" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Çok tesekkür ederim canım ya cok mskbule gecti sağolasın peki 1lt süte ne kadar mays koyuyum sence aksam mayaliyorsun sabah dolaba koyuyorsun ertesi gun kullaniyorsun dogru anladim diymi bebek icin ertesi gunu beklesem sorun olmaz dimi yada mayalamadan 1gun sonra hemen kullanmalimiyim

Ben kese konumundan anlamıyorum canım ama tutmayan cok oluyor nub daha cok tutuyor

Cok sağol canım tesekkürler

Aynen canım öyle yapıyorum ama aynı gün de kullanabilirsin işte daha taze ve ılık olur bebek için hiç bişey olmaz ayni gün de verebilirsin ertesi günde verebilirsin o yoğurdu bu tarifle yaptığın sürece o yoğurdun 1 hafta dahi dolapta dursa eksimez bişeycik olmaz canım.
Bir litre süte yarım yemek kasigindan biraz az koyabilirsin canım yarım olsa da bişey olmaz ama mayasi ne kadar fazla olursa o kadar erken ekşi olur bu tarifimi ben yıllardır kullanıyorum kaç arkadaşım 3 litre süte 2 kasik bazen 3 kasik koyuyoruz ama bizimki eksi oluyor diyordu onlar da böyle yapmaya başladığından beri çok memnunlar kaymak gibi oluyor süt de çok sıcak olmasın bu anne annemin tarifi hep böyle mayalardi sütünü eskiden ondan öğrendik annemle. Biz bir gün sonra daha çok seviyoruz öyle dolapta bir gün kaldığında hem soğumuş hemde kerpiç gibi kaymak gibi oluyor canım böyle bir hafta 10 gün bile dursa yoğurduna hiç bişey olmuyor. Bak yoğurdu kaşıkla aldığında sonradan o yoğurdun kenarı yada üstü her su olduğunda kepçe ile onu alıp ayran yapıyorum çok sağlıklı o suyu. Ev yoğurdu çok sağlıklı bir litre yi 3 gün verebilirsin bebegine siz fazla tüketmiyorsaniz eğer dolapta durduğunda hiç bişey olmuyor yoğurda ama dışarda durduğunda hemen eksiyor. Bize 3-4 günde 3 litre yoğurt gidiyor ama biz çok ayran için kullaniyoruz her yemekte ayran var bizde ondan yana fazla gidiyor çocuklarımda yemekte hep ayran seviyor eşim de ayranın içine soda koyuyor eksi ayran seviyor. Sen de çocuklarına öğret süt icmezlerse ilerde bari ayran içirt. Biraz uzun oldu canım ama konu yoğurt olunca valla kendimi tutamıyorum

Kızlar şimdi doktordan geliyorum.Geçen hafta herşey yolundaydı
Bu hafta bebeğimin kafa ölçümünün 2 hafta geriden geldiğini yapısal olabileceğini,benimde kafa yapımın küçük olduğunu kendi kafa yapısından örnekler vererek rahatlatmaya çalıştı sanki.Bende ne demek istesiğinizi anlamadım dedim bi sorun varmı diye sordum.Şuanda bi sorun yok perşembe gel tekrar bakalım dedi.Zaten şuanda yapabileceğimiz bişey yok doğumdan sonra bakılır felan dedi.Çok kötü oldum ya.Başka doktorda yokki burda gideyim.Içim içimi yiyor
Burda biri vardı aynı sorunu yaşayan sonuç ne oldu acaba?

Canım bende de haftasına göre o zaman kafa ölçüsü küçük tahmin edilmişti bende senin gibi kafama taktım ama doktorlar zaten tam ölçüyü vermiyorlar ki aşağı yukarı tahmin ediyorlar ama genelde de tam dedikleri çıkmıyor ki. Boşuna sıkıntı yapıyorsun canim. Kafa ölçüsü ne kadardı sende cm sini söyledimi doktor?

Ölçümlere takılma canım,bir ark in ranidiginin bebeği beklenen kilodan çok üstünde doğmuş.makinalar kesin sonuç vermiyor.allahin izniyle içini ferah tut.nasil önde gidenler haftasını yakaliyorsa,yakalar doğuma kadar.stres yapma kendine

Çok sağol canîm allah razı olsun ayranı benum oglumda seviyor ev yapimi yogurt sevmiyor oyizden hep kasapta satılan yogurt var ondan aliyorduk ama artîk bebek var ev yapımı yogurda geri dönüyoruz insallah yer bende bizim akrabadan mayasını aldım o evde mayalıyor hep insallah guzel olur ve bizim bebis sever ne yapıcak cok merak ediyorum istahlı bir bebek olur insallah

Aminnn inşallah canım zaten bebekler iştahlı oldumu fazla yorucu olmuyorlar ama yemeyen bebek oldumu inan anne için herşeyden zor ve yorucu oluyor Rabbim kolaylık versin vede şimdiden afiyet olsun size canım

Aminnn inşallah canım zaten bebekler iştahlı oldumu fazla yorucu olmuyorlar ama yemeyen bebek oldumu inan anne için herşeyden zor ve yorucu oluyor Rabbim kolaylık versin vede şimdiden afiyet olsun size canım
Sağol canım ilk yogurdumuzu yedik çok sevdi masallah 2çay kasıgı kadar tattırdım yarın 1yemek kasigina cıkartırım

Mrhb kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı,bebisler ne kadarlık oldu.meleklerim benim gelmiyor topige uzunca bir süredir bakıyorum.haber alan var mı? Doğum yapmıştır herhalde

Sağol canım ilk yogurdumuzu yedik çok sevdi masallah 2çay kasıgı kadar tattırdım yarın 1yemek kasigina cıkartırım
Maşallah canim afiyet olsun valla ben iki günde bir yarım muz yediriyorum ama sevmiyor zorla veriyorum haftaya da haşlanmış patates le denerim. Doktor 4 aylık tan sonra sebze haşlayıp ver dedi çok iyi diye yoğurt da sabahları kahvaltı yapınca bir iki kasik veriyorum ama sevmiyor benim ki. Süt içmeye alışmış ya bakalım artık canım inşallah yakında alısirlar yemeğe

Ay oylemi sen basladin demek ben daha ilk kez yogurt verdim oglumdada 5bucuk aylikken baslamistim bundada oyle basladim hadi bakalım üzmezler insallah bizi bence zamanla alısabilir daha kücük seninki bir muddet yogurdu verme sonra tekrar dene oyle bir yazı okudum cocuklar zamanla unutup tekrar verince sevebiliyormus

Öyle yapayım canım bu arada benim ki nerdeyse artık sütümü hiç istemiyor biberon a alışmış nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum benim süt de azalmış ya çektikçe hirslaniyor ağlıyor biberon daha kolay ya

maşallah cnm Allah bağışlasın.
kese konumuna göre erkek bebek
inşallah saglikla alsin kucağına ilk bebek ilk heycan hayrla gelsin inşallah

maşallah canım benim Allahım esirgesin ,darisida benimkine inşallah: ))

Bayanlar merhaba sitede arama yapinca denk geldim :) bi oglum var bebek düsünüyoruz bu aralar gönlümüzden gecen kız tabii.. ovulasyon testini gecen ay korunarak denedim günleri takip etmek icin not aldim bu ay gene yapiyorum henuz koyulasmadi kiz bebek icin ne yapmam lazim tam olarak gecen ay 4ünde koyulasmis bugun yarin iliski olsa mi ihtimal yuksek olur?

Cnm kiz bebek icin koyulasinca iliski birakiliyo.
Sik iliski oneriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…