- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
selam kizlar nasilsiniz
benim reglim bitmek uzere bakalim takipliycemm ne zamn yum gunum
teravet valla oyle seyler yaziyosun ki umudumu yitirmeye basladim
yani o imkanlar bende sifir yurtdisinda normal bi insani birak zor gebe kalana bile kolay kolay igne yapmazlarr
eee ben napicam o zaman yumurta akiyla vajinal dusa n diyosunuz kizlarr benim aklima cook yattii o iss :)
kibrisi ben 3 yil once arastirmistim gercekten cokk pahaliya mal olucak
hem bebegii tasiyabileceginizin grantiside yok ya duserse ni tekim eski super annelerde liza diye bir arkadas vardi kibrisa gitti ve bebegini kaybettii
toplamda 5000 euroya patladi
esm gercekten cok kizmissti bana ama cokk istedigimide biliyo
senin icin giderim ama sonuclarina katlanirsin diyince korktum
(yani cok diretiyosun sonunda hayirlimi olucak hayirsiizmi imtihanin olabilir kibris olayi normal yollari deene demisti)
heh işte aynen bende böyle düşündüm
oğlu olanların nasıl oldu
dimi
bende kaç çocuk doğurursam doğurıyım kız olur sanırdım
ama bak oğlum oldu yeterki iste her duanda
ben hep şöyle dua ettim
ALLAHIM benim dünyalar güzeli sağlıklı akıl sağlığı yerinde eli yüzü düzgün bir kızım var
bana bir evlat daha vericeksen erkek evladıda tatmak isterim
ama sağlıklı hayırlı heryeri tam
akıl sağlığı yerinde bir erkeek evlat ver dedim
yoksa olmayanlara ver dedim
ve herkes içinde dua ettim
önce arkadaşlarıma ettim dualarımı
inşallah seninde muradın olacak canım
neden kac cocuk dogursan da kiz olur diye düsünmüstün ki tatlim??? :44::44::44::44:
çünki canım okadar etraftan ayyyyyy senin ikincide kız olur diyerek çok yorum yapıldıki
bi süre sonra bende inandım
birde erkek bebek sanki zor tutuyomuş gibi geldi
y spermi daha zayıf diye duymuştum
ben bankadan sperm yoluyla bebek sahıbı olmaya çok karşıyım açıkcası.çok büyük günah olduğu düşüncsındeyım.neden ahiretını rıske atasınki.2 günlük dünya mutluluğu için.herşeyin hayırlısını rabbım bılır sen dua et hayırlıyı o bilir canım.
bi yerde duymuştum adamın biri hep dua edıyor evlat ver allahım dıye
zamanla eşi hamıle kalıyor peyg. efendımız (sav) oğlu olacağını müjdelıyor.
ama kızı oluyor adam hemen peyg. efendımıze gidip dıyor siz oğlunuz olacak demiştiniz benım kızım oldu
efendımızde dıyorkı: eşin hamileyken elını karnına koyup AKLLAHIM evladımı hayırlı kıl deyınce kızın oldu dıyor.
ben bunu duyunca çoook şaşırmıştım.neden hayırsız bızım istediğimiz cinsiyette bı evlat olsun.Bırak RABBIMe o en iyisini bilir zaten bize dua etmekk düşer
ben bankadan sperm yoluyla bebek sahıbı olmaya çok karşıyım açıkcası.çok büyük günah olduğu düşüncsındeyım.neden ahiretını rıske atasınki.2 günlük dünya mutluluğu için.herşeyin hayırlısını rabbım bılır sen dua et hayırlıyı o bilir canım.
bi yerde duymuştum adamın biri hep dua edıyor evlat ver allahım dıye
zamanla eşi hamıle kalıyor peyg. efendımız (sav) oğlu olacağını müjdelıyor.
ama kızı oluyor adam hemen peyg. efendımıze gidip dıyor siz oğlunuz olacak demiştiniz benım kızım oldu
efendımızde dıyorkı: eşin hamileyken elını karnına koyup AKLLAHIM evladımı hayırlı kıl deyınce kızın oldu dıyor.
ben bunu duyunca çoook şaşırmıştım.neden hayırsız bızım istediğimiz cinsiyette bı evlat olsun.Bırak RABBIMe o en iyisini bilir zaten bize dua etmekk düşer
sevil bu akşam kesin yapmaya karalıysan eşine soğuk duş aldır
nescafe içir
ilişkiden sonra kalkma ayaklarını havaya dik sapğına yat sabaha kadar
sabah kalkar kalkmaz namaz dua hacet namazı
bunu 41 gün yap
41. gün sorarlarmış kızmı erkekmi diye
kesin o gün yap duanı hacet namazını
derin ilişki
ve eşin arkada olsun:)))))))
sende orgazm ol
ve hep oğlunun kezin olacağına inan
ilişkiden öncede namazını dualarını unutma
bu gece dolunayda var
hadi hayırlısı diyim
türkiyede sperm bankasi yok sanirim.. kim istiyorki bu yolla bebek sahibi olmayi??? :26::26::26::26:
bunu annemde bana anlatmıştı
ozamanda çok etkilenmiştim şimdideeeeee
ben tüp bebeğe karşı değilim
bebeği olmayan aileler için çok iyi bir yöntem
sonuçta RABBİM istemezse oda olmaz
istersen 40 defa tüp bebeğe git
sonuçta her şey dua ile
dediğin gibi
bacım bütün bunlar zammanlamaya yardımcı olu. zamanlama yanlışsa hepsi boşa gider. Mesela 2 kızı olan bi bayan düşünelim. bu kişi ovulasyondan 48 saat önce ilşkiye girse ve orgazm, diyet, vajinal duş yapsa bence yine kızı olur. zamanlama, zamanlama, zamanlama..
selam kizlar nasilsiniz
benim reglim bitmek uzere bakalim takipliycemm ne zamn yum gunum
teravet valla oyle seyler yaziyosun ki umudumu yitirmeye basladim
yani o imkanlar bende sifir yurtdisinda normal bi insani birak zor gebe kalana bile kolay kolay igne yapmazlarr
eee ben napicam o zaman yumurta akiyla vajinal dusa n diyosunuz kizlarr benim aklima cook yattii o iss :)
hayır...sadece o var..bu ay tutturamazsam önümüzdeki ay başlarım.ama terevetcim bacım benim bi tanem dr şıp diye yapmıyo.üstelik iğneyi alsan bile reçetesiz yapmıyorlar.bana yum öçüp dio ama iğne yazmadığıda oluyordu.yazmayıncada yaptıramıyorsun.çok ısrar edersen verien dr var.ama bazısı nuh dio peygamber demiyo.tek iğneyle işim bitse ooo hallederim ama olmuyo hemen hamiş kalınmıyo
kızlar 3 gündür o uzayan sıvı geliyor 3 gün üstüste yumurtlanmaz ki? ben mi yanlış biliyorum.
6yıllık evlıyım canım sen kaç yıllık maşallah benden önce evlendiğin belli 10 yasında oğlun olduğuna göre bayamı erken evlendın.bizim memlekette erken çıkan yol alır erken evlenen döl alır derler ne kadar doğruymuş
zamanlamdan kastın ovülasyon gününün tam tutmasımı erkek bebek için teravet.pekı kız bebek için ilişki en son nezamana kadar yapılmalı yada kaç diyelım?