Süper Anneler - 2011

canim bende 11 yillik evliyim,hiç korunmadan 3 ay sonra hamile kaldim :)he birde bu arada ben siteye giremedimde yenileniyo felan dendi sizdede oldumu acaba, hala biraz sorun ar sanki.

sen baya küçük evlenmişsin ozamanlar bana evlilik deseler gülerdim.kendımı çocuk gibi hissederdım.
anca hazır hissedebildim vee evlendım bebeğide 3 yıl düşünmedık
evet canım bakımmı varmış sitede ne bende bya giremedım arada gelip gidiyorr

canim sen dogrusunu yapmissin tabiki ben cocuk yasta evlendim ve ilk zamanlar evcilik oynuyor gibiydim,17 yasindaydim,suanki aklim olsa 25 demeden evlenmezdim,cocuklarimi bile nasil yaptim nasil buyuttum inanki bilmiyorum,bu uçuncuyu Allah nasip ederse daha bilinçli olcak insallah.

36 saat sonra evet ilişki olmuştur ama sonraki günlerde de yapmıştır ve 11mm olana denk gelmiştir bence.

ovulasyon günü değil de ovulasyondan 4-5 saat öncesi ile 4-5 saat sonrası arası.

kız için yumdan 3 gün önce ilişki sonra yasak.

oradan buradan okuduklarımız böyle diyor yani.

e ozaman ben ateş ölçme yöntemıyle belırledıkten sonr 3 gün kalanadek olur basıt gibi erkek daha hassas galıba tam bulmak lazım.
adetın kaçıncı gününden itibren kaç gün ardarda peki çok mu soruyorum bılmıyorum ama emın olmak istıyorum buaralar çok ciddi bebek düşünüyorum yaherşeyı tam yapyım içimde kalmasın inş.

o adet düzenine bağlı. yumurtlama gününü tespit etmelisin her halükarda.

bendeki saydam uzuyor da ben de yumurtlama akıntısı sanmıştım.En iyisi takip yaptırmak galiba,ben monitörle beceremm gibi geliyor.

Son düzenleme:

evet canım cok kotu etkiliyo benimki artık emmiyor bebegin küçükse bekle bence gerçi bekle diyenin kızıda 9 aylk

eylülde hamile kalmak istiyorum çünkü erkek bebek için en uygun ay ama kızlar ekim deyil sakın ekimde hamile kalmayın en az on tanıdıgım bende dahil kız oluyo hikmetini bilmiyorum şimdi okudum bakteri olayını evet çok dogru bi aronuda çozkadaşım doktora gitti vucudunda hiç mikrop yok demişti doktor iki oğlu var ayrıca böbrek hastası potasyum ilacı kullanıyordu ve ikisinede ramazanda tek ilişkiyle kaldı teyzem aşırı kilolu ve aşırı limon ve patates yerler üç oğlu var erkegin vurdumduymaz saglıklı ve alkol kullanmamasıda etkili bence dolunaya inanıyorumayın tek gününde olmasıda ayrıca yumurtanın sagda olmasınada benim ikisindede soldaydı gelelim iyi kötü anlamaya çalışıp yaptıklarıma l-arginini sadece eşimin içmesi gerekli diye düşünüp ona içiriyordum yanlış sanırım eczaneye gidip adını söylediğimde adam bi alıklaştı sonra toz halinde verdi onlar öyle tuhaflaşınca soramadım bile kucagımda ıkı bebe çinko evicap biberon elimde çıktım l-cartinin çigneme tablet verdi onu da aldım ama ne yapıcam anlamadım ben mi yoksa eşimmi kullanmalı ben normalde bi demlik çay içen üzerine ıkı kupa nescafe içen bi hatundum boy 1.68 kilo 53 bu da cok etkılı bence kahve ve cay içmiyorum ama şimdi okudum türk kahvesi içilebilirmiş tatlı ve çikolata deliyimdir bua arkadaşlar tatlıdan tiksinir eşleride öyle tatlı yok sütlü şeyler yok kolayı sevmem zaten ama içmelimimi içmemelimi anlamadım içmiyorum limonatayı kendımız mı yapmalıyız birde yumurta yemelımıyızz bıorıtmı yapmaya çalıştım mımoza onuda çozemedim bakarsan sevinirim ph olçer alıcam ama bi marka var onun cep için olanını okuduklarımdan anladıgım altı ölçümden sonra ayarı degişmeliymş alan varsa bende aynı markayı alıyım eşime maden suyu ph yuksek normal su içiriyorum ayrıca sabah kahvatılarında müsli yiyen kadınların daha cok erkek oluyomuş mantıklı gelmedi ama gavur araştırmış altına ınanıyorum yumurtlama gununede mutlaka uygulayın ben ıkı kez düşük yaptım ıkıncısı ıkız ve dört aylıktı hamile kaldıgımda uzerımde altınlarım vardı ve yumurtlama zamanımdı abutun bunlar burda yazılanları okuyunca mantık kazanıyo ayrıca eltim sürekli sen isteksiz ol o daha istekli olsun ama önce sen boşal diyo bu nasıl bi çelişki bence denemeye ÇALIŞMALI kocakarılarda böyle diyo yeşilçay içiyorum tansiyonum düşüyo yarın gidip antibiyotik yeşilçay b12 alıcam insan her saniye dua edermi kendime ve size deli gibi dua ediyorum 40 hurmaya meryem suresı okutturuyorum 40 kişiye burda okudum sonra ne yapmalı bilmiyorum yazmamış ama bende hergün bir meryem okuyup eşimle birer tane yemeyi düşünüyorum kızlar bu stresle olmuyo ben daha önce bir kere yum tk yaptırdım ama adetle alakası olnayan kanamam oldu olmadı saldım ikincı kızı doğurdum allah canını sag etsın dunyam o benim ama bence sizde asılın bide en garanti sanırım çatlamadan 38 saat sonra olursa olur olmazsa demeye devam bioritm için 3.9.82 benim dogum tarihim 7.1.78 eşimi ankaraada oturuyorum bi bak nolur mimoza sen neden hala denemedin benim gibi özel mi bilmiyorum ama ben çok korkuyorum akrabanın 5 aylık bebegını aldırmaya kalkmışlar bana cesaret edemezler ama bakışllar var ya

evet türkıyede banka yok cnm orkdm falan üst sayfalarda bahsetmişlerde bende fikrimi söyledim sadece

yokkk kizz orsi sperm bankasi degil tup bebek mrkezi kocisinin spermiyle hamile kaliyosunn
tovbeeee hic olmasa yinede olmazzz ssperm bankasina coook karsiyim ustu kapali bi zinaaa

canim aslinda yazdiklarin yanlis degil ki bu gucle senin oglani bulacagina inaniyorum ben mesela yumurta aki kivaminda akinti geldi biz dogru zaman icin nun kremsi olmasini bekliycez oyle deilmi teross

bir ben daha cikdi
dunyada koca kokune kitlik duser diye korkmusuzz heraldeeee

selam kızlar herkes yine birarada ne güzel bende tesadüfen buldum burayı sizleri görünce eski günlerimiz geldi aklıma ya ne mücadeleler ne yazışmalar gece yarılarına kadar konuşmalar araştırmalar çok şükür biz muradımıza kavuştuk darısı isteyen tüm arkadaşların başına benimde elimden gelen bişeyler olura nacizane yardımcı olmak isterim kızlar

kızlar benim eski hamilelikteki tickerım kalmış bileniniz varsa yeni ticker yapmak istiyorum ben denedim yapamadım bi yerden sonra olmuyo

canim oncelikle hosgeldin ama bi dur sakinles relax ol
bende iilk zamanlar senin gibiydim hic bisey bilmiyodum arastirarak ogrendim son bisenede bildiklerimin uzerine az da olsa biseyler kattim
matematik diye bi uye var cok akilli kadin vvalla herseyi onun sayesinde ogrendik
yabanci bi sitenin a dan z ye cevirsini yapti
bilmk onemli deil onemli olan nasipte varmi ki insalahhh hepimizin vardir
bir damla meniye can veren rabbim cok buyuk o ol desin yter ki
belkide bunlar bir vesile dikkate almak gerek

bernurcum nasılsın canım
ben efe bey kucağımda mücadele veiyorum
evde iş dolu
elimi kaldırmak gelmiyoooooooo
iyiyim canım
siklusları düzenlemeye çalışıyorum ki bende hamile kalayım
ama inan sanki umudum kalmıyor....çünkü kış geliyor
yazın böyleolduysa kışın daha beter olur benim düzenim afffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kız yok ne yanlışı. Bacılar arasında yanlış olsa ne olcak ki :)))
çok sağolasın. Ben zaten çatlatma iğnesi ile deneyeceğim ocakta.

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinizde çok şekersiniz vallaaaaaaaaaa
kimse kimseyi yanlış anlamaz burda
dünkü arkadaşlar değiliz ki bizler
ben hepinizi çok seviyorum :))))))))

şu sayfaları bir doktor okusana ne der acaba :)))))))))))))))))))))))

pervaneeeee hossgeldin canimm nasilsin
ahanda bir tescilii oglus anasi daha senin yaptiklarinida yaz canimda tzeleyelim eski gunlerimizii

Pervane de gelmiş
hoşgeldin canım
evet sende paşana kavuştun şükür
nasıl paşamız
yaramaz mı annesi

orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız umudunu yitirme sakın
inanmak başarmanın yarısıdır
birde ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kim ne demiş takmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kimseyi ilgilendirmez senin ne yaptığın, ne yapacağın
lafmı söylüyorlar sende ver ağızlarının payını bir daha söylerler mi bak gör
karşılıkta veremiyorsa aldırma umursama yanlarında...bak o zaman da bırakırlar peşini

ben sana çok dua ediyorum
hepimize ediyorum....duaların gücüne çok inanıyorum
bak diğer kızlar şükülrer olsun aldılar paşalarını kucaklarına
darısı sana olsun
darısı diğer tüm isteyenlere olsun

teroşşşşşşşşşşş

kız o kitapevine girdimde az önce netten
zaten kitabın fiyatı 3 lira ama kargo ne kadar acaba?

birde kredi kartıyla ödeme var veya havale....ben bu konularda fazla şüpheciyim
kredi kartı numarasını versem acep ciddi bir sorun yaşarmıyım
hiç netten bu tarz alışveriş yapmadım da....

insallahh bernur abla insallahh
hayirlisindan akli basi eli ayagi duzgununden versin rbbim
zaten ikinci erkek olursa ucuncuyu yaparmiyim bilmemm :))

insallahh bernur abla insallahh
hayirlisindan akli basi eli ayagi duzgununden versin rbbim
zaten ikinci erkek olursa ucuncuyu yaparmiyim bilmemm :))

aminnnnn canım

yaparsın bence :)
2 erkek 1 kız hayal ediyorum sende .....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…