• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

seni hatırlıyorum. yurt dışındaydın ve biri sana hesap yapmıştı ve sen ona göre denemiştin... 2. oğlun oldu maşallah. inşallah kız için denemelerin sonuçlanır canım..
nası bi hesap acaba :)
onu hatırlıyor musun?
ben tee kasım da deneyeceğim ama sımdıden basladım işte arastırmalara :)

Merhaba bayanlar acaba merak ediyorum cinsiyet tayini yaptıran veya çevresinde yaptırmış olan varmi ? Bu ko nub ile ilgili düşünceleriniz nedir ?

amin canım inşallah,rabbim seninde gönlünün muradını versin.dün okuldan bir arkadaş kaç haftalık dedi 14-15 hafta oldu diyice cinsiyeti sordu belli değil dedim,o halde kızdır erkek olsa belli olurdu dedi,rabbim yüzümüzü güldürsün...
benim 7 aylık olana kadar göstermedi kızım oldu arkadaşımın da aynı şekilde kız beklerken oğlu oldu canım o bebeğin duruşu ile ilgili hiç takma allah büyük

Kizlar moralim cçok bozuk dün âdet olmaliydim olmadim Bugünde hicbir belirti yok sadece dünden beri bir kuruluk var bu belirtimi? Esim korunuyordu ve 5. Ay düşünüyorum ben acaba hamile kalmis olabilirmiyim:110::mad::cry:

Kizlar moralim cçok bozuk dün âdet olmaliydim olmadim Bugünde hicbir belirti yok sadece dünden beri bir kuruluk var bu belirtimi? Esim korunuyordu ve 5. Ay düşünüyorum ben acaba hamile kalmis olabilirmiyim:110::mad::cry:
test alıp yapsan? cunku gorumcem de bu sekılde hamıle kaldı:S
ama havalardan da olabilir hava degısımlerı de etkılıyor benı

test alıp yapsan? cunku gorumcem de bu sekılde hamıle kaldı:S
ama havalardan da olabilir hava degısımlerı de etkılıyor benı
Test yapmaya korkuyorum çünkü biliyorum hamileysem kiz olacak.. Çünkü adetimden 2 hafta sonra ilişki oldu ama koruyarak ko....la offf dua edin olayim belkide stresdendir

Test yapmaya korkuyorum çünkü biliyorum hamileysem kiz olacak.. Çünkü adetimden 2 hafta sonra ilişki oldu ama koruyarak ko....la offf dua edin olayim belkide stresdendir
canım hiç birimiz ne olacağını hala bilmiyoz inan yöntem falan boş rabbim ne derse o olacak sadece dua en etkili yöntem ....hadi hayırlısı bence kendini merak içinde bırakma git al yap sonunda öğrenecen

Geçen de bir yazı okudum kızlar bana çok mantıklı geldi.adeti düzenli olanların genellikle oğlu düzensiz olanların kızı oluyormuş.ben kendimi düşündüm hemen.1.hamileliğimden önce çok düzenli değildi.2.hamileliğimden önce hiç düzenli değildi.kürlerle düzenleme çalışırken hamile kaldım.sonuçta 2 kızım var.
Sizler de yorum yaparsanız çok sevinirim.
3 yıldır 28 günde olan adetim 3 aydır düzensiz.ben strese bağlıyorum.haziran da deneme yapacağım inşallah.ama bu durum çok düşündürüyor beni.

Geçen de bir yazı okudum kızlar bana çok mantıklı geldi.adeti düzenli olanların genellikle oğlu düzensiz olanların kızı oluyormuş.ben kendimi düşündüm hemen.1.hamileliğimden önce çok düzenli değildi.2.hamileliğimden önce hiç düzenli değildi.kürlerle düzenleme çalışırken hamile kaldım.sonuçta 2 kızım var.
3 yıldır 28 günde olan adetim 3 aydır düzensiz.ben strese bağlıyorum.haziran da deneme yapacağım inşallah.ama bu durum çok düşündürüyor beni.
Ben cok inanamadim cunku benim cok duZenliydi hic sasmazdi kizim var sukur.
Burada tek etken durum zamanlama ve tabiki erkegin sperm hizi sayisi ve kalitesi. Baska bisey mantikli gelmiyor bana..

Ben cok inanamadim cunku benim cok duZenliydi hic sasmazdi kizim var sukur.
Burada tek etken durum zamanlama ve tabiki erkegin sperm hizi sayisi ve kalitesi. Baska bisey mantikli gelmiyor bana..

Tezi çürütmene çok sevindim.düzensiz adet olunca yum.gününü zor belirliyorsun.testle belirledim sandım doktora söyledim.40 gunde adet olduysan yumurtlamamışsındır dedi.ama testte çift çizgiden 1 gün sonra yumurtladığımı varsayarsam 14 gün sonra adet oldum.dr umutlarımı kırdı:KK43:.inşallah dediğin gibidir.Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.

benimde düzenlidir pko olmasına rağmen 2.de gebeliği düşünürken düzensiz olmuştu sonra düzeldi tekrar pek inandırıcı gelmedi bana bende temmuza erteledim 3 aydır deniyorum olmuyor...

Tezi çürütmene çok sevindim.düzensiz adet olunca yum.gününü zor belirliyorsun.testle belirledim sandım doktora söyledim.40 gunde adet olduysan yumurtlamamışsındır dedi.ama testte çift çizgiden 1 gün sonra yumurtladığımı varsayarsam 14 gün sonra adet oldum.dr umutlarımı kırdı:KK43:.inşallah dediğin gibidir.Rabbim isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.
Aminnnnnnnn canım... Ben çok düzenli olurum ve kuzularım var... Ben ilk defa eşime 2 aydır vitamin takviye perhiz veriyorum. Bende tutarsa demekki iş kocada bitiyor... Biz ne yapsak boş... Mayısın ilk haftası benim için çok yoğun gececek :)))...Rabbim sağlıklı sihatli hayırlı ahlaklı edepli bir erkek evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhhh bize... En önemli etken samimi dua...

soyle bı kural var, yumurtladktan tam 14 gun sonra adet olursun, dr gorememiş olabilir ama bence sen testte dogru gormussun ve yumurtlamanı bulmussun.

Aminnnnnnnn canım... Ben çok düzenli olurum ve kuzularım var... Ben ilk defa eşime 2 aydır vitamin takviye perhiz veriyorum. Bende tutarsa demekki iş kocada bitiyor... Biz ne yapsak boş... Mayısın ilk haftası benim için çok yoğun gececek :)))...Rabbim sağlıklı sihatli hayırlı ahlaklı edepli bir erkek evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhhh bize... En önemli etken samimi dua...

amiiinn
gercekten az once dedıgım gibi, zamanlama ve erkekte bitiyor bu iş.
oyuzden cok da kasmayın, erkeklere takviye sart..
:)

canım bu tezi bende çürütecem benimde,kızkardeşiminde düzenlidir ikimizinde iki kızı var.

bende çok tedirginim psikolojim bozuldu şu varikosel illetinden dolayı
bız 1 sene ugrastık, uroloji dr una gittik ki megersem varikosel varmıs tek taraflı.
eger eşin senın hamılelıgının dusukle sonuclanmasını ya da saglıksız bebeklerinin olmasını istemiyorsa bir an once gidip ameliyat olsun, yarım saatlık bi operasyon. 1 gun dınlendıkten sonra hayata aynen devam ediyor.
buyutecek bısey yok, bacaktaki varis gibi, oradaki damar genişliyor ve fazla kan pompalıyor bu da oranın ısısını arttırdıgı ıcın spermleri bozuyor.
yani bunun erkeklikle vs ile ilgisi yok, gurura gerek yok :)
her 3 erkekten birinde mutlaka var. cok sukur cozumu de var.

Back