• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Geçen de bir yazı okudum kızlar bana çok mantıklı geldi.adeti düzenli olanların genellikle oğlu düzensiz olanların kızı oluyormuş.ben kendimi düşündüm hemen.1.hamileliğimden önce çok düzenli değildi.2.hamileliğimden önce hiç düzenli değildi.kürlerle düzenleme çalışırken hamile kaldım.sonuçta 2 kızım var.
Sizler de yorum yaparsanız çok sevinirim.
3 yıldır 28 günde olan adetim 3 aydır düzensiz.ben strese bağlıyorum.haziran da deneme yapacağım inşallah.ama bu durum çok düşündürüyor beni.
Canim strese bagli bende oluyorum 3 gündür stresten Ve ilk adet olduğumdan kizimi dogurana kadar çok düzenliydi 1 gün bile sasmazdi kizim oldu kuzenimde erkek hormonu cikmisdi adetleri çok düzensizdi 2 3 ay olmazdı bazen 1 Oglu oldu... Bana en mantikli adetten hemen sonra yumurtasi catlayip hemen hamile kalanlar erkek şansi yüksek geliyor bana

bız 1 sene ugrastık, uroloji dr una gittik ki megersem varikosel varmıs tek taraflı.
eger eşin senın hamılelıgının dusukle sonuclanmasını ya da saglıksız bebeklerinin olmasını istemiyorsa bir an once gidip ameliyat olsun, yarım saatlık bi operasyon. 1 gun dınlendıkten sonra hayata aynen devam ediyor.
buyutecek bısey yok, bacaktaki varis gibi, oradaki damar genişliyor ve fazla kan pompalıyor bu da oranın ısısını arttırdıgı ıcın spermleri bozuyor.
yani bunun erkeklikle vs ile ilgisi yok, gurura gerek yok :)
her 3 erkekten birinde mutlaka var. cok sukur cozumu de var.
AMELİYAT DEĞİNCEDE BEN ÇOCUK İSTEMİYORUM 1 TANE YETER DEYİP ÇIKIYOR GICIK

Söyledikleriniz çok rahatlattı beni.Hepinizden Allah razı olsun.
Eşime takviye vermeye çalışıyorum.ama eskisi kadar takılmıyorum.çünkü ben stres yaptıkça adet olamıyorum.
Gülen yüzlü yum.testi kullanan var mı?gülen yüz çıkınca mı erkek şansı artıyor.bir de farklı gülen çıkıyormuş o zaman mı?

Söyledikleriniz çok rahatlattı beni.Hepinizden Allah razı olsun.
Eşime takviye vermeye çalışıyorum.ama eskisi kadar takılmıyorum.çünkü ben stres yaptıkça adet olamıyorum.
Gülen yüzlü yum.testi kullanan var mı?gülen yüz çıkınca mı erkek şansı artıyor.bir de farklı gülen çıkıyormuş o zaman mı?
canım bende de eskı tıp gulenyuzlerden var. yenılerınde degısıkmıs bi incelemek lazım

Kızlar eşim netten alkali çayı almış... Birde damlasını bugün geldi,,,bugünde reglimin son günü, acaba eşime o damladan ve çaydan versemmi. Bu hafta denemem var. Erkek bebek için bir yan etkisi olurmu. Yoksa faydasımı olur... Belkide rabbim nasib etti... Yada bendemi içsemmi... Karar veremiyorum.... Offf...

Geçen de bir yazı okudum kızlar bana çok mantıklı geldi.adeti düzenli olanların genellikle oğlu düzensiz olanların kızı oluyormuş.ben kendimi düşündüm hemen.1.hamileliğimden önce çok düzenli değildi.2.hamileliğimden önce hiç düzenli değildi.kürlerle düzenleme çalışırken hamile kaldım.sonuçta 2 kızım var.
Sizler de yorum yaparsanız çok sevinirim.
3 yıldır 28 günde olan adetim 3 aydır düzensiz.ben strese bağlıyorum.haziran da deneme yapacağım inşallah.ama bu durum çok düşündürüyor beni.
benim de 28 günde bir olurdu canım 2 sene öncesine kadar ve kızım var kardeşimin ise düzensizdir oğlu var

Kızlar eşim netten alkali çayı almış... Birde damlasını bugün geldi,,,bugünde reglimin son günü, acaba eşime o damladan ve çaydan versemmi. Bu hafta denemem var. Erkek bebek için bir yan etkisi olurmu. Yoksa faydasımı olur... Belkide rabbim nasib etti... Yada bendemi içsemmi... Karar veremiyorum.... Offf...
komşum zayıflamak için sipariş verdi adı alkamıne mı ne öyle bişeydi canım o arada hatayla hamile kaldı 3 aylık oğlana benzetmiş doktoru sen bilirsin yinede

Demek adet düzeniyle ilgisi yok.diğer ikisinde yum.günlerini dikkate almadığım için bu defa zamanlamaya dikkat edeceğim inşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
A asosyalci bugün doktora gidecektin sanırım.hadi hayırlı haberler ver inşallah.

Demek adet düzeniyle ilgisi yok.diğer ikisinde yum.günlerini dikkate almadığım için bu defa zamanlamaya dikkat edeceğim inşallah.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
A asosyalci bugün doktora gidecektin sanırım.hadi hayırlı haberler ver inşallah.
evet canım birazdan gidecem,dr.biraz geç gelde bekleyeyim demişti,ama heyecanım çok resmen kalbim çarpıyor canım,benim için hiç kolay olmadı bide arkadaşlar,kızkardeşlerim arayınca iyice heyecan basıyor...bana kocaman kocaman dua edin kızlar...

evet canım birazdan gidecem,dr.biraz geç gelde bekleyeyim demişti,ama heyecanım çok resmen kalbim çarpıyor canım,benim için hiç kolay olmadı bide arkadaşlar,kızkardeşlerim arayınca iyice heyecan basıyor...bana kocaman kocaman dua edin kızlar...
Ay hadi inşallah rabbim yüzümüze baksın ya haber ver canım

Ay hadi inşallah rabbim yüzümüze baksın ya haber ver canım
üzgünüm hem de çok çünkü üçüncü kız yolda dr.kız dedi kızlar...denenen o yöntemler,stres,ümit ama en kötüsü ümit beni çok yordu çünkü insan inanıyor,dualarda tabi sureler okundu annem kabede dua etti...ve halada dua ediyorum belki % 1 olabilir diye ama kızlar,içten içte sevinecekler hepsi gözümün önünden tek tek geçiyor ,,,,

üzgünüm hem de çok çünkü üçüncü kız yolda dr.kız dedi kızlar...denenen o yöntemler,stres,ümit ama en kötüsü ümit beni çok yordu çünkü insan inanıyor,dualarda tabi sureler okundu annem kabede dua etti...ve halada dua ediyorum belki % 1 olabilir diye ama kızlar,içten içte sevinecekler hepsi gözümün önünden tek tek geçiyor ,,,,
Canım ya nedesek boş biliyorum üzüleceksin hatta ağlayacaksın da ama rabbim bunu taktir etti....inan bende kendimi ikinci kıza hazırlıyorum hissiyatım o yönde...zaten erkenden belli olmuyosa kızdır çünkü 12.haftada erkek belli oluyor...allaha tevekkul et canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back