Süper Anneler - 2011

tünaydın kızlarbenim 2 oğlum var.birde kızım olmasını istiyorum Allah verirse inşallah.ben temmuzda annemlerin yanına gitmiştim.büyük oğlum gelmek istemedi.eşim gelin diye ısrar etti.bende eşimle oğlumun arasında kaldım.sonuçta geldik ama problemlio yüzden eşimle limoniydik.tabi böyle olunca yumurtlama gününü kaçırdık.ilşki olduğunda kupkuruydum.birgün sonra kasığımda atma hissettim.iki taraflı kasıllarım ağrıyordu.bende ondan size sormak istedim bilgisi olupta belki paylaşan olur diye

ya teravetcim aklıma bişey geldi
bak ben yumurtlama için doktora gittiğimde ba demiştiki:
her ay kadın yumurtlamaz
her ay kesin aynı gün yumurta çatlamaz
bazısı kiste çevirir
bazısı 19 mmken
bazısıda 22 mm ken çatlar
bunlarıda unutma canım
iyi hesaplaman gerek
yani bu yumurtlama olayı birazda şansa mı kalıyo ne
doktorsuz pekte garanti olmuyo gibi

arkadaslar diyelim bugun yaptim ve hamile kaldim bu cumartesi dis doktoruna gidicem disimi falan duzelltiricem belki 1 kac hafta surecekşBana yapilan ilaclarin kotu bir etkisi kalmaz demi vucudumda.Dollenmeye falan kotu etkilemez demi bebegin sagligi acisindan

valla benim bildiğim 1 ağrı kesici iğne bile etkiler
bence önce dişlerini yaptır
benim yumurtamı yok etmişti iğne

valla kalmış olabilirsin
ALLAHIN işi
bende oğlumda hep kasık ağrımı ilk günden hissettim

hamile kalmak oğlu olmak isteyenler
gerçekten bu yumurtlama olayı çok karışık
bence doktor takibi ile yapın derim
garantisi %60 olur
tabi ALLAH bilir ama
en basit doktor yumurtanın kaliteli olup olmadığını ibile söylüyo

valla kalmış olabilirsin
ALLAHIN işi
bende oğlumda hep kasık ağrımı ilk günden hissettim

ama şu anda kasığımda ağrı yok.sen süreklimi hissettin kasık ağrısını.yoksa ilişkiden birgün sonramı.25 inde olmam gerekiyor.nasıl bekliycem dua edin kızlar uykularım kaçacak belli

Son düzenleme:

tobilibu ben ne dedim ki? neden durup dururken bana böle bişi yazdın?

y VE x İN ÖZELLİKLERİ YAPILARI HIZLARI ÇOK FARKLI BİRBİRİNDEN KIZLAR, Y LER HIZLI OLDUĞU İÇİN ÇOKTAN YOL ALIR X LER GELENE KADAR, ÖNEMLİ OLAN YUM ZAMANI VE SONRASI,YUM ÇATLADIĞI ANDA ÖNCE Y GİDERSE X LER GELENE KADAR ÇOKTANNNN YUM DÖLLENMİŞ OLUR

gulyas cım napıyım
benim adam çocuk istemem diye takmıştı :)
bende ona kısır muamelesi yaptım birazcıkın:))))))))))))))

OHHH İYİ YAPMIŞSIN BAK PAŞAM KUCAĞINDA, EŞLERE KALSAK OOOOOO YERİMİZDE SAYARDIK:))

bence doktor takibi bile yeterli olmuyor. jonasemmininbacısına doktor yumurtlama çatlamış demişti. oysa arkadan gelen yumurta döllendi ve kızı oldu. doktorun yumurta çatlamak üzere dediği ve kızı olan kimselere şahit olmuştum. ben çatlatma iğnesine sıcak bakıyorum. bende bir tıp dergisi var. orada lh pikinden sonra 22-44 saat arasında çatlama olur diyor. yani maksimum 44 saat diyor. Demekki 36-38. saatlerde girilecek ilişki ile erkek ihtimali çok yükseliyor. İstanbulda bir doktor bana mail ile yazmıştı. 151 kadından 138 i erkek olmuş çatlatma iğnesi ile.cinsel perhiz yaptırmamış, vajinal duş yaptırmamış. diyet önermiş. ama %91 başarıda bence diyet değil de zamanlama daha etkin olmuş. en önemli şey zamanlama. bunun için de çatlatma iğnesi olunmalı bence. diyet de yardımcı olarak son 2 ay yapılmalı. Gerisi Allah'a tevekkül etmek.

Son düzenleme:

y VE x İN ÖZELLİKLERİ YAPILARI HIZLARI ÇOK FARKLI BİRBİRİNDEN KIZLAR, Y LER HIZLI OLDUĞU İÇİN ÇOKTAN YOL ALIR X LER GELENE KADAR, ÖNEMLİ OLAN YUM ZAMANI VE SONRASI,YUM ÇATLADIĞI ANDA ÖNCE Y GİDERSE X LER GELENE KADAR ÇOKTANNNN YUM DÖLLENMİŞ OLUR

gulyas cım napıyım

OHHH İYİ YAPMIŞSIN BAK PAŞAM KUCAĞINDA, EŞLERE KALSAK OOOOOO YERİMİZDE SAYARDIK:))

gulyas cım napıyım

işte ben bunu anlatmaya çalıştı yani
çatlatma iğnesi
yumurtanın ne zaman çatlıyacağı belli olmuyo
evet banada doktorum 36. saatte gir dedi
öncesini öenrmedi
erkek istediğimi biliyodu
ama üstü kapalı yardımcı oldu
birde benim son sansımdı
aşılamaya gidiyoduk

gulyascım
demek 3 çocukla mümkün değil pcde yazmak
benim için özelikle:)
feyza ondan gelmiyo demek
efede saçlar koyu kumral
gözler siyah
ama kızım kadar açık değil teni saçı
ama esmerde değil
arada kamış:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…