Süper Anneler - 2011

pervaneeeee hossgeldin canimm nasilsin
ahanda bir tescilii oglus anasi daha senin yaptiklarinida yaz canimda tzeleyelim eski gunlerimizii

hoşbulduk canım ben öncelilikle her yerde her zaman özellikle gece kalkıp dua ettim adak adadım hacet duası sonra nerdeyse bir yıl süt ve ürünleri ve asidik yapacak şeyleri yememeye çalıştım şubatta dr gittim yum çatlatmak için o ay erken çatlamış nisanda gittim iğnemi oldum ama hamile kalamadım ama bunlar bana vücudumu tanımama yol açtı mayısta çin takvimi kız diyo diye es geçtim haziranda smart ovulasyon kiti aldım çokta memnun kaldım çift çizgiyi gördüktem 30.saat ve 38.saat olduhee bu arada kocişe çinko hapı ben vagihex fitil kullandım karbonatlı duş yaptım ama tam olmadı gibi sonrasında övcesinde dua daha aklıma gelirse yazarım canım bu arada bende amma bişey yapmışım oğlum için ama değer valla şimdi o evimizin neşe kaynağı inş sizde tadarsınız canım benim

Pervane de gelmiş
hoşgeldin canım
evet sende paşana kavuştun şükür
nasıl paşamız
yaramaz mı annesi

canım muhammed arda çok yaramaz değil ama karnı acıkırsa biyeri ağrırsa tabi durmuyo 5.5 aylık oldu şu sıralar dişlri çok ağrıyo salyaları akıyo o yüzden bi mızmızlık var maşallah çok güleç bi bebek herkese gülüyo sonrada nazarlanıp duruyo

benim arkadasim da ekim ayinin son günlerinde hamile kaldi ve simdi bi kizi var :44::44::44::44:

h.geldın cnm ne guzel masallah arastırmıssın ya sonrada kucaklamıssın muhamed ardamızı emeksız yemek olmuyo dımı ılla bıseyler yapmak gerekıyo sadece fıtılmı kullandın sen
cıpro antıbıyotık felan kullandınmmı?ıkı ılıskın oldu heralde dımı yanlıs anlamadım esıne cınkodan baska bıseyler verdınmı mesela kecıboynuzu kuru gıbı sen bırseyler kullandınmı?

canim aslinda yazdiklarin yanlis degil ki bu gucle senin oglani bulacagina inaniyorum ben mesela yumurta aki kivaminda akinti geldi biz dogru zaman icin nun kremsi olmasini bekliycez oyle deilmi teross
bildiğim kadarıyla yumurta akı kıvamın son saatleri olmalı diyorlar. ama benim de bildiğim çevreden duyduklarım ve okuduklarım işte.

ben de senin için böyle düşünüyorum. İnşallah hepimizin gönlündeki gerçekleşir. Ama bu güçle falan olmuyo bacım :))

pervane sen neler denemiştin? ovulasyon testi pozitif kaçıncı gün göstermişti ilişki ne zaman olmuştu?

inşallah seninde bir oğluşun olur canım
hayırlısıyla tabi
hem kızların yanına birer erkek lazım dimi
eşitliği bozmayalım:))))

tabikide canım
ama sevil yapıcam deyince bari bunlarıda unutmasın dedim
belkide zamanını tutturur:)
şans artık RABBİM bilir

yok tüp bebeğe bende karşı değilim sonuçta illa kız istiyoruz yad erkek diye cinsiyet seçimi değil o sadece bebek düşünenlere ALLAH herkesın gönlünden geçeni versın inş.

inşallah canım
önce bebeği olmayanlara versin onlarda bu güzel kokuyu tatsın inşallahhhhh

kitap 4,5 tl kargosu 6 tl :)))
kitapta genelde bizim bildiklerimiz yazıyor. ovulasyon dönemi ilişki, derin giriş, orgazm.. bunları tavsiye etmiş yani.
ben sorun yaşamadım.

askim hosgeldin bitanem oglumuz nasil ne var ne yokkk seni gordugume sevindim canmmm

ewet canım ben elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım dua ettim sonrada takdiri allaha bıraktım bu yaptıklarımdan sonra kızımda olsaydı en azından elimden geleni yaptım diyecektim içimde kalmayacaktı eşime soda falan bol içmesini söylemiştim havuçsuyu falan vermiştim ben cipro antibiyotik aldım sağlık ocağına yazdırmıştım ama içemedim

oyyyyyyyyyyyyyyyy rabbim nazarlardan korusun sarı şekerimi.....maşallah paşamıza.....
alakaya maydanoz :)

gülben ergen peynir ağzına sürmezmiş, ondanmı 3 oğlu var
bende peyniri çok az tüketirim hatta yok denecek kadar az
bir kızım bir oğlum var

kitap 4,5 tl kargosu 6 tl :)))
kitapta genelde bizim bildiklerimiz yazıyor. ovulasyon dönemi ilişki, derin giriş, orgazm.. bunları tavsiye etmiş yani.
ben sorun yaşamadım.

sitede kitap 3 tl yazıyor....kargo 6 tl :)))))))))))))
ne bilim ben biraz endişelenirim bu tarz ödemelrden ama başka seçenek bırakmamışlar kiii
keşke kapıda ödeme seçeneği olsa
zaten çok fazla değil tutarı
neyse bakacam artık.....

orgazm meselesine de ben takılıyorum
ben de hiç olmadı bugüne kadar
ama dediğim gibi kızım da var oğlum da var
bunlar sadece çok az etkisi olan durumlar bence

teroşunda dediği gibi en önemli etken zamanlama
zamanı doğru yakaladığınız zaman evvel ALlah istenile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…