- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.001
evet canım,çinko hapı,havuç suyu,keçi boynuzu,soğuk duş,sert kahve, şuan aklıma bunlar geldi belki daha da vardır....cinsel perhizde yaptık,yani ne varsa yaptık,bu sebepten bu kadr kaptırdım ve üzüldüm.,tabi Allaha tevekkül ettikj..
Asosyalcim inşallah bu günlerde gececek.eminimki yavrunu görünce pişman bile olacaksın düşündüklerine.
Biliyorum bu 3.son diyorsun.çalışan olunca daha da zor.izmirde benim çevremde 2 çocuktan fazlasına uzaylı gibi bakıyorlar.geçen sene zümrem kazayla 3.ye hamile kaldı.herkes garip konuştu sanki kendileri bakacak.
Sen kimseye aldırma.eşin ve sen benimsedikten sonra baskalarına laf düşmez.ben birşeylere uzüldüğümde benden kötü durumdakilere bakarım isyana düşmeyip şükretmek için.sen de öyle yap canımsın.inanki sağlıklı olmaları dünyaya bedel.
Sen duana devam et yine de.nisan 15 ten mayıs 15 e kadar yagmur suyu toplayıp içmek muratlar için yapılıyor.zaten şifa niyetine eskiler icermiş.duaları var bende.toplayabilirsen sana yollarım duaları.7 gün içiliyormuş sonra.bunu da yap.inşallah Rabbim seni buruk bırakmasın.Müjdeler nasip etsin.