- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 41
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.261
o yanlis bilinmesin aksina erkek bebek icin kilo alinicak kiz bebek icin ya oldugun yerde sayican yada vericenn
satım 20 şubat ilişki 4 mart iyi hatırliyorumçünkü şehir dışındaydım o gün dönmüştüm.teravet sen regl tarihleriyle cinsiyet hesaplıyodun dimi?öle bi topiğin vardı yanlış hatırlamıyosam
benim bir kızım var ve ilk çocumun kız olmasını eşimde ben de çok istemiştim.1 yıl doğum kontrol haplarıyla korundum..ve kızım oldu..kız için..bol kalsiyum ağırlıklı beslen..süt,peynir,sütlü tatlılar,tuzlu yiyeceklerden uzak dur.ciddi anlamada kalsiyum diyeti yap..adetten sonra sık ilişki olsun.mumkünse her gün...spermlerin birikmesine izin vermeyin.yumurtlama dönnemi ilişkiden kaçının yani adetten sonra 12.gün ile 16.gün arası ilişki olmasın..tabi bu yumurtlaman düzenli ise geçerli yani 28 -29 günde bir adet olanlar için geçerli sen adet döngüne göre ayarlayabilirsin bunu..
bence kız daha kolay inşallah gönlündeki olur
amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım çok sağol cümlemızın inş.
ramazan bı geçsın dondurma,süt peynır yoğurt ne varsa yükleme yapacam inş
evet adetlerım çok düzenlı çok şükür
bu önemlı notlarıda hemen ajendama kaydedıyorum
neyse bu günlük bu kadar heyecan yeter.Sabahtan beri şaşkınım.hepinize ii akşamlar...
canım, zaten bizim mantık her kullananın oğlu oluyor demiyor,erkek bebek için yum.takibi.çat.iğnesi ve diyetle yükselen şansı biraz daha yükseltiyor diyor.bunu da bir dönem devemlı takip ve iğneyle erkek bebekte %95 ihtimal veren bir doktor söylüyor,ayrıca her şeyi yapıp da kız olma ihtimali yine var sonuçta kesin cinsiyet seşimi değil bu:))
o yanlis bilinmesin aksina erkek bebek icin kilo alinicak kiz bebek icin ya oldugun yerde sayican yada vericenn
selam kızlar ya cupcake valla ınanılmaz sevındım umarım o anı bende yasarım cnm benım ınsallah benımde ılk haftalarda sagdan bakıodu dr sımdı sola dogru kaymıs dedı anlam veremedım bende yumurta takıbı dualar namaz ılıskı oncesı kahve karbonatlı dus derın ılışkı falan hepsını yaptım kecıboynuzu kuru ve takvıye ılacları kullandık ınsallah bende sızın gıbı oglum oluomus derım ahhhh ahhhh
kızlar farkındamısınız ilki erkek olanın ikincide erkek veya ilki kız olanın ikincide kız oluyor neden acaba.tabi istisnalar başka
satım 20 şubat ilişki 4 mart iyi hatırliyorumçünkü şehir dışındaydım o gün dönmüştüm.teravet sen regl tarihleriyle cinsiyet hesaplıyodun dimi?öle bi topiğin vardı yanlış hatırlamıyosam
evet kaç zamandır sorucam valla kızarsın yada geçiştirirsin dıye cesaret edemedım teravet be.
ay neolur bizede bakbu topiğin hatrına
hakkaten teravetciğim,topiğini niçin kapattın,uğraşamadın mı artık..
yazılarınızda bişey dikkatimi çekti geçmişte..yumurtlama zamanı ile ilgili.........yumurtladıktan sonra 36-48 saat sonra ilişki diye bişey yok kesinlikle buna dikkat edin.yumurtlama olur olmaz ilişki olacak...ama yumurtladığını anlamak zor...takip yöntemi kullananlara iğneden 36-48 saat sonra deniliyo buna dikkat edin...çünkü iğneden hemen sona yumurta çatlamıyo yumurta ortalama 23-24 mm civarı çatlıyo iğne olduğundan sonra genelde 18-20 civarı oluyo iğne 36 saat sonra gerekli olgunluğa gelip çatlıyo ve çatladı an ilişki denk geliyo...
yumurtlama takibi yaptırmayanlar ise ısı takibi ile olanlar yumurtanın çatladığı an ilişki olmalı erkek bebek için...
umarım anlatabilmişimdir
valla su kiz bebek isteyenlere apayri bi gozle bakiyorumgelincik özelden mesaj atamadım buradan yazıyorum inş görürsün onların cıkdısını alıp buzdolabının ustune yapısdırcamyaaaaa şu profil resmindeki bebek varya bennn ondan istiyorum işte kuzum benim
ilgisi yok bence orkiş bacım. zayıf olan ve erkek bebek doğuran birçok kişi bulabiliriz eminim. vücuttaki kas oranının da etkisi yok bence. pko hastalarında testesteron oranı yüksektir. bu mantığa göre pko hastaları hep erkek doğurmalı. hatta samira da demişti. bende pko var demişti. testesteron yüksekliği varmış. ama kızı var biliyosun.
bayram senin icin guzel bi firsat olucak dayan baklavalara boreklere kolalara
sonrasida oyle zaten dedigin gibi sut ve sut urunleri sarkuturleri
booll yogurtt balik ve marul salata yemistim ben kahvaltida bile balik yerdiik esim ve bende kahvaltilik baliklardan
esin SIK SIK iliski olucak veya..........
valla su kiz bebek isteyenlere apayri bi gozle bakiyorum
insallahh versin rabbim sizzede cunku bizim toplumuzda kiz bebek ikinci planda oncelik erkek
acaka tek cocugunuzun olacagini bilseydiniz hangi cinsiyeti secerdiniz aslinda bi anket acsak iyii olur :)))
haklisin cnm benim halam bir deri bir kemikti evlendiginde koptu kopacak ilk kizi oldu sonradan 2 pglu oldu
ve fakir ailelerinde esit sayida kiz ve erkek
afrikaya baksak oradada esit sayilar bu mantik dogru zayif sisman hic guzel vucudumuzu bozmayalim
tabii diyet esnasinda alinirsa ona engel olamayiz
selam kızlar ya cupcake valla ınanılmaz sevındım umarım o anı bende yasarım cnm benım ınsallah benımde ılk haftalarda sagdan bakıodu dr sımdı sola dogru kaymıs dedı anlam veremedım bende yumurta takıbı dualar namaz ılıskı oncesı kahve karbonatlı dus derın ılışkı falan hepsını yaptım kecıboynuzu kuru ve takvıye ılacları kullandık ınsallah bende sızın gıbı oglum oluomus derım ahhhh ahhhh