• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar ben geldim büyük heyecanla gittim ancak öyle olmadı dr göremedim dedi.sonra neyin var dedi kızım dedi hımmm dedi göremedim 2hafta sonra gel dedi....yani kız çünkü eğer çıkıntı olsaydı kesin görecek bir de dur.arkadaşıma 12.haftada söyledi.olmadı çok tuhafım hayal kırıklığına uğradım gibi hala kabullenemiyom bu beni yıpratıyor çok üzgünüm

Kızlar ben geldim büyük heyecanla gittim ancak öyle olmadı dr göremedim dedi.sonra neyin var dedi kızım dedi hımmm dedi göremedim 2hafta sonra gel dedi....yani kız çünkü eğer çıkıntı olsaydı kesin görecek bir de dur.arkadaşıma 12.haftada söyledi.olmadı çok tuhafım hayal kırıklığına uğradım gibi hala kabullenemiyom bu beni yıpratıyor çok üzgünüm
belki gerçekten görememiştir...12 haftalıkken yanılma payı çok fazla canım...

asosyalci arkadasim bebegin icin kendini yipratma nolur onun sagligini dusun.rabbim bizlere ana baba olmayi evlat sevgisini nasip etti cok sukur. Allah bizlere evlatlarimizin acisini gostermesin.iyi gunlerini gormeyi nasip etsin insallah. Yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Her işte bir hayır vardır. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun inşallah!
çok teşekkürler kızlar rabbim sizlerin gönlündekini versin inş...

annesi o senin suan hissettiklerini, uzuntunu herseyi hissediyor :KK43:
ve ben eminim bi kac gun sonra uzuleceksın onu uzdugun için. ve belki hep pişman olacaksın :KK43:
annesi siz yine anne oluyorsunuz, baba oluyorsunuz, saglıklı bir evladınız olacak insallah.
benım de bi kızım var, ama nedense ikincisi için yapabildiklerimi yapıcam ama olmasa da sanırım hayal kırıklıgına ugramam cunku bi anne için evladın kızı erkegı olmaz, olmuyordur siye dusunuyorum.
benim eşim tek erkek torun sulalede. ben bu yuzden ilk cocugumuzun erkek olmasını istedim cunku herkes bunu bekliyordu dedesi filan bide erkek olursa vs diye laf söyledi bi kac kez ki ben eşim ailelerimiz kariyer sahibi insanlarız, ben de eşim de ustduzey yoneticiyiz vs.. ama her kesim de bu sözler konusuluyor. bu sosyal kulturel durumla ilgili degıl, genlerimiz de var sanırım, toplumsal bir yara olarak goruyorum malesef..
herneyse eşim bi suru takviye aldı varikosel vardi ameliyat vs derken ilk denediğimiz de cat anın da ilişki oldu ve o ay tuttu. ben sımdı kesın erkektir diyorum içimden:)
sonra 12. haftada nubdan ogrendım ve dr um kıza benzetti sonra da kesınlestı. ve ogrendıgım gun kafam allak bullak, arabayla giderken bi yavru kediye araba carpmıs, bende carpmadan durdum ve veterinere gotureyım derken kedi elimi ıstırdı ve ben işte ozaman anladım evladımı.. nasıl agladım kızıma bısey olmasın diye, hemen sonra dr a gittik tetenoz ve kuduz asıları..
eşim de bana cok kızdı ya dedi biz ana baba oluyoruz bunun ötesi var mı, sonra ben kızıma dört elle sarıldım ve ogun bugundur sukur diyorum sadece Allahım sana bin sukur.
haa bu arada eşimin dedesi de okadar seviyorlar ki kızımı, bizim ki biraz afacan , iyiki sen dogmussun diyorlar kızıma :)

cok uzun yazdım, biliyorum.
ama üzülme. Allah bizim için bi oyun kurdu biz de onu oynuyoruz, inan bizim yerimizde olmak isteyen okadar kişi var ki..
dua et Allaha, tesekkur et, sukur et. istediğin olmadı diye isyan etme sadece tesekkuret, eminin Rabbimin hepimiz için dusundugu guzel seyler var, senin ıcın de oyle..

asosyalci her şeyin ilacı zaman sabır ve senin bakış açın. çevrendeki o fesat ruhlu insanlar seninle bir ömür boyu olamayacaklar. ama evlatların seninle bir ömür boyu. annemin iki kızı var. teyzemin 3 oğlu var. evlerimiz bitişik. 3 oğlanla teyzem ayrı bir teranede annemse gel keyfim git kahyam. şimdi herkes böyledir demiyorum ama hayırı şeri biz bilemeyiz. senin hakkında hayırlısı söylemiş. teyzem de bu hayatta daha mutlu olabilirdi. o kadar çile çekiyorki. gördükçe rabbim hayırlı evlat diyorum içimden. gelinler desen oğlanlardan beter. neyse diyeceğim o ki benim meslek çocuklarla ilgili. hep sorunlu gelen % 90 erkek. gelen kızlarda ya çekingen ya utangaç ya da dışlanmış. peki niye hala erkek istiyoruz? neslin devamı mı, güç mü, gurur mu, başarmak mı, fazladan bir şey mi var bilemiyorum. kültürün etkisi de var tabi ki. Ruslar kızımız olsun diye dualar eder ve kız nüfusu fazladır. Türkler erkek bebek ister. erkek adamın erkek oğlu olur. sanki kız doğurmak zayıflık belirtisi.. kafamızı temizlememiz lazım. evet olsaydı güzel olurdu, değişik bir kız bir erkek ne güzel. ama Allah kısmetini başka yerden verir dualarını eksik etme. bu hikayeyi herkes bilir. bir gün meleğe bir görev verilir bir bebeğin canını alması için. melek gider kıyamaz annesinin canını alır. sonra meleğe 40 yıl sonra tekrar binlerce kişiyi öldürmüş bir caninin canını almaya gönderilir. melek öldürür ve bunu yapmaktaan mutlu olur. meleğin öldürdüğü cani canını alamadığı yıllar önceki masum bebektir. bugünlere senin için zor geçecek 3 gün tatilin var kafanı dağıt. seni inciteceklerle sen alay et. harem kuracam de. gel sen de katıl de. ayy hayatı Allah sana dördüz kız versin inan ki bir seferde kurtulursun. 10kız da doğursam off demem de. içinden ne geliyorsa onu de. Allah fesatların kalbini temizlesin. sen düşmezsen kimse seni tekmeleyemez. gir öğretmenler odasına 3. kızım geliyor de göğsünü gere gere. kızlarım eşim nasıl mutlu. gerçi erkek olsaaydı iyi olurdu ama kısmet böyleymiş dersen kimse sana nispet yapamaz. kendine çok iyi bak evlatlarınla bir ömürr boyu mutlu ol inşallah.
kızlar öyle güzel yazmışınız ki kaç kere okudum bilemiyorum,size çok teşekkür ederim iyi ki varsınız,burada rahatlıyorum sanki terapi oluyor,sizden ben razı oldum Allahta razı olsun,inşallah sizin gönlünüzdeki göbüşünüzde olsun...

asosyalci ne desem bilmiyorum arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar eli ayagı düzgün bu dünya içinde öbür dünya içinde hayırlı bir evlat olsun üzme kendini zamanla her üzüntü geçiyor inan 3 oğlu olanda kızı olana heves ediyor benim görümcemin 3 oğlu var bir sürü sıkıntıları var kadın dünyasından vazgeçmiş durumda çok sıkıntılı büyütüyor bana sen şanslısın der 2 kız yarın evlendiklerinde damatlarda oğlun olur ama gelin öyle olmuyor der bu zamanda tabi herkes aynı olacak değil kendini bilen insanda sözleriyle seni üzmez ben görümcemden hiç iğneleyici sözler duymadım çünkü imanlı yerini yurdunu biliyor derlerya onlardan o seni üzenlerde çok boş insanlarmış hiç takma bence muhatap olma yada agızlarının payını ver bir daha konuşmalarına fırsat verme...

asosyalci ne desem bilmiyorum arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar eli ayagı düzgün bu dünya içinde öbür dünya içinde hayırlı bir evlat olsun üzme kendini zamanla her üzüntü geçiyor inan 3 oğlu olanda kızı olana heves ediyor benim görümcemin 3 oğlu var bir sürü sıkıntıları var kadın dünyasından vazgeçmiş durumda çok sıkıntılı büyütüyor bana sen şanslısın der 2 kız yarın evlendiklerinde damatlarda oğlun olur ama gelin öyle olmuyor der bu zamanda tabi herkes aynı olacak değil kendini bilen insanda sözleriyle seni üzmez ben görümcemden hiç iğneleyici sözler duymadım çünkü imanlı yerini yurdunu biliyor derlerya onlardan o seni üzenlerde çok boş insanlarmış hiç takma bence muhatap olma yada agızlarının payını ver bir daha konuşmalarına fırsat verme...
canım çok teşekkürler,ama hiç bu kadar etkileneceğimi bilemedim,herşeye ağlıyorum,ama dualarıma devam ediyorum,Rabbim yardımcımız olsun canım..

Bide siz yorumlayın.

Eklentiler

• 20150502_095328.jpg
    20150502_095328.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 84
Slm kızlar. Az önce doktordan çıktım. 4.kizim geliyor:)

Kesin mi dedi doktor.canim benim ya yaşın da cok gencti değil mi senin?hakkında hayırlısı olsun inşallah.hiç üzülüp stres yapma.çocuklarının sana ihtiyacı var.küçükler hepsi.Rabbim bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir şüphesiz.

Kesin mi dedi doktor.canim benim ya yaşın da cok gencti değil mi senin?hakkında hayırlısı olsun inşallah.hiç üzülüp stres yapma.çocuklarının sana ihtiyacı var.küçükler hepsi.Rabbim bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir şüphesiz.

Amin. Üzülmüyorum valla. Erkek deseydin sevinirdim ama kız diyince de güldüm üzülmedim. Kısmet:)

Kızlar tek resim gönderdim başka yok yorumlarınızı merak ile bekliyorum

Ben pek anlamıyorum ama nubu görünmüyor eyham.telefonda yüklüyse o bolgeyi yakınlastır ışıkla oyna daha net olur.
Ben de ögreneceğim bu nub olayını inşallah.sırf bizim gibiler için.

Back