Süper Anneler - 2011

pregnyll verdi...bulurum..geçen seferlerde aldığım eczaneden alırım.birazdan çıkıp alıcam.
tüpbebek merkezzinin yanı olduğu için geçen sene bolbol vardı.inşallah vardır...yoksa artık kısmet.zaten dr iğne olmazsan genelde biri çatlar sağdaki çatlar dedi.soldakide kist olabilir dedi...inşallah bulurum kızlar.birzdan çıkarım...

yanii gulen yuz gercektennn dogruuu dimii
evet orkişim.az koyu çıkmasına rağmen gülenyüz çıkmadı....demekki ben normal test kullansam pozitif derdim.çünkü çokta açık değil rengi...o sebepten sevilin testine negatif yazdım

mimozacığım Allah gönlüne göre verir inşallah.bu ne güzel topik bayıldım.beni güldürüyorsunuz Allahda sizi güldürsün:KK9:

peki akıntın olmadımı

neye güldün şekerim anlamadım:KK53:
akıntım iki gün önce koyuyum akı kıvamlı geldi.ama şu an öle bi akıntım yok.çatadıktan sonra gelir büyük ihtima

buda demek oluyo normal testler kesinlikle yaniltiyoo
gulnisa ablacim sen hangi testi kullanmistin acabaa normal testmiydii
ben bir gulen yuz daha aldim 7 li digerinin makinasi bozulmustur diye yedek cbuk yerine kendisinide aldimm hadiii mimossum ayagini suruu kizz

kızlar slm nasılsınız

mimoza gülen yüzde çizgileri dikkate alma kullanma kılavuzunda da öyle yazıyor zaten bende ilk ay öyle bir hataya düştüm boşu boşuna 7 tane gülen yüz harcadım gerçi senin bitmiş artık gülenyüzler yumurta çok olunca çatlamazmıymış ikiside çatlatmak için kür falan yok mu acaba gerçi sen iğne olacaksın heralde ama başına böyle bişey gelip iğne olamayanlar bne yapmalı acaba_?

kızlar slm nasılsınız

mimoza gülen yüzde çizgileri dikkate alma kullanma kılavuzunda da öyle yazıyor zaten bende ilk ay öyle bir hataya düştüm boşu boşuna 7 tane gülen yüz harcadım gerçi senin bitmiş artık gülenyüzler yumurta çok olunca çatlamazmıymış ikiside çatlatmak için kür falan yok mu acaba gerçi sen iğne olacaksın heralde ama başına böyle bişey gelip iğne olamayanlar bne yapmalı acaba_?
Kadınlarda yumurta çatlatan bitkisel çözümler-yumurtalıktaki yumurtaları çatlatmak icin ne yapmalı
Hanımların önemli bir kısmında yumurtalıktaki yumurtaların çatlamaması nedeniyle döllenme gerçekleşememekte ve bu sırf bu nedenden dolayı da bebek sahibi olmak imkansızlaşmaktadır. şimdi sizlere vereceğim bitkisel çözüm kürü ile kadınlarda yumurtlayamama ve yumurtayı çatlatamama sorununa bitkisel çözüm yolu ile doğal tedavi imkanı bulmuş olacaksınız.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kolay hamile kalma yöntemlerinden biri olan kuru incir kürünü tavsiye ediyor. Kolay hamilelik sağlayan ve yumurta çatlatma özelliği olan kürün tarifi aşağıdaki gibidir ve 42 gün boyunca içilmesi gerekmektedir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta çatlatma kürü
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.

An alle Frauen mit Kinderwunsch: Wer einen Jungen möchte, sollte den Partner am Tag des Eisprungs verführen – wer sich nach einem Mädchen sehnt, kurze Zeit vor dem Eisprung. Das ist das Baby-Geheimnis von Top-Model und Vierfach-Mama Heidi Klum. Und sie muss es ja wissen, schließlich hat sie sich auf diese Weise die perfekte Kinderschar ersext: zwei Jungen und zwei Mädchen.
alintidir....
top model mama heidi klum tam yumutlama gununde ilskiye girmis erkek bebege sahip olmus,
kiz bebek icin ise tam yumurtlamadan bir iki gun önce ilisye girmis kizi olmus bu yöntemle iki oglu ve iki kizi varmis

canım zaten hep birbirimize dua etmeliyiz
biz öyle yapmıştık
inşallah burdada birlik devam edicek

ozaman bizdende bernura ve osman amcaya teşekkürler :))))))))))
seni bize kazandırdılar

saol canım benim beni çok mutlu edttin allahda seni etsin inşallahh, ben hep diyorum herşeyi denedim uyguladım öğrendim ama bişey eksikti onuda sizler sayesinde tamamladım sizlerin duasıyla desteğiyle allahın izniyle

kızlar slm nasılsınız

Kadınlarda yumurta çatlatan bitkisel çözümler-yumurtalıktaki yumurtaları çatlatmak icin ne yapmalı
Hanımların önemli bir kısmında yumurtalıktaki yumurtaların çatlamaması nedeniyle döllenme gerçekleşememekte ve bu sırf bu nedenden dolayı da bebek sahibi olmak imkansızlaşmaktadır. şimdi sizlere vereceğim bitkisel çözüm kürü ile kadınlarda yumurtlayamama ve yumurtayı çatlatamama sorununa bitkisel çözüm yolu ile doğal tedavi imkanı bulmuş olacaksınız.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kolay hamile kalma yöntemlerinden biri olan kuru incir kürünü tavsiye ediyor. Kolay hamilelik sağlayan ve yumurta çatlatma özelliği olan kürün tarifi aşağıdaki gibidir ve 42 gün boyunca içilmesi gerekmektedir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tarifi: Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta çatlatma kürü
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.

bende yapiyoum un oldu baslayali sadece 4 tane inciri bayada iriler yarim litre kaynayan suya atiyorum bide havuc dogruyorum icine iftrada icioyu mm bide yatarken iciyoum mubarek coka pahali yawwwww valla trde olanlar sukredin istediginiz gibi hareket edebiliyonuz heeeee:KK69:

ben takvimlerden hiç anlamıyorumm bioritm bakabilecek olan varsa ben 03.09.1982 doğumluyum eşim 07.01.1982 son adet tarihim 15.08.2011 doktorla görüşüyorum Eylül de hamiş olmak istiyorum yardım ederseniz canınızı yerim dualarım hep sizlerle

orkidecim senden de mi umut yok mimoza okursan lütfen bi yrdcı ol aranızda ilaç kullanan var mı diyette ben evicap zinco çinlo calinor efervesan tablet l-arginin kullanıyorum ama ne kadar kullanılmasıyla ilgili bişey bulamadım birde keçiboynuzu kuruyle ilgili yrd ilaçlardan başım dönuyor karbonat içemiyorum benim gibi uygulayan varmı

pregnyll verdi...bulurum..geçen seferlerde aldığım eczaneden alırım.birazdan çıkıp alıcam.
tüpbebek merkezzinin yanı olduğu için geçen sene bolbol vardı.inşallah vardır...yoksa artık kısmet.zaten dr iğne olmazsan genelde biri çatlar sağdaki çatlar dedi.soldakide kist olabilir dedi...inşallah bulurum kızlar.birzdan çıkarım...

aman canım işini sağlama al kolay bulunmuyor allahtan tüp bebek merkezi varmış yakında olur o zaman kesin ben 1 ay önceden alıp ayırtmıştım eczacıya :))sağdaki yum daha büyükse o çatlar önce inşallah ondan oğluşa hamiş kalırsın, bu arada klomensiz 2 yumurta maşallah süpersin

gulyhas
canim yakinda tr yeye gidicem bana onerebilcegin recetesiz fitil hap var mi yani ne kullanmaliyim
birde dr sana erkek bebek diyince mi verdi bunlari:KK34:

fitil- vagihenx
antibiyotik- cipro
mantar ilacı adını unuttum ama

ben sırf takvim için gittim doktora oda bana hem takvim verdi hemde bu ilaçları kullanmamı söyledi erkek bebek için,yum kontrolü yaptı ultrasonla gün verdi

dün akşam dra gittim:KK53:son gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlar:KK76:siri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm
:KK62::KK64:
ama bi sorun var iğne verdi ama yarın sabah vurul dedi....oruçlu oruçlu nası vurucaz:KK53:

bende ramazanda denediğim için o günlerde oruç tutmadım canım, doktor ultrasonla baktığında ve iğne olduğumda mecburen , allah büyük ne yapacaksın sonra öderiz borcumuzu

orkidecim senden de mi umut yok mimoza okursan lütfen bi yrdcı ol aranızda ilaç kullanan var mı diyette ben evicap zinco çinlo calinor efervesan tablet l-arginin kullanıyorum ama ne kadar kullanılmasıyla ilgili bişey bulamadım birde keçiboynuzu kuruyle ilgili yrd ilaçlardan başım dönuyor karbonat içemiyorum benim gibi uygulayan varmı

canım sen ne yapıyorsun öyle hepsi içilirmi? sen içmeyeceksin ki evicap çinko keçiboynuzu , eşin içecek onları

sen sodyum potasyum alıcaksn bol bol, soda iç muz ye hurma kuru kayısı ye

ben potasyum tablet denedim içemedim ağır geldi bende bunları yedim genellikle

sebam kızlarr...az geçmişi okudum..hatta az da degil çok olmuş:KK1:
orkide sen babycihico yönteminden paranı ger iiade aldımı bacım yaa:KK53: ben hiç ugraşmadım..iki saat dil dökcemo nlara.inanmayacaklar diye ugraşmadım:KK43:
mimoza allah kolaylık versin..hadi bakalım inşallah hayırlısı olur:)
gurbetcimm hic üzülme bacımm..boşver :KK70:

X