Süper Anneler - 2011

[
tobilibu ben ne dedim ki? Neden durup dururken bana böle bişi yazdın?

canım tombilibu kötü bişey demediki o sizin işinizi garanti olsun diye yazdı,kötü bir maksadının olduğunu asla düşünmüyorum sende yanlış anlama belki diyeceksin sana ne oluyor diye ama kendimi bunları yazmaya mecbur hissettim yanlış anlaşılma olmasın diye

bence doktor takibi bile yeterli olmuyor. Jonasemmininbacısına doktor yumurtlama çatlamış demişti. Oysa arkadan gelen yumurta döllendi ve kızı oldu. Doktorun yumurta çatlamak üzere dediği ve kızı olan kimselere şahit olmuştum. Ben çatlatma iğnesine sıcak bakıyorum. Bende bir tıp dergisi var. Orada lh pikinden sonra 22-44 saat arasında çatlama olur diyor. Yani maksimum 44 saat diyor. Demekki 36-38. Saatlerde girilecek ilişki ile erkek ihtimali çok yükseliyor. Istanbulda bir doktor bana mail ile yazmıştı. 151 kadından 138 i erkek olmuş çatlatma iğnesi ile.cinsel perhiz yaptırmamış, vajinal duş yaptırmamış. Diyet önermiş. Ama %91 başarıda bence diyet değil de zamanlama daha etkin olmuş. En önemli şey zamanlama. Bunun için de çatlatma iğnesi olunmalı bence. Diyet de yardımcı olarak son 2 ay yapılmalı. Gerisi allah'a tevekkül etmek.

doktor takibi önemli tabiiki, ama doktorsa görede değişiyor , siz deseniz erkek bebek için yum zamanını bekliyorum gülüp geçerler öyle şey olurmu diye hepimiz yaşadık ama haklısın diyet öncesinde ve yum zamanı ilişki önemli cinsiyeti belirlemede, ama bizler aciz kullarız ne yaparsak yapalım yaradanın hakkımızda yazdığını değiştiremeyiz inşallahhh burada isteyen tümm arkadaşlarımızın gönlündeki hayırlısı ile olur buna hepimiz seviniriz hepimiz aynı heyecanı yaşarız inşallahhh

kız yok ne yanlışı. bacılar arasında yanlış olsa ne olcak ki :)))
çok sağolasın. ben zaten çatlatma iğnesi ile deneyeceğim ocakta.

ay canım benim doğru diyosun bacıyızz dimi:)
hani yanlış bişey yazmak istemem kafa karıştırmamak için dedim
ben pek anlamıyorum bu konuları
ama yaşadıklarımı
başıma gelenleri paylaşıyorum
garanti olsun
hepinizin bizim gibi pipilisi olsun istiyorum
inşallah sende çok emek verdin bu konularda
ALLAHIM sanada gönlündekini vericek

işte ben bunu anlatmaya çalıştı yani
çatlatma iğnesi
yumurtanın ne zaman çatlıyacağı belli olmuyo
evet banada doktorum 36. Saatte gir dedi
öncesini öenrmedi
erkek istediğimi biliyodu
ama üstü kapalı yardımcı oldu
birde benim son sansımdı
aşılamaya gidiyoduk

canım hangi doktora gitsen çat iğpnesinden sonra en az 36 saat sonra ilişlkiyi öneriyor erkek veya kız bebek için değil sanırım yum çatlama zamanı o zaman

gulyascım
demek 3 çocukla mümkün değil pcde yazmak
benim için özelikle:)
feyza ondan gelmiyo demek
efede saçlar koyu kumral
gözler siyah
ama kızım kadar açık değil teni saçı
ama esmerde değil
arada kamış:)))))

benimkininde saçlar koyu kumral gözler siyah tenide buyday rengi:))kızıma benziyoır aynı:))

benim şu anda kasığımda ağrı yok.25 inde reglim.nasıl bekliycem uykularım kaçar dua edin nolur.bu mubarek günlerde.eğer tuttuysa kızım olsun.yer gök dua üzerine.Allah hayırlı bir kız evlat verir inşallah.AMİN:KK16:

inşallah canım
bol bol dua et
41. günde et ilişkiden sonra
yasin ihlas hacet dualarınıda
belki iki gün bebek döllendi
ay bir prenses fena olmaz bu kadar pipilinin arasında:))))

[

canım tombilibu kötü bişey demediki o sizin işinizi garanti olsun diye yazdı,kötü bir maksadının olduğunu asla düşünmüyorum sende yanlış anlama belki diyeceksin sana ne oluyor diye ama kendimi bunları yazmaya mecbur hissettim yanlış anlaşılma olmasın diye

sağol canım benim iyi anlamışsın
ama bir yanlışanlaşılma oldu heralde
sorun yok şükür:)

doktor takibi önemli tabiiki, ama doktorsa görede değişiyor , siz deseniz erkek bebek için yum zamanını bekliyorum gülüp geçerler öyle şey olurmu diye hepimiz yaşadık ama haklısın diyet öncesinde ve yum zamanı ilişki önemli cinsiyeti belirlemede, ama bizler aciz kullarız ne yaparsak yapalım yaradanın hakkımızda yazdığını değiştiremeyiz inşallahhh burada isteyen tümm arkadaşlarımızın gönlündeki hayırlısı ile olur buna hepimiz seviniriz hepimiz aynı heyecanı yaşarız inşallahhh

doğru diyosun canım
ALLAH ım ol der olur
benim doktorum değil ama kuzenimin çalıştığı doktor yumurtlama gününün önemi büyük demişti
her doktor aynı ilgiyi göstermiyo malesef

canım hangi doktora gitsen çat iğpnesinden sonra en az 36 saat sonra ilişlkiyi öneriyor erkek veya kız bebek için değil sanırım yum çatlama zamanı o zaman

evet doğru diyosun ama bazı doktorlar
sık ilişki diyo
birde yumurtanın büyüklüğüde önemli bence çatlama iğnesinden sonraki sürede
valla biraz daha araştırılırsa yeni nesili bile üreticez:)))))
labaratuvar ortamında:)

benimkininde saçlar koyu kumral gözler siyah tenide buyday rengi:))kızıma benziyoır aynı:))

ay desene o zaman yakışıklı baya
kızın çok güzeldi maşallah yavruma
o alıştımı egeye:)
araları nasıl

y VE x İN ÖZELLİKLERİ YAPILARI HIZLARI ÇOK FARKLI BİRBİRİNDEN KIZLAR, Y LER HIZLI OLDUĞU İÇİN ÇOKTAN YOL ALIR X LER GELENE KADAR, ÖNEMLİ OLAN YUM ZAMANI VE SONRASI,YUM ÇATLADIĞI ANDA ÖNCE Y GİDERSE X LER GELENE KADAR ÇOKTANNNN YUM DÖLLENMİŞ OLUR

OHHH İYİ YAPMIŞSIN BAK PAŞAM KUCAĞINDA, EŞLERE KALSAK OOOOOO YERİMİZDE SAYARDIK:))

ESKİSİ KADAR DEĞİL AMA KARAOĞLAN HALA:))

DÜN YAZIŞTIK MSN DE 3 CANAVARLA GİREMİYORUM DEDİ AMA YAKINDA GİRECEK İNŞALLAHH:))

BENCE YARIN YAP , OLURSA ERKEK OLMA OLASILIĞIN ARTIYOR OLMAZSADA HAMİLE KALMAZSIN ZATEN AMA KIZ BEBEK ŞANSIN AZALIR:))

DİŞ ÖNEMLİ CANIM YA BENCE ÖNCE SEN BU İŞLERİ HALLET SONRA GELECEK AY DENE, BELKİ O ZAMAN DOKTORA GİDERSİN TAKİP İÇİN BELKİ TEST ALIRSIN SEN YİNEDE İŞİ GARANTİYE AL KENDİ AÇINDAN

BU ARADA EĞER DENEM YAPARSANDA İLKİM O GECE YAPILACAK DETAYLARI YAZMIŞ MUHAKKAK YAP CANIM 3 İHLAS OKU İLİŞKİDEN ÖNCE, NAMAZDAN SONRA AYETEL KÜRSİ OKU MUHAKKAK
NESCAFE SOĞUK DUŞ EŞİN DİNLENMİŞ OLMASIDA ÖNEMLİ

aralarindaki farki biliyorum tatlim.. ama yumurtanin tam olarak ne zaman catladigini tam kestirmek ev ortamina imkansiz.. arkadas kiz-erkek ayrimi yapmadan sormustu ben onun icin söyledim.. benim bahsettigim de imkansiz bi durum degil.. dr'um söyledi hani o yüzden yazdim.. aralarindaki hiz farki cok asiri yüksek degil yine de.. yumurtanin catlama zamani önemli olabilir ama benim tanidigim da kizi olmasi icin bilinen bütün bu metodlari uyguladi.. ücüncü cocugu da yine erkek oldu.. tamam sansi artirmak icin bilmek güzel sey, ama bir tek Allah bilir. insanoglunun tek garanti yöntemi sperm secme yöntemi. o da türkiye de yasak.. ancak kibrista yapilabiliyor.. tabiki ücretleri de yüksek..

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz
benim reglim bitmek uzere bakalim takipliycemm ne zamn yum gunum
teravet valla oyle seyler yaziyosun ki umudumu yitirmeye basladim
yani o imkanlar bende sifir yurtdisinda normal bi insani birak zor gebe kalana bile kolay kolay igne yapmazlarr
eee ben napicam o zaman yumurta akiyla vajinal dusa n diyosunuz kizlarr benim aklima cook yattii o iss :)

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz
benim reglim bitmek uzere bakalim takipliycemm ne zamn yum gunum
teravet valla oyle seyler yaziyosun ki umudumu yitirmeye basladim
yani o imkanlar bende sifir yurtdisinda normal bi insani birak zor gebe kalana bile kolay kolay igne yapmazlarr
eee ben napicam o zaman yumurta akiyla vajinal dusa n diyosunuz kizlarr benim aklima cook yattii o iss :)

slm canım
bence umudunu yitirme
inanmak en başta önemli olan
valla yumurta akını hiç bilmiyorum
ama karbonatla yapmıştım iki ay
o aylardad gebe kalamadım zaten
yapmadığım ay hamiş kaldım:)
deneyen varsa yap

kibrisi ben 3 yil once arastirmistim gercekten cokk pahaliya mal olucak
hem bebegii tasiyabileceginizin grantiside yok ya duserse ni tekim eski super annelerde liza diye bir arkadas vardi kibrisa gitti ve bebegini kaybettii
toplamda 5000 euroya patladi
esm gercekten cok kizmissti bana ama cokk istedigimide biliyo
senin icin giderim ama sonuclarina katlanirsin diyince korktum
(yani cok diretiyosun sonunda hayirlimi olucak hayirsiizmi imtihanin olabilir kibris olayi normal yollari deene demisti)

slm canım
bence umudunu yitirme
inanmak en başta önemli olan
valla yumurta akını hiç bilmiyorum
ama karbonatla yapmıştım iki ay
o aylardad gebe kalamadım zaten
yapmadığım ay hamiş kaldım:)
deneyen varsa yap

haklisin bitanem vala once rabbimize dayiycaz sirtimizi inanicaz
ama seytan durtuyo iste tovbe yarabbim
zaten ikincim kiz olursa 2 cocukta stop derim heralde:KK59:
milletin oglani bulmak icin ucuncuyu dogurdu lafini cekermiyim ki cok merak ediyorum insallahh oglus olurda onuu bunu konusturmaz rabbim :))

kibrisi ben 3 yil once arastirmistim gercekten cokk pahaliya mal olucak
hem bebegii tasiyabileceginizin grantiside yok ya duserse ni tekim eski super annelerde liza diye bir arkadas vardi kibrisa gitti ve bebegini kaybettii
toplamda 5000 euroya patladi
esm gercekten cok kizmissti bana ama cokk istedigimide biliyo
senin icin giderim ama sonuclarina katlanirsin diyince korktum
(yani cok diretiyosun sonunda hayirlimi olucak hayirsiizmi imtihanin olabilir kibris olayi normal yollari deene demisti)

benim eşimde aynı şeyleri söylerdi eminim
bencede yaşın genç
eğer zaten bir oğluşun olucaksa bu şekildede olur
bunlar bir sebep
parayıda boşver
okadar ümit
çekilen sıkıntılar boşa gider ALLAH korusun

benim eşimde aynı şeyleri söylerdi eminim
bencede yaşın genç
eğer zaten bir oğluşun olucaksa bu şekildede olur
bunlar bir sebep
parayıda boşver
okadar ümit
çekilen sıkıntılar boşa gider ALLAH korusun

yaa soyle dusununce rabbimin haznesi genis eminim inanarak soyluyorum
bitanede bana verir diyorum bazen
istemesini bildikten ona layik kul olduktan sonra suphem yok verir insallah
ama imtihan olmasindan korkuyorum
beterinden korusun rabbim tabii orasinida dusunmek gerek
birde ne olursa olsun hayirlisi olacksa versin tombilimm :KK70:

haklisin bitanem vala once rabbimize dayiycaz sirtimizi inanicaz
ama seytan durtuyo iste tovbe yarabbim
zaten ikincim kiz olursa 2 cocukta stop derim heralde:KK59:
milletin oglani bulmak icin ucuncuyu dogurdu lafini cekermiyim ki cok merak ediyorum insallahh oglus olurda onuu bunu konusturmaz rabbim :))

inşallah canım
bende 2. kız olsaydı yapmazdım diyorum
çocuk bakmak çok zor
zaten istesemde yapamam
ama dediğin gibi o milletin lafı insanı verem eder,
sırf buyüzden rahat çocuk bile yapamaz olduk:)

yaa soyle dusununce rabbimin haznesi genis eminim inanarak soyluyorum
bitanede bana verir diyorum bazen
istemesini bildikten ona layik kul olduktan sonra suphem yok verir insallah
ama imtihan olmasindan korkuyorum
beterinden korusun rabbim tabii orasinida dusunmek gerek
birde ne olursa olsun hayirlisi olacksa versin tombilimm :KK70:

heh işte aynen bende böyle düşündüm
oğlu olanların nasıl oldu
dimi
bende kaç çocuk doğurursam doğurıyım kız olur sanırdım
ama bak oğlum oldu yeterki iste her duanda
ben hep şöyle dua ettim
ALLAHIM benim dünyalar güzeli sağlıklı akıl sağlığı yerinde eli yüzü düzgün bir kızım var
bana bir evlat daha vericeksen erkek evladıda tatmak isterim
ama sağlıklı hayırlı heryeri tam
akıl sağlığı yerinde bir erkeek evlat ver dedim
yoksa olmayanlara ver dedim
ve herkes içinde dua ettim
önce arkadaşlarıma ettim dualarımı
inşallah seninde muradın olacak canım

mimoza çatlatma iğnesi ile oğlu olmayan hasankeyften başka var mı?

hayır...sadece o var..bu ay tutturamazsam önümüzdeki ay başlarım.ama terevetcim bacım benim bi tanem dr şıp diye yapmıyo.üstelik iğneyi alsan bile reçetesiz yapmıyorlar.bana yum öçüp dio ama iğne yazmadığıda oluyordu.yazmayıncada yaptıramıyorsun.çok ısrar edersen verien dr var.ama bazısı nuh dio peygamber demiyo.tek iğneyle işim bitse ooo hallederim ama olmuyo hemen hamiş kalınmıyo

X