- 5 Ağustos 2008
- 1.211
- 4
- 45
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
pervaneeeee hossgeldin canimm nasilsin
ahanda bir tescilii oglus anasi daha senin yaptiklarinida yaz canimda tzeleyelim eski gunlerimizii
Pervane de gelmiş
hoşgeldin canım
evet sende paşana kavuştun şükür
nasıl paşamız
yaramaz mı annesi
evet türkıyede banka yok cnm orkdm falan üst sayfalarda bahsetmişlerde bende fikrimi söyledim sadece
eylülde hamile kalmak istiyorum çünkü erkek bebek için en uygun ay ama kızlar ekim deyil sakın ekimde hamile kalmayın en az on tanıdıgım bende dahil kız oluyo hikmetini bilmiyorum şimdi okudum bakteri olayını evet çok dogru bi aronuda çozkadaşım doktora gitti vucudunda hiç mikrop yok demişti doktor iki oğlu var ayrıca böbrek hastası potasyum ilacı kullanıyordu ve ikisinede ramazanda tek ilişkiyle kaldı teyzem aşırı kilolu ve aşırı limon ve patates yerler üç oğlu var erkegin vurdumduymaz saglıklı ve alkol kullanmamasıda etkili bence dolunaya inanıyorumayın tek gününde olmasıda ayrıca yumurtanın sagda olmasınada benim ikisindede soldaydı gelelim iyi kötü anlamaya çalışıp yaptıklarıma l-arginini sadece eşimin içmesi gerekli diye düşünüp ona içiriyordum yanlış sanırım eczaneye gidip adını söylediğimde adam bi alıklaştı sonra toz halinde verdi onlar öyle tuhaflaşınca soramadım bile kucagımda ıkı bebe çinko evicap biberon elimde çıktım l-cartinin çigneme tablet verdi onu da aldım ama ne yapıcam anlamadım ben mi yoksa eşimmi kullanmalı ben normalde bi demlik çay içen üzerine ıkı kupa nescafe içen bi hatundum boy 1.68 kilo 53 bu da cok etkılı bence kahve ve cay içmiyorum ama şimdi okudum türk kahvesi içilebilirmiş tatlı ve çikolata deliyimdir bua arkadaşlar tatlıdan tiksinir eşleride öyle tatlı yok sütlü şeyler yok kolayı sevmem zaten ama içmelimimi içmemelimi anlamadım içmiyorum limonatayı kendımız mı yapmalıyız birde yumurta yemelımıyızz bıorıtmı yapmaya çalıştım mımoza onuda çozemedim bakarsan sevinirim ph olçer alıcam ama bi marka var onun cep için olanını okuduklarımdan anladıgım altı ölçümden sonra ayarı degişmeliymş alan varsa bende aynı markayı alıyım eşime maden suyu ph yuksek normal su içiriyorum ayrıca sabah kahvatılarında müsli yiyen kadınların daha cok erkek oluyomuş mantıklı gelmedi ama gavur araştırmış altına ınanıyorum yumurtlama gununede mutlaka uygulayın ben ıkı kez düşük yaptım ıkıncısı ıkız ve dört aylıktı hamile kaldıgımda uzerımde altınlarım vardı ve yumurtlama zamanımdı abutun bunlar burda yazılanları okuyunca mantık kazanıyo ayrıca eltim sürekli sen isteksiz ol o daha istekli olsun ama önce sen boşal diyo bu nasıl bi çelişki bence denemeye ÇALIŞMALI kocakarılarda böyle diyo yeşilçay içiyorum tansiyonum düşüyo yarın gidip antibiyotik yeşilçay b12 alıcam insan her saniye dua edermi kendime ve size deli gibi dua ediyorum 40 hurmaya meryem suresı okutturuyorum 40 kişiye burda okudum sonra ne yapmalı bilmiyorum yazmamış ama bende hergün bir meryem okuyup eşimle birer tane yemeyi düşünüyorum kızlar bu stresle olmuyo ben daha önce bir kere yum tk yaptırdım ama adetle alakası olnayan kanamam oldu olmadı saldım ikincı kızı doğurdum allah canını sag etsın dunyam o benim ama bence sizde asılın bide en garanti sanırım çatlamadan 38 saat sonra olursa olur olmazsa demeye devam bioritm için 3.9.82 benim dogum tarihim 7.1.78 eşimi ankaraada oturuyorum bi bak nolur mimoza sen neden hala denemedin benim gibi özel mi bilmiyorum ama ben çok korkuyorum akrabanın 5 aylık bebegını aldırmaya kalkmışlar bana cesaret edemezler ama bakışllar var ya
hoşbulduk canım ben öncelilikle her yerde her zaman özellikle gece kalkıp dua ettim adak adadım hacet duası sonra nerdeyse bir yıl süt ve ürünleri ve asidik yapacak şeyleri yememeye çalıştım şubatta dr gittim yum çatlatmak için o ay erken çatlamış nisanda gittim iğnemi oldum ama hamile kalamadım ama bunlar bana vücudumu tanımama yol açtı mayısta çin takvimi kız diyo diye es geçtim haziranda smart ovulasyon kiti aldım çokta memnun kaldım çift çizgiyi gördüktem 30.saat ve 38.saat olduhee bu arada kocişe çinko hapı ben vagihex fitil kullandım karbonatlı duş yaptım ama tam olmadı gibi sonrasında övcesinde dua daha aklıma gelirse yazarım canım bu arada bende amma bişey yapmışım oğlum için ama değer valla şimdi o evimizin neşe kaynağı inş sizde tadarsınız canım benim
bildiğim kadarıyla yumurta akı kıvamın son saatleri olmalı diyorlar. ama benim de bildiğim çevreden duyduklarım ve okuduklarım işte.canim aslinda yazdiklarin yanlis degil ki bu gucle senin oglani bulacagina inaniyorum ben mesela yumurta aki kivaminda akinti geldi biz dogru zaman icin nun kremsi olmasini bekliycez oyle deilmi teross
selam kızlar herkes yine birarada ne güzel bende tesadüfen buldum burayı sizleri görünce eski günlerimiz geldi aklıma ya ne mücadeleler ne yazışmalar gece yarılarına kadar konuşmalar araştırmalar çok şükür biz muradımıza kavuştuk darısı isteyen tüm arkadaşların başına benimde elimden gelen bişeyler olura nacizane yardımcı olmak isterim kızlar
benim arkadasim da ekim ayinin son günlerinde hamile kaldi ve simdi bi kizi var :44::44::44::44:
öyle düsünme tatlim.. Allah büyük gercekten.. tamam spermler arasinda hiz, yapi vs farkliliklar var.. ama sunu unutmaki erkek bebek dogumlari o kadar zor olsaydi, bugüne kadar erkek nesli tükenirdi.. ama bak yeryüzünde esitiz.. benim arkadasim 9kardesler... düsün bir tek o iclerinde kiz... 9 kardesiten bir kiz.. Allahin takdiri.. ama dedigin dogru, ipuclarini bi araya getirince kiz bebek daha kolay gibi geliyor.. Allah cocuklarini bagislasin.. benim de erkek kardesim olmadigi icin ben de benzer laflar duydum bilirsin.. o yüzden Allahimdan bi erkek evlat diliyorum ilk önce.. hayirlisiyla tabiki... :97::97::97::97:
bacım bütün bunlar zammanlamaya yardımcı olu. zamanlama yanlışsa hepsi boşa gider. Mesela 2 kızı olan bi bayan düşünelim. bu kişi ovulasyondan 48 saat önce ilşkiye girse ve orgazm, diyet, vajinal duş yapsa bence yine kızı olur. zamanlama, zamanlama, zamanlama..
yok tüp bebeğe bende karşı değilim sonuçta illa kız istiyoruz yad erkek diye cinsiyet seçimi değil o sadece bebek düşünenlere ALLAH herkesın gönlünden geçeni versın inş.
ooooooooooo süper bu duyduğum kaçıncı ekımde gelıyorum inş.
teroşşşşşşşşşşş
kız o kitapevine girdimde az önce netten
zaten kitabın fiyatı 3 lira ama kargo ne kadar acaba?
birde kredi kartıyla ödeme var veya havale....ben bu konularda fazla şüpheciyim
kredi kartı numarasını versem acep ciddi bir sorun yaşarmıyım
hiç netten bu tarz alışveriş yapmadım da....
askim hosgeldin bitanem oglumuz nasil ne var ne yokkk seni gordugume sevindim canmmmhoşbulduk canım ben öncelilikle her yerde her zaman özellikle gece kalkıp dua ettim adak adadım hacet duası sonra nerdeyse bir yıl süt ve ürünleri ve asidik yapacak şeyleri yememeye çalıştım şubatta dr gittim yum çatlatmak için o ay erken çatlamış nisanda gittim iğnemi oldum ama hamile kalamadım ama bunlar bana vücudumu tanımama yol açtı mayısta çin takvimi kız diyo diye es geçtim haziranda smart ovulasyon kiti aldım çokta memnun kaldım çift çizgiyi gördüktem 30.saat ve 38.saat olduhee bu arada kocişe çinko hapı ben vagihex fitil kullandım karbonatlı duş yaptım ama tam olmadı gibi sonrasında övcesinde dua daha aklıma gelirse yazarım canım bu arada bende amma bişey yapmışım oğlum için ama değer valla şimdi o evimizin neşe kaynağı inş sizde tadarsınız canım benim
h.geldın cnm ne guzel masallah arastırmıssın ya sonrada kucaklamıssın muhamed ardamızı emeksız yemek olmuyo dımı ılla bıseyler yapmak gerekıyo sadece fıtılmı kullandın sen
cıpro antıbıyotık felan kullandınmmı?ıkı ılıskın oldu heralde dımı yanlıs anlamadım esıne cınkodan baska bıseyler verdınmı mesela kecıboynuzu kuru gıbı sen bırseyler kullandınmı?
oyyyyyyyyyyyyyyyy rabbim nazarlardan korusun sarı şekerimi.....maşallah paşamıza.....canım muhammed arda çok yaramaz değil ama karnı acıkırsa biyeri ağrırsa tabi durmuyo 5.5 aylık oldu şu sıralar dişlri çok ağrıyo salyaları akıyo o yüzden bi mızmızlık var maşallah çok güleç bi bebek herkese gülüyo sonrada nazarlanıp duruyo
bende peyniri çok az tüketirim hatta yok denecek kadar azalakaya maydanoz :)
gülben ergen peynir ağzına sürmezmiş, ondanmı 3 oğlu var
kitap 4,5 tl kargosu 6 tl :)))
kitapta genelde bizim bildiklerimiz yazıyor. ovulasyon dönemi ilişki, derin giriş, orgazm.. bunları tavsiye etmiş yani.
ben sorun yaşamadım.
teravetcım orgzm konusunda ıılk kadınmı mı olacak yazıyo cnmkitap 4,5 tl kargosu 6 tl :)))
kitapta genelde bizim bildiklerimiz yazıyor. ovulasyon dönemi ilişki, derin giriş, orgazm.. bunları tavsiye etmiş yani.
ben sorun yaşamadım.
kitap 4,5 tl kargosu 6 tl :)))
ben sorun yaşamadım.