annesi o senin suan hissettiklerini, uzuntunu herseyi hissediyor
ve ben eminim bi kac gun sonra uzuleceksın onu uzdugun için. ve belki hep pişman olacaksın
annesi siz yine anne oluyorsunuz, baba oluyorsunuz, saglıklı bir evladınız olacak insallah.
benım de bi kızım var, ama nedense ikincisi için yapabildiklerimi yapıcam ama olmasa da sanırım hayal kırıklıgına ugramam cunku bi anne için evladın kızı erkegı olmaz, olmuyordur siye dusunuyorum.
benim eşim tek erkek torun sulalede. ben bu yuzden ilk cocugumuzun erkek olmasını istedim cunku herkes bunu bekliyordu dedesi filan bide erkek olursa vs diye laf söyledi bi kac kez ki ben eşim ailelerimiz kariyer sahibi insanlarız, ben de eşim de ustduzey yoneticiyiz vs.. ama her kesim de bu sözler konusuluyor. bu sosyal kulturel durumla ilgili degıl, genlerimiz de var sanırım, toplumsal bir yara olarak goruyorum malesef..
herneyse eşim bi suru takviye aldı varikosel vardi ameliyat vs derken ilk denediğimiz de cat anın da ilişki oldu ve o ay tuttu. ben sımdı kesın erkektir diyorum içimden:)
sonra 12. haftada nubdan ogrendım ve dr um kıza benzetti sonra da kesınlestı. ve ogrendıgım gun kafam allak bullak, arabayla giderken bi yavru kediye araba carpmıs, bende carpmadan durdum ve veterinere gotureyım derken kedi elimi ıstırdı ve ben işte ozaman anladım evladımı.. nasıl agladım kızıma bısey olmasın diye, hemen sonra dr a gittik tetenoz ve kuduz asıları..
eşim de bana cok kızdı ya dedi biz ana baba oluyoruz bunun ötesi var mı, sonra ben kızıma dört elle sarıldım ve ogun bugundur sukur diyorum sadece Allahım sana bin sukur.
haa bu arada eşimin dedesi de okadar seviyorlar ki kızımı, bizim ki biraz afacan , iyiki sen dogmussun diyorlar kızıma :)
cok uzun yazdım, biliyorum.
ama üzülme. Allah bizim için bi oyun kurdu biz de onu oynuyoruz, inan bizim yerimizde olmak isteyen okadar kişi var ki..
dua et Allaha, tesekkur et, sukur et. istediğin olmadı diye isyan etme sadece tesekkuret, eminin Rabbimin hepimiz için dusundugu guzel seyler var, senin ıcın de oyle..