- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.161
Allah bağışlasın inşallah canım Rabbim acılarını göstermesin inşallahO takvimler hikaye canım hiiicccc kafani onlarla yorma.
Yumurta aki gibi akintidan sonra su gibi sıvı seffaf akıntidanin 6-8 saat sonrasi tek denememde tutmustu.
Ufaklik suan kucagimda 14 günlügüz Rabbim sanada nasip eder ins.
Cat anı tam bilinmedigi icin gun sayisi kisiye gore istemedende olsa degisebiliyo.
Benim 7 gün iliski olmadi.
7. gün gecesi tek iliskiyle tuttu.
Aklina takilan bisey olursa sor cevaplarim ins.
amin xaımmm bir kızım var 5 yaşında artık hayırlısıO takvimler hikaye canım hiiicccc kafani onlarla yorma.
Yumurta aki gibi akintidan sonra su gibi sıvı seffaf akıntidanin 6-8 saat sonrasi tek denememde tutmustu.
Ufaklik suan kucagimda 14 günlügüz Rabbim sanada nasip eder ins.
Amin canım cümlemizin insallah.Allah bağışlasın inşallah canım Rabbim acılarını göstermesin inşallah
İnş sağlıkla kavuşmuştur allah yardımcısı olsunPapatyam321
Papatyam321 canım inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına almışsindir Rabbim sana bagislasin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah merakta bırakma bizi
Rabbime emanet canım yavrun inşallah iyi olur allahin izniyle canım lütfen sende elinden geldiğince üzme kendini zor canim ama Yavrun Allaha sonrada doktorlara emanet inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yine kucağına alırsın yine koklarsin inşallah canım Dualarımız sizinle canmSağolun kızlar. Bugün doğum yaptım ama Bebeğimi sadece 1 saat gördüm. Solunum sıkıntısı yüzünden yoğun bakıma aldılar. Ne olur dua edin çabuk çıksın bebeğim
İnşallah canım inşallahRabbime emanet canım yavrun inşallah iyi olur allahin izniyle canım lütfen sende elinden geldiğince üzme kendini zor canim ama Yavrun Allaha sonrada doktorlara emanet inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yine kucağına alırsın yine koklarsin inşallah canım Dualarımız sizinle canm
cnm vajen ultrason oldugu icin erkek bebek kese konumuna gore inşallah hayrlisi olsunthe craysy gülüm en yakın arkadaşımın ultrason resmini yorumlayabilirmisin canım 7 haftalık alttan yapılmış ultrason
Eki Görüntüle 2081123
Şimdiden teşekkür ederim
inşallah çıkacak cnm icini ferah tut dualarimiz seninle Rabbim saglikla kucagina alip eve dönmeyi nasip etsin inşallahSağolun kızlar. Bugün doğum yaptım ama Bebeğimi sadece 1 saat gördüm. Solunum sıkıntısı yüzünden yoğun bakıma aldılar. Ne olur dua edin çabuk çıksın bebeğim
Yorumun için sağol canım bu kaçıncı erkek oldu çevrem de de çok kişi hamile tanıdık ve arkadaş sadece 8 kişi canım ve 2018 senesi erkek senesi sanırımcnm vajen ultrason oldugu icin erkek bebek kese konumuna gore inşallah hayrlisi olsun
Aynen Canım çoğu arkadaşlar da gitti malesef bizde de durum farksız canım 3 çocukla daha da zor. Rabbim yavrularını sana bagislasin inşallah. Desene artık yemeklere falan tam başlarsınız bizim daha bir ayımız var 5 aylik olduk bizde canimherkese merhaba ne kadar uzun olmus buraya gırmeyelı özledım valla oğlum 6 aylık oldu işe başladım kızımda ıyıce hareketlendı hıc durmuyor sabah 7 de kalkıyorum aksam 23 yataga zor atıyorum kendımı. yarımgun calısıyorum bugun fırsat bulunca aklıma burası geldısizler nasılsınız dogum yapanlar gue gule buyutun bebek ısteyenler rabbım gonlunuze gore versın
bisey soracam size sagdan veya soldan yumurtlamak cinsiyetle bir allakasi varmi acabacnm vajen ultrason oldugu icin erkek bebek kese konumuna gore inşallah hayrlisi olsun
İnşallah canım. Bekliyorum hala. Sütümü sağıp götürüyorum. İnşallah bir an önce gelir yanımainşallah çıkacak cnm icini ferah tut dualarimiz seninle Rabbim saglikla kucagina alip eve dönmeyi nasip etsin inşallah
insallah canim sag selametle evinizede donersinizİnşallah canım. Bekliyorum hala. Sütümü sağıp götürüyorum. İnşallah bir an önce gelir yanıma
bence yok çünkü sagdanda soldanda olsa ortaya atılıyor dollenme sonrasi saga yada sola yerlesiyor.ayrica sag yada sol yumurtasi alinan bircok kisi her iki cinsiyete de sahip olabiliyor aksi olsa bu mümkün olamazdi bence:)bisey soracam size sagdan veya soldan yumurtlamak cinsiyetle bir allakasi varmi acaba
inşallah cnm benimİnşallah canım. Bekliyorum hala. Sütümü sağıp götürüyorum. İnşallah bir an önce gelir yanıma