Süper Anneler - 2011

cnm bende de var kaynana sorunu evde ikinci cocugum doguldugu zaman bana yapmadigini birakmadi.Ama sen bos ver yaslaninca sana kim bakacak kaynanan degil tabiiki cocuklarin.Oyuzden denemeye basla.Ben hatta 3-ye bile basladim.

canım benim eşimin oğlu var ilk evliliğinden onun için istemiyo başka olsun heleki erkek olsun hiç istemiyo. ama bend kızım yanlız kalsın istemiyorum bi oğlan olsa onu koruyan inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe
ya nediye karisirlar ki yaa yatak odasina girenlerden nefret ederim

burdasın cevaplarsan sevinirim calinor efervesan tableti ne kadar kullanmak gerekiyor ilaçların hepsi agır geliyo başım dönüyo iştah falan gitti zinco çinko evicap kullanıyorum birde yeşilçay türk kahvesi içebilirmiyim diyette yumurta yemelimi yememelimi birde ph ölçer hangi marka almalı
canim bu konu hakkin da bilgim yok canim kizlar gelince cevaplarlar
benim bildigim müslü muz hurma bol bol kayisi ve elma sirkesi ... bu tur seyler onun harici ilaclari bilmiyorum bneim burada kisitli tunosol kagidigini nereden alicam onu bile bilmiyorum yurt disindayim bende

malesef ben takıp çıkarmıyorum ilişkinin en sonunda takıyor ama. aslında bu şekilde hamile kalanlarda varmış inan hep namazımda dua ediyorum bu şekildede kalabileyim diye ALLAHım gösterse bi oğlum olduğu günleri hepimizin dualarını kabul etsin RABBİM şu ramazan inşallah. bu kaynanam böyle yaptıkça aklıma kötü kötü şeyler geliyo ALLAH affetsin . aşılama yapar gibi yapıcam kendime o olucak
amin amin diyorum dualarina
canim hele bir su asilmayi ac bakayim nasil birsey benim esimd istemiyor en azindan istekli degil bende acele ediyorum :KK1:

ya nediye karisirlar ki yaa yatak odasina girenlerden nefret ederim

canim bu konu hakkin da bilgim yok canim kizlar gelince cevaplarlar
benim bildigim müslü muz hurma bol bol kayisi ve elma sirkesi ... bu tur seyler onun harici ilaclari bilmiyorum bneim burada kisitli tunosol kagidigini nereden alicam onu bile bilmiyorum yurt disindayim bende

amin amin diyorum dualarina
canim hele bir su asilmayi ac bakayim nasil birsey benim esimd istemiyor en azindan istekli degil bende acele ediyorum :KK1:
geçen sene mi neydi bi arkadaş yazmıştı yabancı sitelerde varmış bi kadın yumurta akının içine dökmüş spermleri prezervatifin içinden üsttekileri almış kaşıkla altta kalanlar erkek için olan spermlermiş şırıngayla enjekte etmiş içine oğlu olmuş . hiç unutmadım ben bunu .bana özelden mesaj yazdıydı bunu yazan arkadaş

missifa cim benim 3 kizim var
kucugunu erkek olsun diye istemistik her yontemi denedik
simdi inan yeni bebek icin kesin bir kararim yok hep onumuzdeki yil diye erteliyorum

nereye bekleniyolar ya benide alinnn:KK37:

canim daha iyi bilenler yazsin ama ben testim pozitif ciktiktan 36 saat sonra tek denemeyle hamile kalmistim

gülnisa bacım slm
ben de sana özel msj göndermiştim sanırım. ama yanıt gelmedi . :KK43:
kız sen son bebeğini babychoie ye göre yapmadın mı?
ov testi kullandın mı?
emin misin gülenyüzden 36 saat sonra mıydı?
bana o zamanlar pozitif çıkan ilk gün yaptım, 2. günü beklemedim diye sölemiştin sanırım.

geçen sene mi neydi bi arkadaş yazmıştı yabancı sitelerde varmış bi kadın yumurta akının içine dökmüş spermleri prezervatifin içinden üsttekileri almış kaşıkla altta kalanlar erkek için olan spermlermiş şırıngayla enjekte etmiş içine oğlu olmuş . hiç unutmadım ben bunu .bana özelden mesaj yazdıydı bunu yazan arkadaş

aa gercekdenmı bu dahamı garantı ne ay yarabbım neler denıyo su yabancılar ya rabbım ıns bunlara gerek kalmadan nasıp etsın hepımıze arkadasım

gülnisa bacım slm
ben de sana özel msj göndermiştim sanırım. ama yanıt gelmedi . :KK43:
kız sen son bebeğini babychoie ye göre yapmadın mı?
ov testi kullandın mı?
emin misin gülenyüzden 36 saat sonra mıydı?
bana o zamanlar pozitif çıkan ilk gün yaptım, 2. günü beklemedim diye sölemiştin sanırım.

hım teravetcım o zaman ılk gunse kız olması normal ya cogu kısı ıkıncı gunu beklemeyerek yaptılar takıp ettıklerım kızı oldu yanı kesınlıkle ıkıncı gun olması gerekıyo cızgıden sonra ılıskının öle degılmı?

sagol canim yontem olarak denediklerimi aklimda kalanlari yazayim
kizim simdi 2.5 yasinda
esim zaten keciboynuzu pekmzeini severek yer ama kur olarak yapmadim
ben hamilelik oncesi diyet yaptim yum gunu hamile kaldim yum testleri kullanmistim
birde baby choise denilen takvimi almistim
inanki suan aklima gelmiyor bile cogunu unutmusum ya
benim icin cok stresli gunlerdi
artik hatirladikca yazarim denediklerimi
ne duyduysam denemistim yani yok yoktu:KK60:

gülnisa, sen diğer yöntemleri hatırlamasan da olur.
sadece ilişki zamanını hatırla bi. gülenyüz mü kullanmıştın? pozitif çıkan ilk gün mü yoksa 2. gün mü ilişki oldu?

canim benim bende duydum okudum bunu ama yumurtanin phsi falan olculmeli sanrim normalde iliskiden once yumurta akini icine zerk ediyorsun ve iliskiye giriyorsun bide bole birsey var

ben ilk okuyunca asla dediydim ama zaman azaldıkça aklıma gelmiyo değil işte
yani ben bir arasturayim bunu
Cinsel İlişki Metodu

Bu yönteme göre de; erkek bebek için, baba adayı cinsel ilişki esnasında daha istekli ve aktif olmalı, anne ise ilişki sonrası kalkmayıp uzanmalıdır. Kız bebek için, kadın altta olmalı ve daha istekli olmalıdır.

slm arkadaşlar benimde 3yaşında oğlum var kızım olsun çoooook istiyorum yöntemleri ve fikirleri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

canim benim bende duydum okudum bunu ama yumurtanin phsi falan olculmeli sanrim normalde iliskiden once yumurta akini icine zerk ediyorsun ve iliskiye giriyorsun bide bole birsey var

evet ama ablacım o zaman işim delik prezervatife kalıyo işte. bi yorgan iğnesiylen denedim ben önlü arkalı anlaşılmıyo ama geçermiki oracıktan siprem bilmem

hım teravetcım o zaman ılk gunse kız olması normal ya cogu kısı ıkıncı gunu beklemeyerek yaptılar takıp ettıklerım kızı oldu yanı kesınlıkle ıkıncı gun olması gerekıyo cızgıden sonra ılıskının öle degılmı?

evet. ov testi 2 gün boyunca pozitif çıkar .2. gün yumurtlama olur.

bende de phmetre de var ama ph ölçebilmek için sıvının baya fazla olması gerekmez mi? azıcık akıntının ph'ı ph metre ile nasıl ölçülecek? orkiş sen bilirsin bunu.

arkadaslar bana yardim yardim yardim

cift cizgi cikarsa ovuly testimde hemenmi olucak iliski bir bilgi lutfen deneyenler buraya gelin hu hu h u

arkadaslar bana yardim yardim yardim

cift cizgi cikarsa ovuly testimde hemenmi olucak iliski bir bilgi lutfen deneyenler buraya gelin hu hu h u
hayirrrr sakin testin uzerinde de yazar 36. saat yada 34. saat diye gordugun saatten itibaren say saat kaca dek geliyor ona gore iliski olsun

son üç aylık adetim 8 haziran-3 temmuz-30 temmuz-ben 26 günde bir oluyorum ama bu iki ayda bir iki gün gecikmem var piskolojik heralde:KK17:

canım saatleride hatırlıyon mu?
hatırlıyorsan yazarsan .....

Ayyy inşallah canım ya ağzından ball damlıyor :KK16:
ALLLAH razı olsun vereyım tarıhlerımı canım
28 haziran 2011 saat 21:00
27 temmuz 2011 saat 12:30
28 veya 29 gün döngüm aslında 1 yıılık adet takvımım vardı benım ama telde kayıtlıydı telimi kaybettım giden tele üzülmüyorumda takvım benı mahvetti :2:
canım senin zamanın geçmiş zaten
bu ayki adetini de saatiyle not alırsan inşallahhhh.....yardımcı olmaya çalışırız
mimoza gurbet melisanil ezgin tombili gulyhas pervane serdal orkdm esilaamm
biz bu sahislarla tam 2 sene yazistikk kimin kalbini kirip kime agalik taslamisiz bi sorun hele
kimse bas degildi
herkes esitti burada tekrar oyle olmak adina acildi hakaretlerle dolu bi topik istemiyoruz:KK66:
hani bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkolsunnnnnnnnnn :KK19:

An alle Frauen mit Kinderwunsch: Wer einen Jungen möchte, sollte den Partner am Tag des Eisprungs verführen – wer sich nach einem Mädchen sehnt, kurze Zeit vor dem Eisprung. Das ist das Baby-Geheimnis von Top-Model und Vierfach-Mama Heidi Klum. Und sie muss es ja wissen, schließlich hat sie sich auf diese Weise die perfekte Kinderschar ersext: zwei Jungen und zwei Mädchen.
alintidir....
top model mama heidi klum tam yumutlama gununde ilskiye girmis erkek bebege sahip olmus,
kiz bebek icin ise tam yumurtlamadan bir iki gun önce ilisye girmis kizi olmus bu yöntemle iki oglu ve iki kizi varmis

Son düzenleme:
oooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun:KK1:

kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger

ya arkadaşlar böle yapılanları duyunca çelişkide kalıorum, en iyisi diyet uygulayıp çatlama iğnesi ile 38. saat tek ilşki daha garanti olmazmı, sizce????

kesinlikle canım ama öncesinde sende iltihap mantar enfeksiyon olmayacak muhakkak doktora git kontrol ol olamıyorsanda ilaçları kullan antibiyotik fitil falan, gerisi allaha kalmış duanı edersin gönülden dilersin namazını kılarsın bizlerde dua ediyoruz zaten allah büyük

karakedim hosgeldin hamislik nasil idiyor guzelim benim

canim ben giriyorum yaziyorum kizlar da yvas yvas gelmeye basladi bile cok cok sukur

Allah razi olsun guzelim benim
beni sevenlerin oldugunu bilmek gercekten cok cok guzel Allahim sizlerin ve bebeklerinizin yazilarini guzel yazsin bizim dostlugumuz gercekten bambaska cok sukur ki sizi tanidim karsilikli guven olmasa tel nolari ni adreslerimizi biririmize vermezdik 3 yil oldu sanirim tanisali biz asla bir birimizden kopamayiz söz memlekete gelince gelicem ziyaretine seni ve diger kizlari tanimak dost olmak gercekten cok cok guzel Allah hepimizin yuzunu hem bu dunyada hemde ahirette guldursun ins yavrularimizda hayirli birer evlat olsunlar:KK71::KK54:

amin canımm hepimizin inşallahhh, ayyy nasel sevinirim nasıl anlatamam keşke gelsen misafirim olsan, muhakakk beklerim sen gelemessen ben gelirim eşime derim götürür ,muhakakk görüşelim ayy çok heyecanlandımm

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim keyfim kaçtı yine bir kaynanam var sormayın ikinci çocuk istediğimi duymuş neler neler söyledi bana ya . eşim aslın da isticek ama. gurbet ablam hatırlarmısın bilmem çok kötü belki ama bişey var hep aklımda prezevatifi delerek gebe kalırmıyım sence ablam erkeğe

boşver sen kaynanaı o istemez tabii eşin kendi ailesine dönsün kendi ailesini benimsesin ee ne kadar çocuk o kadar güç :)) allah gönlüne göre verir inşallahhh sen kondomların bittiği gün dene dermişim:)

işTE O 38.SAATİ TUTURMAK MESELE GİBİ GELİYO

doktor takibi olabilirse kesin olurda olmazsada sen ovülasyon testi kullan canım

burdasın cevaplarsan sevinirim calinor efervesan tableti ne kadar kullanmak gerekiyor ilaçların hepsi agır geliyo başım dönüyo iştah falan gitti zinco çinko evicap kullanıyorum birde yeşilçay türk kahvesi içebilirmiyim diyette yumurta yemelimi yememelimi birde ph ölçer hangi marka almalı

canım çinko evicap onları eşin içecek sen değil:)) eşine takviye onlar birde keçiboynuzu pekmezi yedir soda içir

yumurta kimi yerde kız bebek için kimi yerde erkek bebek için ben yemedim ama:))

X