Süper Anneler - 2011

gercekten ben yumurta takibini felan hep burda duyuyorum, almanyada kimse igne vuruldum su kontrolüm var bu var demiyor.. burda cok zor maalesef yani is hastalik derecesine gelmeyince bir seye müdahale etmiyorlar..

yani tabiki düsük riski var.. sonucta tüp bebek.. garanti olsun diye tek bir hüsre birakilmiyor. e bunun sonucunda da cogul gebelik durumu söz konusu.. Allah gönlüne göre verir insallah hic bir sey yapmana gerek kalmaz..

neden kac cocuk dogursan da kiz olur diye düsünmüstün ki tatlim??? :44::44::44::44:

neden kac cocuk dogursan da kiz olur diye düsünmüstün ki tatlim??? :44::44::44::44:

çünki canım okadar etraftan ayyyyyy senin ikincide kız olur diyerek çok yorum yapıldıki
bi süre sonra bende inandım
birde erkek bebek sanki zor tutuyomuş gibi geldi
y spermi daha zayıf diye duymuştum

ben bankadan sperm yoluyla bebek sahıbı olmaya çok karşıyım açıkcası.çok büyük günah olduğu düşüncsındeyım.neden ahiretını rıske atasınki.2 günlük dünya mutluluğu için.herşeyin hayırlısını rabbım bılır sen dua et hayırlıyı o bilir canım.
bi yerde duymuştum adamın biri hep dua edıyor evlat ver allahım dıye
zamanla eşi hamıle kalıyor peyg. efendımız (sav) oğlu olacağını müjdelıyor.
ama kızı oluyor adam hemen peyg. efendımıze gidip dıyor siz oğlunuz olacak demiştiniz benım kızım oldu
efendımızde dıyorkı: eşin hamileyken elını karnına koyup AKLLAHIM evladımı hayırlı kıl deyınce kızın oldu dıyor.
ben bunu duyunca çoook şaşırmıştım.neden hayırsız bızım istediğimiz cinsiyette bı evlat olsun.Bırak RABBIMe o en iyisini bilir zaten bize dua etmekk düşer

çünki canım okadar etraftan ayyyyyy senin ikincide kız olur diyerek çok yorum yapıldıki
bi süre sonra bende inandım
birde erkek bebek sanki zor tutuyomuş gibi geldi
y spermi daha zayıf diye duymuştum

öyle düsünme tatlim.. Allah büyük gercekten.. tamam spermler arasinda hiz, yapi vs farkliliklar var.. ama sunu unutmaki erkek bebek dogumlari o kadar zor olsaydi, bugüne kadar erkek nesli tükenirdi.. ama bak yeryüzünde esitiz.. benim arkadasim 9kardesler... düsün bir tek o iclerinde kiz... 9 kardesiten bir kiz.. Allahin takdiri.. ama dedigin dogru, ipuclarini bi araya getirince kiz bebek daha kolay gibi geliyor.. Allah cocuklarini bagislasin.. benim de erkek kardesim olmadigi icin ben de benzer laflar duydum bilirsin.. o yüzden Allahimdan bi erkek evlat diliyorum ilk önce.. hayirlisiyla tabiki... :97::97::97::97:

türkiyede sperm bankasi yok sanirim.. kim istiyorki bu yolla bebek sahibi olmayi??? :26::26::26::26:

bunu annemde bana anlatmıştı
ozamanda çok etkilenmiştim şimdideeeeee
ben tüp bebeğe karşı değilim
bebeği olmayan aileler için çok iyi bir yöntem
sonuçta RABBİM istemezse oda olmaz
istersen 40 defa tüp bebeğe git
sonuçta her şey dua ile
dediğin gibi

bacım bütün bunlar zammanlamaya yardımcı olu. zamanlama yanlışsa hepsi boşa gider. Mesela 2 kızı olan bi bayan düşünelim. bu kişi ovulasyondan 48 saat önce ilşkiye girse ve orgazm, diyet, vajinal duş yapsa bence yine kızı olur. zamanlama, zamanlama, zamanlama..

yok tüp bebeğe bende karşı değilim sonuçta illa kız istiyoruz yad erkek diye cinsiyet seçimi değil o sadece bebek düşünenlere ALLAH herkesın gönlünden geçeni versın inş.

zamanlamdan kastın ovülasyon gününün tam tutmasımı erkek bebek için teravet.pekı kız bebek için ilişki en son nezamana kadar yapılmalı yada kaç diyelım?

kız benim yazdıklarıma göre neden umudun bitiyomuş ki? ben uzman değilim senden çok daha bilgisizim bu konuda. sen çok daha fazla takip ettin. Hem onlar benim kişisel düşüncelerim. Yanlış da biliyor olabilirim. Burada paylaşalım birbirimizin fikirlerini alalım hepberaber. Ben elimden geldiğince edindiğim bilgileri paylaşmaya çalışıyorum. Yanlışlarım düzeltilsin, doğrularım başkaları tarafından da öğrenilsin diye.

hasankeyfte arkadan gelen yumurta mı varmış?

bacım anlayışlı bir doktor bulmak lazım evet.

19 una kadar mutlaka yumurtlaman olur bence. testlere devam et bence.biliyosun pozitif çıkan 2. gün yum günü.

evet teravetcim hasankeyfin iki yumurtası vardı.biri 19muş diğeri 11..
19luk için iğne yapmış dr.ama 11lik çatlayamacağına göre 19luktan gebe kaldı.hemde tam 36 saat bekeim yazmıştı...
gelelim bana bugün saat 17de test yaptım fakat gülenyüz çıkmadı.ama test çubuğundaki ikinci çizgim bayağı koyuydu.koyuya yakın yani.az öncede test yapıcaktım ama unuttum gitti yani numunem gitti
ayrıca çok koyu kıvamlı sümüksü akıntımda geldi.iki kasıktada sancı var ben ya yarın yada 17sine çatlarım herade.ne diyorsunuz kızlar.ilk gelen sümüksü akıntı değil sonradan gelen kremsi akınydı dimi çatlamış demek aci yardım.yarın sabah gülenyüz çıkar heralde....

kızlar 3 gündür o uzayan sıvı geliyor 3 gün üstüste yumurtlanmaz ki? ben mi yanlış biliyorum.

kızlar 3 gündür o uzayan sıvı geliyor 3 gün üstüste yumurtlanmaz ki? ben mi yanlış biliyorum.

canım o başka.o sıvı hormonel bi akıntı.bendede bazı aylar yoğun oluyor ama benim bahsettiğim gayet katı kıvamlı sümüksü bi akıntı.buda sanırsam yumurtlamadan iki gün önce geliyordu.boncuk arkadaş vardı oda aynen benim gibi o akıntıdan sonra koyu kıvamlı ama kremsi akıntıyı bekledi ve oğluşu olacaktı en son.oda geç yumurtladı ayrıca test yapmıştı

canim bende 11 yillik evliyim,hiç korunmadan 3 ay sonra hamile kaldim :)he birde bu arada ben siteye giremedimde yenileniyo felan dendi sizdede oldumu acaba, hala biraz sorun ar sanki.

zamanlamdan kastın ovülasyon gününün tam tutmasımı erkek bebek için teravet.pekı kız bebek için ilişki en son nezamana kadar yapılmalı yada kaç diyelım?

ovulasyon günü değil de ovulasyondan 4-5 saat öncesi ile 4-5 saat sonrası arası.

kız için yumdan 3 gün önce ilişki sonra yasak.

oradan buradan okuduklarımız böyle diyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…