- 14 Nisan 2015
- 55
- 41
- 3
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.941
valla bende daha olmadan korkmaya başladım inşallah gönlündeki olur canımŞimdi dahada çok korkuyorum ya allahım ne olur sağlıkla nasip et gonlumdekini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende daha olmadan korkmaya başladım inşallah gönlündeki olur canımŞimdi dahada çok korkuyorum ya allahım ne olur sağlıkla nasip et gonlumdekini
kızlar benim kısmetimde yokmuş inşalah sizin vardır.......
üzülecek bişe yok ki..üzgünüm hem de çok çünkü üçüncü kız yolda dr.kız dedi kızlar...denenen o yöntemler,stres,ümit ama en kötüsü ümit beni çok yordu çünkü insan inanıyor,dualarda tabi sureler okundu annem kabede dua etti...ve halada dua ediyorum belki % 1 olabilir diye ama kızlar,içten içte sevinecekler hepsi gözümün önünden tek tek geçiyor ,,,,
yanlış düşünüyon..bence ALLAHA dayan Ona güven..Asosyal inan başkasının ne dediği önemli değil eğer benim kız çıkarsa en çok kkendim için uzulurum çünkü ben hayatta hiç bir erkekeğe guvenemedim...kocamda en ufak bir tartışmada boşanmayı hemen kafasından geçiren biri sırtımı onada dayayamadım babam hasta ve yaşlı.....bir oğlum olsun ve guvendiğim şu hayatta tek erkek olsun istiyorum
Canım benim 12. Haftada ayrıntılı ultrasonda belli oldu dr hata payı yok dedi. 15. Haftada kendi drum da kesin erkek dedi.Canım senin kaçıncı hafta da belli oldu
Asosyal inan başkasının ne dediği önemli değil eğer benim kız çıkarsa en çok kkendim için uzulurum çünkü ben hayatta hiç bir erkekeğe guvenemedim...kocamda en ufak bir tartışmada boşanmayı hemen kafasından geçiren biri sırtımı onada dayayamadım babam hasta ve yaşlı.....bir oğlum olsun ve guvendiğim şu hayatta tek erkek olsun istiyorum
canım teşekkürler ama iyi değilim...asosyalci arkadasim bebegin icin kendini yipratma nolur onun sagligini dusun.rabbim bizlere ana baba olmayi evlat sevgisini nasip etti cok sukur. Allah bizlere evlatlarimizin acisini gostermesin.iyi gunlerini gormeyi nasip etsin insallah. Yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Her işte bir hayır vardır. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun inşallah!kızalr güzel dilekleriniz için çok teşekkürler,ama atlatamıyorum bugün okula arabayla gittim iki kere arabayı vuruyordum,kafam çok dalgın,sanki rüyada gibiyim ya da uyku ile uyanıklılk arasındayım ne zaman uyuyorum ne zaman uyanıyorum bilmiyorum,ama napayım rabbim dert vermesin,ben size şunu diycem çok kaptırmayın benim gibi,ben hiç iyi değilim........
Merhaba canım... Yumurta kaliten bozulmuş demek, korunuyormusun... Yaşlarımız aynı sayılır. Allah yardımcımız olsunKızlar 2 kızım var 38 yaşındayım 3.bebeği düşünüyorum son iki adetim ilaçla oldum kan testlerim iyi çıktı ama yumurtam 19 mm oluyor ve çatlamıyor rabbim isteyen hepimize sağlıklı salih erkek evlatlar nasip etsin doktorum tamamen stress kaynaklı olduğunu söylüyor...son şansım olduğu için morel falan kalmıyor..sen yardım et rabbim..
annesi o senin suan hissettiklerini, uzuntunu herseyi hissediyorkızalr güzel dilekleriniz için çok teşekkürler,ama atlatamıyorum bugün okula arabayla gittim iki kere arabayı vuruyordum,kafam çok dalgın,sanki rüyada gibiyim ya da uyku ile uyanıklılk arasındayım ne zaman uyuyorum ne zaman uyanıyorum bilmiyorum,ama napayım rabbim dert vermesin,ben size şunu diycem çok kaptırmayın benim gibi,ben hiç iyi değilim........