- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 41
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.241
ya size çok önemli bişey sorcam...hamileyken dr. ultrasonla bakarken hangi yumurtalığınıza (kasığınıza mı desem hangi tarafa mı desem)doğru o usg aletini koyup bakıyodu.Benim kızımda hep sola yakın koyuyodu.Bu bebeğimde dr. hep sağda gezindirdi aleti.Sizlerde yazarmısınız lütfewn...
merhaba gelıncık bende yenı okumaya başladım topiğinizi 3 yaşında oğlum var çook ıstiyorum kızım olsun yanlız deilsın yani
bende çok merak ediyorum deneyenler ,tutanlar ,bılgılerı olan arkadaşlar var mı senın bıldıgın formuller nasıl
hadi bakalım sıkı bi diet,yumurta takibi ,kilo vererek,takviyeleri alarak ilk örneğimiz sen ol.Herkese yol göster.biz elimizden geleni yapalım,Allahımıza dua edelim.İnşallah olur canım değil mi?
hadi bakalım sıkı bi diet,yumurta takibi ,kilo vererek,takviyeleri alarak ilk örneğimiz sen ol.Herkese yol göster.biz elimizden geleni yapalım,Allahımıza dua edelim.İnşallah olur canım değil mi?
bana gönderdiği başka bir mail. bu maili herkes çok iyi okusun. görüşlerinizi bekliyorummmm
MSN adresim yok,onu kullanacak vaktimde yok.Özür dilerim.Sorunuzun yanıtlarına gelince,erkeklere cinsel perhiz uygulamadım ve gereğine inanmıyorum.Anne adaylarına sodyum ve potasyumdan zengin,magnesyum ve kalsiyumdan fakir diyet öneriyorum,nadir durumlarda özellikle candida vaginiti varsa antimikotik tedaviyle beraber sodyum bikarbonat ile vaginal duş önerebiliyorum.Erkeklerin 46 xy olan genetik yapısı nedeniyle spermler 23 x ve 23 y yarıyarıya olmak zorunda ve herhangi biri arttırılamaz.Sadece anne adayındaki 23 x olan ovumun 23 y olan sperme afinitesi arttırılabilir.(sırrını vermeyeceğim)Sizden daha meraklı belkide bilgili birçok profesyonel bir kısmı doktor mail arkadaşım oldu.Birçok jinekolog arkadaşım bana karşı tıbbi karalama kampanyası açıp el altından uygulama yaptığım sağlık personelinden duyduklarıyla cinsiyet belirlemeye çalıştılar.Benim için cinsiyet belirleme uygulaması mazide kaldı,bu konuyu konuşmak,tecrübelerimi paylaşmak ve ticari bir rant olarak kullanılmasına neden olmak istemiyorum.Sizinde belirttiğiniz gibi açık yüreklilikle anlattıklarımın ve şimdiki ilave ettiklerimin size faydalı olacağını umut ederek iyi dileklerimi iletiyorum.Hoşçakalın.
tamam cnm yazarım sağol yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.25 inden sonrabu ay geçmiş canım zaten ....bi dahi regl oldun mu yazarsın....hep beraber elimizden geleni yaparız inşallahhhhh
ya kızlar yumurta çatladıktan sonra ömrü çok kıza biliyorum...24 saat sonra zaten ölüyor :)))
48 saatten bahsediyorsunuz bence bu zor gibi yaaaaaa
orkiş bence sen o regle yakın günlerdeki ilişkinden hamile kalmışsındır canım....biliyorsun 7 güne kadar yaşayabiliyor kız spermler
canım....buralardayım inşallahhh....regl olunca yazarsın tarişhi ve saati
ama lütfen hepimiz öncelikle dua edelim....dua herşeye çare....Evvel Allah...sonra da bildiklerimizi uygularız inş
canım çok geçmiş olsun
rabbim daha yaşatmasın
aşagıdaki msj yorum yazacaktım kesinlikle mantığı yok 3 sene yasmin kullandım aşırı zayıflatıyo tabi ben sigarada kullanıyorum ama bıraktığım ay hamileyim ıkıncı kızzımda her gün içmiyordum kaza kurşunu oldu ama sonuçta kız
çok zayıfım zaten mycupcake :) az daha verırsem görünmez olurum hehehee
ama dediğiniz takvıye dıyet takıp ne varsa yapıcm inş.
ALLAH razı olsun hepinizden bende size dua edıyorumcanım öpüyorum senıde
Meraba herkese.Dun aksam ovuly testi yaptim negatif cikti megerse ovuly gunum bitmis.Deneme olucakti bide.Dun degilde ondan onceki gun musaitmis bebek icin qaliba.Napalim kismet.Bende diete basladim.Eylylde kalirim artik inssssssssssss.Opuyorum
kızlar farkındamısınız ilki erkek olanın ikincide erkek veya ilki kız olanın ikincide kız oluyor neden acaba.tabi istisnalar başka
son adet tarihi kaçtı ve hangi tarihte ilişki oldu hatırlıyomusun?
kızlar o dönemlerde diğer topik zamanlarında yani,kız isteyıpde tutan oldumu bu yöntemlerle yaa
hiç önumde sizin gibi bir örnek bıle yok
bu topıkde illede kız dıyen bikaçkişiyiz galıba öylede olunca tek basıma çırpınıyormusum gibime gelıyor siz şanslısınız hepinizin isteği bir
aklınızda eskılerden varsa bi anlatsanız size zahmet
canım takvim değil....bildiklerimi(zi) uygulauayacz hep beraber inşallahbernur bıze bakacak olduğun takvimin adı ne bılmediğimiz bı takvım dahamı var neolur bızede öğret:26:
oğlumunda ultrason resimleri aynen böyleydi
yazılarınızda bişey dikkatimi çekti geçmişte..yumurtlama zamanı ile ilgili.........yumurtladıktan sonra 36-48 saat sonra ilişki diye bişey yok kesinlikle buna dikkat edin.yumurtlama olur olmaz ilişki olacak...ama yumurtladığını anlamak zor...takip yöntemi kullananlara iğneden 36-48 saat sonra deniliyo buna dikkat edin...çünkü iğneden hemen sona yumurta çatlamıyo yumurta ortalama 23-24 mm civarı çatlıyo iğne olduğundan sonra genelde 18-20 civarı oluyo iğne 36 saat sonra gerekli olgunluğa gelip çatlıyo ve çatladı an ilişki denk geliyo...
yumurtlama takibi yaptırmayanlar ise ısı takibi ile olanlar yumurtanın çatladığı an ilişki olmalı erkek bebek için...
umarım anlatabilmişimdir
canım takvim değil....bildiklerimi(zi) uygulauayacz hep beraber inşallah
ama sen mutlaka saatiyle bana bildir canım
oğlumunda ultrason resimleri aynen böyleydi
Allah bilir tabiki de ama bence bebeğiniz erkek....inşallah ta öyledir...
valla çok güzel anlatmışsın canım
buna kesi,nlikle dikkat edilmeli
yumurta çatladığın zaman zaten sonrasında çokta fazla ömrü yok
bir arkadaşımız sürekli çatlamadan 2 sonrasını sordu hep...çatlamadan 2 sonra gebe kalınması çok zor ihtimal....bence :))))))
selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...