" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
O takvimler hikaye canım hiiicccc kafani onlarla yorma.
Yumurta aki gibi akintidan sonra su gibi sıvı seffaf akıntidanin 6-8 saat sonrasi tek denememde tutmustu.
Ufaklik suan kucagimda 14 günlügüz Rabbim sanada nasip eder ins.
Allah bağışlasın inşallah canım Rabbim acılarını göstermesin inşallah

Cat anı tam bilinmedigi icin gun sayisi kisiye gore istemedende olsa degisebiliyo.
Benim 7 gün iliski olmadi.
7. gün gecesi tek iliskiyle tuttu.
Aklina takilan bisey olursa sor cevaplarim ins.
O takvimler hikaye canım hiiicccc kafani onlarla yorma.
Yumurta aki gibi akintidan sonra su gibi sıvı seffaf akıntidanin 6-8 saat sonrasi tek denememde tutmustu.
Ufaklik suan kucagimda 14 günlügüz Rabbim sanada nasip eder ins.
amin xaımmm bir kızım var 5 yaşında artık hayırlısı

the craysy the craysy gülüm en yakın arkadaşımın ultrason resmini yorumlayabilirmisin canım 7 haftalık alttan yapılmış ultrason
20171218_181505.jpg
Şimdiden teşekkür ederim

günaydın herkese Papatyam321 Papatyam321 ın doğumu var bugun rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın. :KK200::emir_bebek:

Sağolun kızlar. Bugün doğum yaptım ama Bebeğimi sadece 1 saat gördüm. Solunum sıkıntısı yüzünden yoğun bakıma aldılar. Ne olur dua edin çabuk çıksın bebeğim
İnş sağlıkla kavuşmuştur allah yardımcısı olsun Papatyam321 Papatyam321

Papatyam321 Papatyam321 canım inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına almışsindir Rabbim sana bagislasin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah merakta bırakma bizi

Sağolun kızlar. Bugün doğum yaptım ama Bebeğimi sadece 1 saat gördüm. Solunum sıkıntısı yüzünden yoğun bakıma aldılar. Ne olur dua edin çabuk çıksın bebeğim
Rabbime emanet canım yavrun inşallah iyi olur allahin izniyle canım lütfen sende elinden geldiğince üzme kendini zor canim ama Yavrun Allaha sonrada doktorlara emanet inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yine kucağına alırsın yine koklarsin inşallah canım Dualarımız sizinle canm :dua:

Rabbime emanet canım yavrun inşallah iyi olur allahin izniyle canım lütfen sende elinden geldiğince üzme kendini zor canim ama Yavrun Allaha sonrada doktorlara emanet inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yine kucağına alırsın yine koklarsin inşallah canım Dualarımız sizinle canm :dua:
İnşallah canım inşallah

herkese merhaba ne kadar uzun olmus buraya gırmeyelı özledım valla oğlum 6 aylık oldu işe başladım kızımda ıyıce hareketlendı hıc durmuyor sabah 7 de kalkıyorum aksam 23 yataga zor atıyorum kendımı. yarımgun calısıyorum bugun fırsat bulunca aklıma burası geldı:bicak: sizler nasılsınız dogum yapanlar gue gule buyutun bebek ısteyenler rabbım gonlunuze gore versın

herkese merhaba ne kadar uzun olmus buraya gırmeyelı özledım valla oğlum 6 aylık oldu işe başladım kızımda ıyıce hareketlendı hıc durmuyor sabah 7 de kalkıyorum aksam 23 yataga zor atıyorum kendımı. yarımgun calısıyorum bugun fırsat bulunca aklıma burası geldı:bicak: sizler nasılsınız dogum yapanlar gue gule buyutun bebek ısteyenler rabbım gonlunuze gore versın
Aynen Canım çoğu arkadaşlar da gitti malesef bizde de durum farksız canım 3 çocukla daha da zor. Rabbim yavrularını sana bagislasin inşallah. Desene artık yemeklere falan tam başlarsınız bizim daha bir ayımız var 5 aylik olduk bizde canim

bisey soracam size sagdan veya soldan yumurtlamak cinsiyetle bir allakasi varmi acaba
bence yok çünkü sagdanda soldanda olsa ortaya atılıyor dollenme sonrasi saga yada sola yerlesiyor.ayrica sag yada sol yumurtasi alinan bircok kisi her iki cinsiyete de sahip olabiliyor aksi olsa bu mümkün olamazdi bence:)

X