" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bayanlar merhaba sitede arama yapinca denk geldim :) bi oglum var bebek düsünüyoruz bu aralar gönlümüzden gecen kız tabii.. ovulasyon testini gecen ay korunarak denedim günleri takip etmek icin not aldim bu ay gene yapiyorum henuz koyulasmadi kiz bebek icin ne yapmam lazim tam olarak gecen ay 4ünde koyulasmis bugun yarin iliski olsa mi ihtimal yuksek olur?
Adetin biter bitmez iki günde bir ilişki olsun test çizgisi koyulasmaya başlayınca ilişki olmasın olursada korunmalı olsun

Öyle yapayım canım bu arada benim ki nerdeyse artık sütümü hiç istemiyor biberon a alışmış nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum benim süt de azalmış ya çektikçe hirslaniyor ağlıyor biberon daha kolay ya :KK43:
Aynı dert bizimkide sadece geceleri emiyor gunduz asla emmiyor alıstırma bardagı alanlar var biberon yerini onla icerse memeye geri donuyormus bende aldim ama ona icmeyi beceremedi tekrar biberonla verdim sutumde iyice azaldi

Bayanlar merhaba sitede arama yapinca denk geldim :) bi oglum var bebek düsünüyoruz bu aralar gönlümüzden gecen kız tabii.. ovulasyon testini gecen ay korunarak denedim günleri takip etmek icin not aldim bu ay gene yapiyorum henuz koyulasmadi kiz bebek icin ne yapmam lazim tam olarak gecen ay 4ünde koyulasmis bugun yarin iliski olsa mi ihtimal yuksek olur?
Sık iliski t cizgisi koyulasmaya baslayınca bırak yumurtlamadan 2gün önce son iliski olsun gerisi takdiri ilahi

Iyi aksamlar bayanlar. Benim bir kizim var ve ikinci bebegimin Allah nasip ederse sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat olmasini istiyorum cunku ailemizde erkek cocugu hic yok. nisan mayis gibi ilk denememi yapacağım insallah oncelikle tecrubeli annelerden neler yapmam gerektigi konusunda bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim Allah herkese gonlundekini nasip etsin insallah

Merhaba canim. Cok sukur yine hamileyim. Henuz kalp atisini duymadik. İki kurtajdan sonra insallah saglikla kavusurum bebegime. Senindeaz kalmis doguma sezeryan mi normal mi?
Allah ım sağlıkla nasip etsin bu sefer inşallah canım. Sağlıklı hayırlı bir kızın olsun inşallah. Ben 19 unda sezaryen olcam inşallah canım. Az kaldı ama ben de bittim artık resmen. Çok zor geldi bu hamilelik bana. Rabbim hepimize kolaylıklar versin

Amin
Allah ım sağlıkla nasip etsin bu sefer inşallah canım. Sağlıklı hayırlı bir kızın olsun inşallah. Ben 19 unda sezaryen olcam inşallah canım. Az kaldı ama ben de bittim artık resmen. Çok zor geldi bu hamilelik bana. Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Amin gulum insallah. Senin kacinci bebegin? İlk zor olur ikinci kolay olur aslinda uc nasil olur henuz tecrube edinmedim. Rabbim sanada hayirli dogumlar nasip etsin.

Amin

Amin gulum insallah. Senin kacinci bebegin? İlk zor olur ikinci kolay olur aslinda uc nasil olur henuz tecrube edinmedim. Rabbim sanada hayirli dogumlar nasip etsin.
Benim de 3 canım. 2 kızım var. Kızlarda bu kadar zor olmamıştı sanki. Hele son 2-3 haftadır çok ağrım var. Yaşım da 38. Onunla da alakalı olabilir. Seninki daha kolay olur inşallah.

Ay canım benim yaklaşmışya iyice günün güzel haberlerini almak nasip olur inşallah hayırlısıyla sağ salim kurtulursunuz bizi haberdar et

Ay canım benim yaklaşmışya iyice günün güzel haberlerini almak nasip olur inşallah hayırlısıyla sağ salim kurtulursunuz bizi haberdar et
Amin canım. Az kaldı çok şükür. Haber veririm mutlaka. Zaten bi kaç kişi kaldık birbirimizi merak eden. Senin bebiş nasıl? Tam sevmelik olmuştur şimdi

Amin canım. Az kaldı çok şükür. Haber veririm mutlaka. Zaten bi kaç kişi kaldık birbirimizi merak eden. Senin bebiş nasıl? Tam sevmelik olmuştur şimdi
Valla oldu teyzesi çok şeker çok uyku olayını düzeltemedik bir türlü cok ağlıyor uykusu gelince geciste cok zorlanıyor aksam en erken 12 de uyuyor 1.1.30 da buluyor onlarıda yoluna koysak daha iyi olucak ilk 3ay cok usluydu bizimki gittikce yaramazlasıyor :)

Aynı dert bizimkide sadece geceleri emiyor gunduz asla emmiyor alıstırma bardagı alanlar var biberon yerini onla icerse memeye geri donuyormus bende aldim ama ona icmeyi beceremedi tekrar biberonla verdim sutumde iyice azaldi
Aynen Canım geceleri emiyor beni ama ben zorluyorum aç bırakıyorum benimkini emdikten sonra biberon veriyorum. Sütüm bir damla olsa dahi biberon vereceksem artık benimkini veriyorum başta her bir tarafı 10 dakka civarı emiyor ondan sonra biberon da veriyorum. Ama gündüzleri beni de yoruyor sabahları birde geceleri emiyor

Son düzenleme:
Iyi aksamlar bayanlar. Benim bir kizim var ve ikinci bebegimin Allah nasip ederse sağlıklı ve hayırlı bir erkek evlat olmasini istiyorum cunku ailemizde erkek cocugu hic yok. nisan mayis gibi ilk denememi yapacağım insallah oncelikle tecrubeli annelerden neler yapmam gerektigi konusunda bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim Allah herkese gonlundekini nasip etsin insallah
Aminnn canım inşallah sağlıcakla Rabbim gönlündekini nasip eder sana. O zamana kadar bu sitenin başından başla bütün sayfaları okumaya yeterince bilgi edinirsin canım herşey var çünkü detaylıca hemde arkadaşlarla hep yazardık zaten daha zamanın da var şimdiden de başlayabilirsin test yapmalara öyle vücudunu yumurtlama zamanlarını da tanımış bilmiş olursun inşallah herşey gönlünce olsun

Maşallah canim bitirmissiniz demekki allah kısmet ederse haftaya salı kucağında olur bebisin sağ salim inşallah. Allahin izniyle inşallah herşey güzel geçer yavrunu sağ salim kucağına alırsın canım benim

X