyku olayını düzeltemedik bir türlü cok ağlıyor uykusu gelince geciste cok zorlanıyor aksam en erken 12 de uyuyor 1.1.30 da buluyor onlarıda yoluna koysak daha iyi olucak ilk 3ay cok usluydu bizimki gittikce yaramazlasıyor :)
Çok şükür canım artık son hafta. Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahMaşallah canim bitirmissiniz demekki allah kısmet ederse haftaya salı kucağında olur bebisin sağ salim inşallah. Allahin izniyle inşallah herşey güzel geçer yavrunu sağ salim kucağına alırsın canım benim
Saolun cok tesekkur ederim. Vakit buldukca okumaya çalışıyorum az cok neler yapacağım konusunda bilgilendim. Testede önümüzdeki ay baslamayi düşünüyorum nasipse ama malesef adetim duzenli olmadi hicbi zaman hep 2 3 ayda bir oluyorum bu yuzden tedirginim birazAminnn canım inşallah sağlıcakla Rabbim gönlündekini nasip eder sana. O zamana kadar bu sitenin başından başla bütün sayfaları okumaya yeterince bilgi edinirsin canım herşey var çünkü detaylıca hemde arkadaşlarla hep yazardık zaten daha zamanın da var şimdiden de başlayabilirsin test yapmalara öyle vücudunu yumurtlama zamanlarını da tanımış bilmiş olursun inşallah herşey gönlünce olsun
İnsallah cnm sen nasilsin gurbette 3 cocuklu hayat nasil gidiyor zorlaniyor musun?Hayırlı olsun bebisin canım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın canım
Of niye boyle yapıyorlar bizimki 5dk.fazla emmiyor tek gogsu emip atiyor digerine gecemiyorum oyle uyuyakaliyor hemenAynen Canım geceleri emiyor beni ama ben zorluyorum aç bırakıyorum benimkini emdikten sonra biberon veriyorum. Sütüm bir damla olsa dahi biberon vereceksem artık benimkini veriyorum başta her bir tarafı 10 dakka civarı emiyor ondan sonra biberon da veriyorum. Ama gündüzleri beni de yoruyor sabahları birde geceleri emiyor
Insallah canımAllah kolaylık versin canım. Çok zor uyumayan çocuk. Benim kızlar da çok zor uyurdu. Hele çalışınca iyice zor. İnşallah bir an önce düzene girer.
İnşallah canım inşallahÇok şükür canım artık son hafta. Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Düzensiz adetsiz olunca hamile kalmak da zorlaşıyor canım inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahSaolun cok tesekkur ederim. Vakit buldukca okumaya çalışıyorum az cok neler yapacağım konusunda bilgilendim. Testede önümüzdeki ay baslamayi düşünüyorum nasipse ama malesef adetim duzenli olmadi hicbi zaman hep 2 3 ayda bir oluyorum bu yuzden tedirginim biraz
Amin insallah canim cok saol seninde insaallah gonlundekini nasip etsin ettiysede hayirli saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsinDüzensiz adetsiz olunca hamile kalmak da zorlaşıyor canım inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Sagol canım idare ediyorum valla çok stresli geçiyor canım. Sabahları okula hazırlayana kadar tansiyon kalkıyor evden çıkana kadar gelene kadar ortalığı toplayana kadar bir bakıyorum saatleri gelmiş gidip alıyorum ondan sonra savaşımız devam ediyor. Disarisi Soğuk evin içinde de çocuklar durmuyor allah yardımcımız olsun inşallah. Çocuk büyütmek sabır isteyen bişey canım hem güzel hem zor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn. Sende nasıl geçiyor gülümİnsallah cnm sen nasilsin gurbette 3 cocuklu hayat nasil gidiyor zorlaniyor musun?
Biberona alışıyorlar ya haliyle çeker çekmez süt geliyor ama göğüste öyle değil başta biraz emmeleri lazım ki süt gelsin onu da yapmıyorlarOf niye boyle yapıyorlar bizimki 5dk.fazla emmiyor tek gogsu emip atiyor digerine gecemiyorum oyle uyuyakaliyor hemen
Aminnn inşallah canım inşallahAmin insallah canim cok saol seninde insaallah gonlundekini nasip etsin ettiysede hayirli saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsin
Haklisin cnm. Benim de simdilik iyigidiyor halsizlik ve hmn yorul.a disinda pekbirsey yok aslinda. Ac kalmadigim surece iyiyim. Benim de ev kucuk tv olmasa evde halimiz harap her yan savas alanina donuyor bizdede buyuk okula gidiyor kucuk daha 3 olacak bir ay sonra. Canlari sagolsun hasta olmasinlar tek ki raziyiz artik. Buyuduklerinde rahat ederiz insallah cnm.Sagol canım idare ediyorum valla çok stresli geçiyor canım. Sabahları okula hazırlayana kadar tansiyon kalkıyor evden çıkana kadar gelene kadar ortalığı toplayana kadar bir bakıyorum saatleri gelmiş gidip alıyorum ondan sonra savaşımız devam ediyor. Disarisi Soğuk evin içinde de çocuklar durmuyor allah yardımcımız olsun inşallah. Çocuk büyütmek sabır isteyen bişey canım hem güzel hem zor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn. Sende nasıl geçiyor gülüm
Doğru canımBiberona alışıyorlar ya haliyle çeker çekmez süt geliyor ama göğüste öyle değil başta biraz emmeleri lazım ki süt gelsin onu da yapmıyorlar
O takvimler hikaye canım hiiicccc kafani onlarla yorma.MERHaba herkese..şimdi benim topiclerde okuduğum birşey var..bana yardımcı olurmusunız..yumurtlama dönemi için bu ay kendimi dinleyeyim dedim..yumurta akı dediğimiz şekilde akıntım oldu hatta söylemesi tuhaf löp gibi wcye düştü gördüm yani..kasıklarımda ağrım var zaten ama şunı merak ediyorum bu dönemde erkek bebeğe hamile kalanlar nekadar saat ya da gün sonra ilişkiye girmişler..ve tutturmuşlar..ayrıca bu çin takviminin envai çelisi var bu nedir arkadaş? Ben 30 güne bir düzenli tegl oluyorym 15.11.1985 doğumluyum son adet tarihim 27 kasımdı..buna göre şubat martta cine göre ne oluyor bilen var ise yazsın:)
Su gibiyi keşvedemedim henüz ya..nasıl anlıcam onu..ayrıca ilişki öncesi nasış bir ilişki izledin..yani 5 gün ilişki olmadı diyende var gün aşırı ilişki de..sen nasıl yaptın cnm ayrıntılı yaZarsan sevinirimO takvimler hikaye canım hiiicccc kafani onlarla yorma.
Yumurta aki gibi akintidan sonra su gibi sıvı seffaf akıntidanin 6-8 saat sonrasi tek denememde tutmustu.
Ufaklik suan kucagimda 14 günlügüz Rabbim sanada nasip eder ins.
Cat anı tam bilinmedigi icin gun sayisi kisiye gore istemedende olsa degisebiliyo.Su gibiyi keşvedemedim henüz ya..nasıl anlıcam onu..ayrıca ilişki öncesi nasış bir ilişki izledin..yani 5 gün ilişki olmadı diyende var gün aşırı ilişki de..sen nasıl yaptın cnm ayrıntılı yaZarsan sevinirim
Aminnn canım inşallah aynen öyle. İnşallah büyüdükleri günleri de görürüz büyüdüklerinde biraz rahat oluruz allah kısmet ederse inşallah. Sana da Rabbim kolaylık versin inşallah aç bırakma kendini arada bir hep atıştır küçük şeyler de olsa hep at ağzına yoksa güçsüz olursunHaklisin cnm. Benim de simdilik iyigidiyor halsizlik ve hmn yorul.a disinda pekbirsey yok aslinda. Ac kalmadigim surece iyiyim. Benim de ev kucuk tv olmasa evde halimiz harap her yan savas alanina donuyor bizdede buyuk okula gidiyor kucuk daha 3 olacak bir ay sonra. Canlari sagolsun hasta olmasinlar tek ki raziyiz artik. Buyuduklerinde rahat ederiz insallah cnm.
Canım hangi takvim olursa olsun bence inanma takvim nerden bilecek neyin ne zaman tutturdugunu allah veriyor sonuçta. Ama yumurtlama dönemi tutuyor çoğunlukla. O akıntı ya göre tahmin yapsak yanlış olur canım çünkü akıntı bazen yanıltıyor test le takip etmek en garantilisiMERHaba herkese..şimdi benim topiclerde okuduğum birşey var..bana yardımcı olurmusunız..yumurtlama dönemi için bu ay kendimi dinleyeyim dedim..yumurta akı dediğimiz şekilde akıntım oldu hatta söylemesi tuhaf löp gibi wcye düştü gördüm yani..kasıklarımda ağrım var zaten ama şunı merak ediyorum bu dönemde erkek bebeğe hamile kalanlar nekadar saat ya da gün sonra ilişkiye girmişler..ve tutturmuşlar..ayrıca bu çin takviminin envai çelisi var bu nedir arkadaş? Ben 30 güne bir düzenli tegl oluyorym 15.11.1985 doğumluyum son adet tarihim 27 kasımdı..buna göre şubat martta cine göre ne oluyor bilen var ise yazsın:)