• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Ben pek anlamıyorum ama nubu görünmüyor eyham.telefonda yüklüyse o bolgeyi yakınlastır ışıkla oyna daha net olur.
Ben de ögreneceğim bu nub olayını inşallah.sırf bizim gibiler için.
Yani dr gorememekte haklımı gerçekten mi goremedi

Ben pek anlamıyorum ama nubu görünmüyor eyham.telefonda yüklüyse o bolgeyi yakınlastır ışıkla oyna daha net olur.
Ben de ögreneceğim bu nub olayını inşallah.sırf bizim gibiler için.
Bu nasıl düzeltme yaptım ama bukadar C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_WP_20150430_002.jpg

canım güçlü olman çok güzel benimkide 3.kız ama ben çok etkilendim hala iyi değilim,rabbim inşallah gönlündekini verir...

Amin cümlemizin.. bende 3.kizimda çok üzülmustum. Ama evimizin neşesi de o kızım. Bildiğim tek şey var onlar bize Allahın hediyesi. Sağlıklı olmaları herseyden önemli. Benimde inşallah 4 tane oğlum gibi seveceğim hayırlı damatlarim olur.

A asosyalci lütfen daha fazla üzülme.. hayırlsı buymuş demek ki.. inşallah hayırlı bir evlat olur canım..

bu arada yorumcu ve çin takvimi ne gösteriyordu?

Eyham canım bebeğin arkası dönük o yüzden görünmüyor nubu doktorun görmemesi normal bir daha ne zaman gideceksin?

A asosyalci lütfen daha fazla üzülme.. hayırlsı buymuş demek ki.. inşallah hayırlı bir evlat olur canım..

bu arada yorumcu ve çin takvimi ne gösteriyordu?
hepsinde de erkekti canım kan değişiminde bu kasımdan itibaren erkekti bu nedenle geçen yıldan beri bekliyordum ama çok çok dualar ediyordum halada ediyorum....

belki gerçekten görememiştir...12 haftalıkken yanılma payı çok fazla canım...

aslında bu cinsiyet olaylarına nekadar kapılırsak okadar dibe çöküyormuşuz 1yıl burayı takip edip bilgi aldım sırf kızım olsun diye tam korunmayacakken kist çıktı tedavi oluyorum klomen çatlatma ignesi vuruldum çatlama anında beraberlik oldu ama yine olmadı artık ben kızı geçtim ogluma saglıklı hayırlı bir kardeş olsun diyorum sende güçlü ol oda mis kokulu bir bebek sen tek ilişkiyle çatlama günümü beraberlik olmuştu

aslında bu cinsiyet olaylarına nekadar kapılırsak okadar dibe çöküyormuşuz 1yıl burayı takip edip bilgi aldım sırf kızım olsun diye tam korunmayacakken kist çıktı tedavi oluyorum klomen çatlatma ignesi vuruldum çatlama anında beraberlik oldu ama yine olmadı artık ben kızı geçtim ogluma saglıklı hayırlı bir kardeş olsun diyorum sende güçlü ol oda mis kokulu bir bebek sen tek ilişkiyle çatlama günümü beraberlik olmuştu
evet canım çatlama günün gecesi saat 3.00 dı,birde akşam 18.00 iki kere olmuştu ama çatladıktan sonraydı..

evet canım çatlama günün gecesi saat 3.00 dı,birde akşam 18.00 iki kere olmuştu ama çatladıktan sonraydı..
Canim sen pH ölçümü yapmış miydin? Belkide pH in çok düşük? Benim 2 hafta once idrar tahlilim vardı pH 8 çıkmış. Öncesinde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum? Aşırı su tükettim geçsin diye.. Acaba diyorum bu bebeğim de erkek mio_O

nasip anlayacagın bu yum günü olayları fos çıktı ben burda 1,5 yıldır takılıyorum çok gördğm çatlama anında ilşkşi olupta kız bebek sahbi olan allah kucagına almayı nasip etsin darısı bana inşallah saglıklı bir kızım olsun hayırlı

nasip anlayacagın bu yum günü olayları fos çıktı ben burda 1,5 yıldır takılıyorum çok gördğm çatlama anında ilşkşi olupta kız bebek sahbi olan allah kucagına almayı nasip etsin darısı bana inşallah saglıklı bir kızım olsun hayırlı
kesinlikle nasip ama şöyle bir algı yanılması oluyor bunları yapınca insan çok fazla umutlanıyor,sonra da benim gibi çok üzülüyor ben hala inanamıyorum canım..

Canim sen pH ölçümü yapmış miydin? Belkide pH in çok düşük? Benim 2 hafta once idrar tahlilim vardı pH 8 çıkmış. Öncesinde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum? Aşırı su tükettim geçsin diye.. Acaba diyorum bu bebeğim de erkek mio_O
ölçüm yapamdım ama 1.5 -2 ay öneden İngiliz karbonatı içtim ayrıca vajinal duşta yapmıştım...dediğim gibi yapmadığım kalmamıştş ama sonuç hüsran...

Canım eşin takviye almışmıydı. Ve cinsel perhiz olmuşmuydu...
evet canım,çinko hapı,havuç suyu,keçi boynuzu,soğuk duş,sert kahve, şuan aklıma bunlar geldi belki daha da vardır....cinsel perhizde yaptık,yani ne varsa yaptık,bu sebepten bu kadr kaptırdım ve üzüldüm.,tabi Allaha tevekkül ettikj..

evet canım,çinko hapı,havuç suyu,keçi boynuzu,soğuk duş,sert kahve, şuan aklıma bunlar geldi belki daha da vardır....cinsel perhizde yaptık,yani ne varsa yaptık,bu sebepten bu kadr kaptırdım ve üzüldüm.,tabi Allaha tevekkül ettikj..

cnm ben kız bebek istedigim halde mecburiyetten o ay fitil kullandım tam çatlama günü yani çatlama ignesiyle ilişki oldu antibiyotik kullandım bu ay tutmadı eger bunlara ragmen kızım olsaydı ki bunlar erkek bebek yöntemleri çok şaşırırdım vatrdır rabbimin bir bildiği senşn hakkında hayırlısı kız bebişmiş banada dua et hamilesin benmde bir kızım olsun

Sağol canım. Güçlülükten ziyade zaten hep kız hissediyordum ve kendimi kıza alistirmistim. O yüzden pek etkilenmedim. Seninde hakkında hayırlısı olsun iinşallah.
Narin bacım yanılgı olamazmı sanki seninki erkek olacakmış gibi hissediyorum... Çok emin olma bir kaç dr.a gitde bakalım onlar nedicek. Benim Kuzenimde 5 ay kız dediler sonra erkek paşamız oldu... Seni hatırlıyorum sen hiç taktik yapmamışdın. Sadece sağa yattım demiştin yanılıyormuyım... Bende 4. İçin çalışmalara başladım...

Back