- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.081
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızım oldu şükürler olsun Rabbim e
Bioritmle ilgili bir soruydu ne düşunuyorsunuz diye sormuştum. Bende 3-4 aylik diyetin ardından 13gun önce denemeyi yaptik ama bugün gebelik testim negatif cikti malesef. Bir umut yarin kesinlesecek durumum. Tutmadiysa bu aya niyetliyiz inşaallahNe sorusu canım nub sorusu mu ?
Bazen sürüyor canım bende 4 üncü denemede oldu yani 4 ay sürmüştü tam. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım allah gönlüne göre verir inşallah canımBioritmle ilgili bir soruydu ne düşunuyorsunuz diye sormuştum. Bende 3-4 aylik diyetin ardından 13gun önce denemeyi yaptik ama bugün gebelik testim negatif cikti malesef. Bir umut yarin kesinlesecek durumum. Tutmadiysa bu aya niyetliyiz inşaallah
Benimkiler de geç düşmüştü canım. Normaldir bence. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahKızlar bebegimin 13. Günü ve göbeği düşmedi hala. .normalmi. .Diğer çocuklarım da 1 hafta içinde düşmüştü
Canım hiç birşey surmezsen daha çabuk kuruyor.yada sadece alkolle fisfis sikicaksin doktorlar onu öneriyor geneldeKızlar bebegimin 13. Günü ve göbeği düşmedi hala. .normalmi. .Diğer çocuklarım da 1 hafta içinde düşmüştü
Maşallah canım. Zaman çok hızlı diyecektim ama bana geçmek bilmiyor sanki. Az kaldı çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. En sona ben kaldım herhalde. Aralık sonuna doğru alırız dedi doktor. Dogurunca yazarım buradanslm hanımlar topık hareketlenmıs maşallah. herkes ıyıydır umarımPapatyam321 canım az kalmış sağlıkla gelsın pasa. bızde ıyıyız bol kosturmacalı gecıyor hayat 7 ayımız bıttı bır dişimiz de cıktı darısı sızınkılere olsun
Oy maşallah kuzuya bizde 5buçuk olduk sayılır doktor ek gıdaya basla dedi tecrübelerini paylasırsan sevinirim 8sene gecince ustunden herseyi unuttum nasıl basladın neler verdin yogurdunu nasıl yaptın canımslm hanımlar topık hareketlenmıs maşallah. herkes ıyıydır umarımPapatyam321 canım az kalmış sağlıkla gelsın pasa. bızde ıyıyız bol kosturmacalı gecıyor hayat 7 ayımız bıttı bır dişimiz de cıktı darısı sızınkılere olsun
Hadi hayırlısı canım sana günler gecmez haklısın banada öyle geliyordu. Bak ben tek doğurucam kimse kalmıycak diyordun hala burdayız doğumunuda görecegiz inşallahMaşallah canım. Zaman çok hızlı diyecektim ama bana geçmek bilmiyor sanki. Az kaldı çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. En sona ben kaldım herhalde. Aralık sonuna doğru alırız dedi doktor. Dogurunca yazarım buradan
İnşallah canım. Vallahi çok güzel paylasimlarimiz oldu sizlerle. Bu sayfalar dolar taşardı. Bi çok kişi gitti. Artık yazmaz oldu. Keşke az da olsa herkes yazsa. Kendinden haber verse. Ben de doğumu sizlerle paylaşmak haber vermek için sabırsızlanıyorum. Senin minnak da büyümüş maşallah. Ben ek gıdaya tattırarak başlamıştım. Önce meyve püresi (cam rende güzel parcaliyor) sonra yoğurt (bardağa mayalardim bebek yoğurdunu) sonra sebze çorbası (kabak patates havuç pirinç ya da bulgur falan katardim. Kesinlikle tuzsuz). Bunları 2-3 gün yada 1 hafta arayla tattırarak verirdim. İnşallah iştahlı bir çocuk olur. Yemezse çok zor. Benimkiler çok zor yerdi. Çok sıkıntı yaşadım. İnşallah zorlamaz seni.Hadi hayırlısı canım sana günler gecmez haklısın banada öyle geliyordu. Bak ben tek doğurucam kimse kalmıycak diyordun hala burdayız doğumunuda görecegiz inşallah
cok güzel anlatmışsın canım aynen bende meyve ve yoğurtla başladım tattırmaya. ben evde hep yoğurdu kendım yapıyorum zaten. mesela seftalı yada muz u rendeleyip ıcıne bır ıkı kasık yoğurt koyup yedırırdım severek yerdı. 6 ay bıttıkten sonra bır yumurtanın sarısını yedırıyorum. bır elma ve ıcıne bıraz cevız koyup cekıyorum. bunları da sevıyor. emmeye cok düşkün cok secıcı davranıyor sımdılık zorlamıyorumİnşallah canım. Vallahi çok güzel paylasimlarimiz oldu sizlerle. Bu sayfalar dolar taşardı. Bi çok kişi gitti. Artık yazmaz oldu. Keşke az da olsa herkes yazsa. Kendinden haber verse. Ben de doğumu sizlerle paylaşmak haber vermek için sabırsızlanıyorum. Senin minnak da büyümüş maşallah. Ben ek gıdaya tattırarak başlamıştım. Önce meyve püresi (cam rende güzel parcaliyor) sonra yoğurt (bardağa mayalardim bebek yoğurdunu) sonra sebze çorbası (kabak patates havuç pirinç ya da bulgur falan katardim. Kesinlikle tuzsuz). Bunları 2-3 gün yada 1 hafta arayla tattırarak verirdim. İnşallah iştahlı bir çocuk olur. Yemezse çok zor. Benimkiler çok zor yerdi. Çok sıkıntı yaşadım. İnşallah zorlamaz seni.
Maşallah paşa ya. İnşallah iştahlı bir çocuk olur. Emmesi de çok iyi. Doktorlar ek gıda çok önemli değil diyor zaten. Önemli olan emsin ek gıda zaten yardımcı olacak.cok güzel anlatmışsın canım aynen bende meyve ve yoğurtla başladım tattırmaya. ben evde hep yoğurdu kendım yapıyorum zaten. mesela seftalı yada muz u rendeleyip ıcıne bır ıkı kasık yoğurt koyup yedırırdım severek yerdı. 6 ay bıttıkten sonra bır yumurtanın sarısını yedırıyorum. bır elma ve ıcıne bıraz cevız koyup cekıyorum. bunları da sevıyor. emmeye cok düşkün cok secıcı davranıyor sımdılık zorlamıyorum
Evet keske arada olsa yazsalar gercekten cok paylasımımız oldu bilgiler icin sağol canımİnşallah canım. Vallahi çok güzel paylasimlarimiz oldu sizlerle. Bu sayfalar dolar taşardı. Bi çok kişi gitti. Artık yazmaz oldu. Keşke az da olsa herkes yazsa. Kendinden haber verse. Ben de doğumu sizlerle paylaşmak haber vermek için sabırsızlanıyorum. Senin minnak da büyümüş maşallah. Ben ek gıdaya tattırarak başlamıştım. Önce meyve püresi (cam rende güzel parcaliyor) sonra yoğurt (bardağa mayalardim bebek yoğurdunu) sonra sebze çorbası (kabak patates havuç pirinç ya da bulgur falan katardim. Kesinlikle tuzsuz). Bunları 2-3 gün yada 1 hafta arayla tattırarak verirdim. İnşallah iştahlı bir çocuk olur. Yemezse çok zor. Benimkiler çok zor yerdi. Çok sıkıntı yaşadım. İnşallah zorlamaz seni.
Emmesi cok.guzel masallah en onemlisi o 1yasa kadar bizimki bıraktı sağıyorum ama cok azaldı malesef peki kızlar bana ölcü verirsrniz tam tuturabilmek icin nasil yapiyorsunz yogurdu ve hangi sutle ben ogluma sek in gunluk sutlerinden alirdim acık sutte satiliyor ama onlarin hijyen kosullarini bilmedigim icin oyle yapardimcok güzel anlatmışsın canım aynen bende meyve ve yoğurtla başladım tattırmaya. ben evde hep yoğurdu kendım yapıyorum zaten. mesela seftalı yada muz u rendeleyip ıcıne bır ıkı kasık yoğurt koyup yedırırdım severek yerdı. 6 ay bıttıkten sonra bır yumurtanın sarısını yedırıyorum. bır elma ve ıcıne bıraz cevız koyup cekıyorum. bunları da sevıyor. emmeye cok düşkün cok secıcı davranıyor sımdılık zorlamıyorum
Canım eğer doğal süt bulabiliyorsan ben onu tavsiye ederim. Çünkü diğerlerinin de hijyen koşulları hakkında bilgimiz yok. Doğal sütü kaynatinca hijyen için yeterli olur. Bebek için ben genelde cam bardak ya da küçük kavanoza mayalayip en fazla 2 gün yediriyordum yoğurdu. Bir su bardağı süte 1 ya da yarım çay kaşığı yoğurt mayası yeter. Bebeğin isteğine göre yeterli miktarda yedirirsin. İnşallah yoğurdu sever. Büyük kurtarıcı oluyor yoğurt bir çok yerdeEmmesi cok.guzel masallah en onemlisi o 1yasa kadar bizimki bıraktı sağıyorum ama cok azaldı malesef peki kızlar bana ölcü verirsrniz tam tuturabilmek icin nasil yapiyorsunz yogurdu ve hangi sutle ben ogluma sek in gunluk sutlerinden alirdim acık sutte satiliyor ama onlarin hijyen kosullarini bilmedigim icin oyle yapardim
Benim çocuklar da sa bir hafta da düşmüştü canım ama çocuktan çocuğa değişiyor. Bana göbek düşene kadar yıkama bebegi demişlerdi hastahane deKızlar bebegimin 13. Günü ve göbeği düşmedi hala. .normalmi. .Diğer çocuklarım da 1 hafta içinde düşmüştü
Aminnn canım inşallah maşallah sizede allah ömürlerini uzun etsin yavrularımızın inşallahslm hanımlar topık hareketlenmıs maşallah. herkes ıyıydır umarımPapatyam321 canım az kalmış sağlıkla gelsın pasa. bızde ıyıyız bol kosturmacalı gecıyor hayat 7 ayımız bıttı bır dişimiz de cıktı darısı sızınkılere olsun
Canım ben de anlatayım haftada 6 kilo yoğurt bitirdiğimiz için anlatmasam haksızlık olurEmmesi cok.guzel masallah en onemlisi o 1yasa kadar bizimki bıraktı sağıyorum ama cok azaldı malesef peki kızlar bana ölcü verirsrniz tam tuturabilmek icin nasil yapiyorsunz yogurdu ve hangi sutle ben ogluma sek in gunluk sutlerinden alirdim acık sutte satiliyor ama onlarin hijyen kosullarini bilmedigim icin oyle yapardim