- 2 Mayıs 2011
- 244
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
arkadaslar diyelim bugun yaptim ve hamile kaldim bu cumartesi dis doktoruna gidicem disimi falan duzelltiricem belki 1 kac hafta surecekşBana yapilan ilaclarin kotu bir etkisi kalmaz demi vucudumda.Dollenmeye falan kotu etkilemez demi bebegin sagligi acisindan
ovulasyon kitleri satilmiyor buraladra arkadaslar ben simdi napim
ya yumosum yarinsa bugun iliskiye girsem kiz olur yine cok saskinim
tünaydın kızlarbenim 2 oğlum var.birde kızım olmasını istiyorum Allah verirse inşallah.ben temmuzda annemlerin yanına gitmiştim.büyük oğlum gelmek istemedi.eşim gelin diye ısrar etti.bende eşimle oğlumun arasında kaldım.sonuçta geldik ama problemli o yüzden eşimle limoniydik.tabi böyle olunca yumurtlama gününü kaçırdık.ilşki olduğunda kupkuruydum.birgün sonra kasığımda atma hissettim.iki taraflı kasıllarım ağrıyordu.bende ondan size sormak istedim bilgisi olupta belki paylaşan olur diye
bu aksam deneme yapiyorum ins
hepiniz dua edin olurmu?
ama pek diet falan da yapmadim
ama cok sabirsizim
1 ay daha bekleyemeyecegim
kaç günde bir det oluyosun?
valla kalmış olabilirsin
ALLAHIN işi
bende oğlumda hep kasık ağrımı ilk günden hissettim
ya teravetcim aklıma bişey geldi
bak ben yumurtlama için doktora gittiğimde ba demiştiki:
her ay kadın yumurtlamaz
her ay kesin aynı gün yumurta çatlamaz
bazısı kiste çevirir
bazısı 19 mmken
bazısıda 22 mm ken çatlar
bunlarıda unutma canım
iyi hesaplaman gerek
yani bu yumurtlama olayı birazda şansa mı kalıyo ne
doktorsuz pekte garanti olmuyo gibi
garantiye almak icin bugün de yarin da calisma yap derim benyani biliyorsun, yumurta fazla yasamiyor o yüzden spermlerin hazirolda beklemesi de önemli.. ama erkek bebek icin yumurtlama günü iliski önerilir, ki erkek hücreler daha hizli olduklarindan yumurtaya ilk ulassinlar diye, kiz bebek icinse bikac gün önceden yapmak yerinde olur, cünkü disi hücreler daha yavas ama daha uzun ömürlü olurlar.. yine de bu islerde belli olmaz su da varki, bilirsin, yumurta hücresi bi duvarla cevreli ve spermler bunu delmek icin bas kismindaki maddeyi kullanirlar ve yavas yavas eritirler yumurtanin zirhini.. e diyelimki erkek hücreler önden geldi ve bu zirhi eritirken arkadan akilli bi disi hücre geldi ve buldugu en zayif noktadan girdi yumurtaya.. sahsen ben öyle kazandigima inaniyorum saka bi kenara bence garantiye al.. zaten tutma ihtimali bir ay icin %25 civarinda.. insallah istedigin gibi olur
gulyas cım napıyım
benim adam çocuk istemem diye takmıştı :)
bende ona kısır muamelesi yaptım birazcıkın:))))))))))))))
çocuklar iyi şimdi çok şükür, bir bakmışım akşma olmuş bir bakmışım sabah olmuş her saati dolu dolu yaşıyoruz ,bazen kendimden geçiyorum yorgunluktan:))diş çıkarıyoıruz yine bu aralar hiç uyumuyor benimki düzelir inşallahh , ohh send e kafanı dinle azıcık keyfine bak:))
ayy senle herşeyimiz aynı oğlanların isimleri bile uyumlu yaaaa:)) seviyorum seniiii :))
aynennnnnnn canım
bende seni seviyorummmmmmmmmmmm
ege hala zeytinmi:)
ESKİSİ KADAR DEĞİL AMA KARAOĞLAN HALA:))
gurbetcim feyza nerdee
DÜN YAZIŞTIK MSN DE 3 CANAVARLA GİREMİYORUM DEDİ AMA YAKINDA GİRECEK İNŞALLAHH:))
BENCE YARIN YAP , OLURSA ERKEK OLMA OLASILIĞIN ARTIYOR OLMAZSADA HAMİLE KALMAZSIN ZATEN AMA KIZ BEBEK ŞANSIN AZALIR:))
arkadaslar diyelim bugun yaptim ve hamile kaldim bu cumartesi dis doktoruna gidicem disimi falan duzelltiricem belki 1 kac hafta surecekşBana yapilan ilaclarin kotu bir etkisi kalmaz demi vucudumda.Dollenmeye falan kotu etkilemez demi bebegin sagligi acisindan
DİŞ ÖNEMLİ CANIM YA BENCE ÖNCE SEN BU İŞLERİ HALLET SONRA GELECEK AY DENE, BELKİ O ZAMAN DOKTORA GİDERSİN TAKİP İÇİN BELKİ TEST ALIRSIN SEN YİNEDE İŞİ GARANTİYE AL KENDİ AÇINDAN
BU ARADA EĞER DENEM YAPARSANDA İLKİM O GECE YAPILACAK DETAYLARI YAZMIŞ MUHAKKAK YAP CANIM 3 İHLAS OKU İLİŞKİDEN ÖNCE, NAMAZDAN SONRA AYETEL KÜRSİ OKU MUHAKKAK
NESCAFE SOĞUK DUŞ EŞİN DİNLENMİŞ OLMASIDA ÖNEMLİ
hamile kalmak oğlu olmak isteyenler
gerçekten bu yumurtlama olayı çok karışık
bence doktor takibi ile yapın derim
garantisi %60 olur
tabi ALLAH bilir ama
en basit doktor yumurtanın kaliteli olup olmadığını ibile söylüyo
ama şu anda kasığımda ağrı yok.sen süreklimi hissettin kasık ağrısını
garantiye almak icin bugün de yarin da calisma yap derim benyani biliyorsun, yumurta fazla yasamiyor o yüzden spermlerin hazirolda beklemesi de önemli.. ama erkek bebek icin yumurtlama günü iliski önerilir, ki erkek hücreler daha hizli olduklarindan yumurtaya ilk ulassinlar diye, kiz bebek icinse bikac gün önceden yapmak yerinde olur, cünkü disi hücreler daha yavas ama daha uzun ömürlü olurlar.. yine de bu islerde belli olmaz su da varki, bilirsin, yumurta hücresi bi duvarla cevreli ve spermler bunu delmek icin bas kismindaki maddeyi kullanirlar ve yavas yavas eritirler yumurtanin zirhini.. e diyelimki erkek hücreler önden geldi ve bu zirhi eritirken arkadan akilli bi disi hücre geldi ve buldugu en zayif noktadan girdi yumurtaya.. sahsen ben öyle kazandigima inaniyorum saka bi kenara bence garantiye al.. zaten tutma ihtimali bir ay icin %25 civarinda.. insallah istedigin gibi olur
gulyas cım napıyım
çocuklar iyi şimdi çok şükür, bir bakmışım akşma olmuş bir bakmışım sabah olmuş her saati dolu dolu yaşıyoruz ,bazen kendimden geçiyorum yorgunluktan:))diş çıkarıyoıruz yine bu aralar hiç uyumuyor benimki düzelir inşallahh , ohh send e kafanı dinle azıcık keyfine bak:))
ayy senle herşeyimiz aynı oğlanların isimleri bile uyumlu yaaaa:)) seviyorum seniiii :))
aynennnnnnn canım
gurbetcim feyza nerdee
DÜN YAZIŞTIK MSN DE 3 CANAVARLA GİREMİYORUM DEDİ AMA YAKINDA GİRECEK İNŞALLAHH:))
BENCE YARIN YAP , OLURSA ERKEK OLMA OLASILIĞIN ARTIYOR OLMAZSADA HAMİLE KALMAZSIN ZATEN AMA KIZ BEBEK ŞANSIN AZALIR:))
DİŞ ÖNEMLİ CANIM YA BENCE ÖNCE SEN BU İŞLERİ HALLET SONRA GELECEK AY DENE, BELKİ O ZAMAN DOKTORA GİDERSİN TAKİP İÇİN BELKİ TEST ALIRSIN SEN YİNEDE İŞİ GARANTİYE AL KENDİ AÇINDAN
BU ARADA EĞER DENEM YAPARSANDA İLKİM O GECE YAPILACAK DETAYLARI YAZMIŞ MUHAKKAK YAP CANIM 3 İHLAS OKU İLİŞKİDEN ÖNCE, NAMAZDAN SONRA AYETEL KÜRSİ OKU MUHAKKAK
tobilibu ben ne dedim ki? neden durup dururken bana böle bişi yazdın?
gulyas cım napıyım
aynennnnnnn canım
gurbetcim feyza nerdee
bence doktor takibi bile yeterli olmuyor. jonasemmininbacısına doktor yumurtlama çatlamış demişti. oysa arkadan gelen yumurta döllendi ve kızı oldu. doktorun yumurta çatlamak üzere dediği ve kızı olan kimselere şahit olmuştum. ben çatlatma iğnesine sıcak bakıyorum. bende bir tıp dergisi var. orada lh pikinden sonra 22-44 saat arasında çatlama olur diyor. yani maksimum 44 saat diyor. Demekki 36-38. saatlerde girilecek ilişki ile erkek ihtimali çok yükseliyor. İstanbulda bir doktor bana mail ile yazmıştı. 151 kadından 138 i erkek olmuş çatlatma iğnesi ile.cinsel perhiz yaptırmamış, vajinal duş yaptırmamış. diyet önermiş. ama %91 başıda bence diyet değil de zamanlama daha etkin olmuş. en önemli şey zamanlama. bunun için de çatlatma iğnesi olunmalı bence. diyet de yardımcı olarak son 2 ay yapılmalı. Gerisi Allah'a tevekkül etmek.