Süper Anneler - 2011

Kızlar ben geldim büyük heyecanla gittim ancak öyle olmadı dr göremedim dedi.sonra neyin var dedi kızım dedi hımmm dedi göremedim 2hafta sonra gel dedi....yani kız çünkü eğer çıkıntı olsaydı kesin görecek bir de dur.arkadaşıma 12.haftada söyledi.olmadı çok tuhafım hayal kırıklığına uğradım gibi hala kabullenemiyom bu beni yıpratıyor çok üzgünüm

belki gerçekten görememiştir...12 haftalıkken yanılma payı çok fazla canım...

Her işte bir hayır vardır. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun inşallah!
çok teşekkürler kızlar rabbim sizlerin gönlündekini versin inş...

kızlar öyle güzel yazmışınız ki kaç kere okudum bilemiyorum,size çok teşekkür ederim iyi ki varsınız,burada rahatlıyorum sanki terapi oluyor,sizden ben razı oldum Allahta razı olsun,inşallah sizin gönlünüzdeki göbüşünüzde olsun...

asosyalci ne desem bilmiyorum arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar eli ayagı düzgün bu dünya içinde öbür dünya içinde hayırlı bir evlat olsun üzme kendini zamanla her üzüntü geçiyor inan 3 oğlu olanda kızı olana heves ediyor benim görümcemin 3 oğlu var bir sürü sıkıntıları var kadın dünyasından vazgeçmiş durumda çok sıkıntılı büyütüyor bana sen şanslısın der 2 kız yarın evlendiklerinde damatlarda oğlun olur ama gelin öyle olmuyor der bu zamanda tabi herkes aynı olacak değil kendini bilen insanda sözleriyle seni üzmez ben görümcemden hiç iğneleyici sözler duymadım çünkü imanlı yerini yurdunu biliyor derlerya onlardan o seni üzenlerde çok boş insanlarmış hiç takma bence muhatap olma yada agızlarının payını ver bir daha konuşmalarına fırsat verme...

canım çok teşekkürler,ama hiç bu kadar etkileneceğimi bilemedim,herşeye ağlıyorum,ama dualarıma devam ediyorum,Rabbim yardımcımız olsun canım..

Slm kızlar. Az önce doktordan çıktım. 4.kizim geliyor:)

Kesin mi dedi doktor.canim benim ya yaşın da cok gencti değil mi senin?hakkında hayırlısı olsun inşallah.hiç üzülüp stres yapma.çocuklarının sana ihtiyacı var.küçükler hepsi.Rabbim bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir şüphesiz.

Amin. Üzülmüyorum valla. Erkek deseydin sevinirdim ama kız diyince de güldüm üzülmedim. Kısmet:)

Kızlar tek resim gönderdim başka yok yorumlarınızı merak ile bekliyorum

Canım ya ne kadar güçlüsün maşallah rabbim gönlündekini versin canım

Sağol canım. Güçlülükten ziyade zaten hep kız hissediyordum ve kendimi kıza alistirmistim. O yüzden pek etkilenmedim. Seninde hakkında hayırlısı olsun iinşallah.

Ben pek anlamıyorum ama nubu görünmüyor eyham.telefonda yüklüyse o bolgeyi yakınlastır ışıkla oyna daha net olur.
Ben de ögreneceğim bu nub olayını inşallah.sırf bizim gibiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…