Süper Anneler - 2011

topik aktif olunca,erkek bebek isteğim depreşti yine okumadan edemiyorum.senin nasıl eşin yumuşadı mı biraz,bebek konusunda,benim ki bakarız felan demeye başladı:))

topik aktif olunca,erkek bebek isteğim depreşti yine okumadan edemiyorum.senin nasıl eşin yumuşadı mı biraz,bebek konusunda,benim ki bakarız felan demeye başladı:))

canım sen ne yapıyorsun öyle hepsi içilirmi? sen içmeyeceksin ki evicap çinko keçiboynuzu , eşin içecek onları

sen sodyum potasyum alıcaksn bol bol, soda iç muz ye hurma kuru kayısı ye

ben potasyum tablet denedim içemedim ağır geldi bende bunları yedim genellikle

matematiğin ve eski sayfalarda diyette bunlar yazıyordu daha b12 de var eczanede yok diye almamıştım muz hariç hepsini yiyorum

arkadaslar benim aklim kaldi burda
bu gece saat 3-de test edicem
eger pozitif cikarsa yani her 2 renk koyu olursa hemen iliski olmaz demi daha 36 saat bekliycemmi
optum sizleri cevabimi bekliyoruuuum
sizleri yordum ama napim ben de boyle dikkatcilim

nasıl yani, neden tutturamayalım
ben bi kez yumurtlama takibi yaptırdım daha önce dr sol tarafında sancı hissedeceksin vs anlattı dedigi gibi oldu Allah isteyecek ya eşimin dayısını oğlu öldü o gece adam yok bide dr bana tam saat vermedi o gece beraber ol yeter demişti kısmet iki kızım var bu hft tekrar başlıyorumkızlar sayenizde o kadar bilgiliyim ki dr şok oldu

matematiğin ve eski sayfalarda diyette bunlar yazıyordu daha b12 de var eczanede yok diye almamıştım muz hariç hepsini yiyorum

rica ederim canım önceki sayfalardada yazdım ama sen görmedin sanırım:)9

B12 çinko evicap vitamin keçiboynuzu bunlar erkek sperm sayısını kalitesini artırmak için önemli, yani ne kadar çok sperm o kadar çok y sayısı demek

senin diyetin alkali olmak için, sodyum potasyum almalısın bol bol nette araştırısan hangi sebze meyvelerde vardır diye az çok fikir veriri sana, muz soda pilav makarna kayısı hurma falan

eşinede öncesinden içir yani hepsini birden değil, her gün sabah akşam 1 kaşık keçibouynuu pekmezi yesin, soda içsin , sabah vitamin alsın dönüşümlüde olabilir birgün çinko birgün evicap falan

B12 çinko evicap vitamin keçiboynuzu bunlar erkek sperm sayısını kalitesini artırmak için önemli, yani ne kadar çok sperm o kadar çok y sayısı demek

senin diyetin alkali olmak için, sodyum potasyum almalısın bol bol nette araştırısan hangi sebze meyvelerde vardır diye az çok fikir veriri sana, muz soda pilav makarna kayısı hurma falan

eşinede öncesinden içir yani hepsini birden değil, her gün sabah akşam 1 kaşık keçibouynuu pekmezi yesin, soda içsin , sabah vitamin alsın dönüşümlüde olabilir birgün çinko birgün evicap falan

gulyhas canım,doktorun yum.takibi olayını nasıl kabul etti bnim doktorum erkek bebekle ilişkisini sorduğumda yok öyle bir şey diyor.diğer taraftan kuzenimin eşinin doktoru yum.takibi ve saat vererek erkek bebek için yardımcı oldu..seninki de böyle miydi..

ben bi kez yumurtlama takibi yaptırdım daha önce dr sol tarafında sancı hissedeceksin vs anlattı dedigi gibi oldu Allah isteyecek ya eşimin dayısını oğlu öldü o gece adam yok bide dr bana tam saat vermedi o gece beraber ol yeter demişti kısmet iki kızım var bu hft tekrar başlıyorumkızlar sayenizde o kadar bilgiliyim ki dr şok oldu

anladım cnm, doğru sölüosun, başınız saolsun, inşallah bu sefer hiç bi engel olmaz

çocuklar ramazan çok bakamıyorum yeni üye oldum çok ta beceremiyorum ama adam beni boşamadan anladım evliliği kurtardın valla yazık ona da içiriyorum hepsini baktım geçen akşam uyuma numarası yapıyo içmeyecek ya kalkk kalk dedim hemen içiliyo bunlar hayatında aspirin içmiş degil yazık ne kadar çok istiyosa oda Allah tekrar razı olsun keçi boynuzu kürü ne anlamıyorum macun gibi bişey mi

orkidecim senden de mi umut yok mimoza okursan lütfen bi yrdcı ol aranızda ilaç kullanan var mı diyette ben evicap zinco çinlo calinor efervesan tablet l-arginin kullanıyorum ama ne kadar kullanılmasıyla ilgili bişey bulamadım birde keçiboynuzu kuruyle ilgili yrd ilaçlardan başım dönuyor karbonat içemiyorum benim gibi uygulayan varmı

canimcim ben anlamam ki biodan mimoza bakiyor ona nonis te anliyor sanirim

ben takviye kullanmiyorum canim gunluk miktarlarini nasil kullaniyosun hangi ogunde neyi ne kadar aliyosun

niye cnm ne dediki dr yada sen ne soyledinde sok oldu:KK1:

gulyhas canım,doktorun yum.takibi olayını nasıl kabul etti bnim doktorum erkek bebekle ilişkisini sorduğumda yok öyle bir şey diyor.diğer taraftan kuzenimin eşinin doktoru yum.takibi ve saat vererek erkek bebek için yardımcı oldu..seninki de böyle miydi..

benim daha önceden ikikaybım var bu doktorlada o arada tanıştım kendimde saglıkçıyım ankarada çok doktor tanıyorum her bütçeye her ihtiyaca bide sıcak rahat olunca gel yanımda çalış falan yapmıştı bununla daha 7 yıldan sonra bu hafta ilk kez yanyana gelicez daha önce baska doktordu işte beni tedirgin edende daha önce sadece iki hastaya yum tak yapmış eve yakın diye bunu seçtim ankaradaysan süpr ultrason dr var adresini veriyim onun seceresi çok hepsi erkek

yok canımyaa..nerde..şimdilik kesinlikle hayır diyo:KK43:benüçüncü bikız istemiyorum yeter diyo.oda oğlumuz olacağından şüpheli..bende madem o istemiyo aceba bendemi düşünmesem..yetermiki gercekten iki çocuk..ilerde üzülürmüyüm diyipduruyorum:KK43:

kız orkide sana yazmıştım görmemişsin.babycihico yönteminden para iadesialdınmı sen..

tel konuşuyoruz adet falan gel hemen başlayalım diyo yok hocam dedim diyet yapmıycaz mı ph dengesinin saglanması falan çok önemliymiş ayın durumlarına girecektim ki hani onlara görede tarihi denk getirsin sen kapat ben seni ararım randevulaşalım dedi

evet orkişim.az koyu çıkmasına rağmen gülenyüz çıkmadı....demekki ben normal test kullansam pozitif derdim.çünkü çokta açık değil rengi...o sebepten sevilin testine negatif yazdım

neye güldün şekerim anlamadım:KK53:
akıntım iki gün önce koyuyum akı kıvamlı geldi.ama şu an öle bi akıntım yok.çatadıktan sonra gelir büyük ihtima

cnm yanlış anlama seninle alakalı değil bazı yazılan şeylere yani anlıyacağın bu topik beni mutlu ediyor inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.evet cnm yumurta çatladıktan sonra gelir.benimkide saçma bir soru oldu kusura bakma

yok canımyaa..nerde..şimdilik kesinlikle hayır diyo:KK43:benüçüncü bikız istemiyorum yeter diyo.oda oğlumuz olacağından şüpheli..bende madem o istemiyo aceba bendemi düşünmesem..yetermiki gercekten iki çocuk..ilerde üzülürmüyüm diyipduruyorum:KK43:

kız orkide sana yazmıştım görmemişsin.babycihico yönteminden para iadesialdınmı sen..

helencim ben almadim cnm gulnisa ablayi cook ugrastirmislarr
soonunda aldimi bilmiyorum gorurse yazar o anlatmisti banada

canimcim ben anlamam ki biodan mimoza bakiyor ona nonis te anliyor sanirim

ben takviye kullanmiyorum canim gunluk miktarlarini nasil kullaniyosun hangi ogunde neyi ne kadar aliyosun
her gun hepsinden bir tane alıyorum l-arginin toz onuda limonataya katıyodum ama esime içirmem gerekiyomuş günlük dönüşümlü banada mantıklı geldi fakat potasyum almaya devam edicem garanti olsun pişman olmayalımdr konuşup klomende içicem fakat iki yumurta olurda gelişmezse diye düşünüyorum bi taraftanda eylul bos geçsin istemiyorum

her gun hepsinden bir tane alıyorum l-arginin toz onuda limonataya katıyodum ama esime içirmem gerekiyomuş günlük dönüşümlü banada mantıklı geldi fakat potasyum almaya devam edicem garanti olsun pişman olmayalımdr konuşup klomende içicem fakat iki yumurta olurda gelişmezse diye düşünüyorum bi taraftanda eylul bos geçsin istemiyorum

larginini kaca aldin cnm burada bayaa pahali lacarnitinde sitedende alamiyorum
neyse aldiklarini fiyatiyla ozelden yazarsan sevinirim:KK34:

ORKİDECİM sana bir soru soracağım cevaplarsan sevinirim.sen kızına yumurta çatladıktan iki gün sonra kalmıştın dimi .peki o ay sadece yumurta çatladıktan iki gün sonramı oldu ilişki .yani tek ilişkiylemi kaldın:KK17:

Son düzenleme:
X