• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar hayırlı kandiller...size bişey soracam urfa mardin gezisi var sizce gitmem sakıncalı olurmu 12 haftalık olacam ozamana kadar.....minubus ile gitceğiz aişelecek gelecek herkes eşimin arkadaiları eileri çocukları çok ısrar ettiler gelin diye eşimde tamam dedi
Bnm doktor 3 ay bitene kadar yolculuğu yasakladı.

Asosyalci bugün doktora gitmedinmi?
gittik canım,cinisiyetle ilgili dr.yemin ederek bişey görünmüyor dedi eşim evde ağlıyor dedi yemin ederek valla görünmüyor beklemem lazım dedi,hafiften vurdu hareket etsin dedi ama yok görünmedi,şimdi göstermemesinden yola çıkarak kız derim 2-3 hafta sonra erkek diyebilirim dedi acele ediyorsun biraz bekle dedi,bide şunu dedi şimdi iki bacak arasına sıkışmış olanı erkek çocuğun torbası da olabilir kız da olabilir dedi bunu tam anlayamadım,ama bir taraftanda hayırlısı dedi benimde 3 kızım var sağlıklı olsunlar dedi tabi benbuna takıldım dr.beni kıza mı hazırlıyor diye geldim bigüzel ağladım,sözün kısası salıya gel iyice bakalım dedi ben çarşamba sınavdan sonra gelirim dedim.kızlar kocaman kocaman dua edelim...sizce umutlanmalımıyım..

gittik canım,cinisiyetle ilgili dr.yemin ederek bişey görünmüyor dedi eşim evde ağlıyor dedi yemin ederek valla görünmüyor beklemem lazım dedi,hafiften vurdu hareket etsin dedi ama yok görünmedi,şimdi göstermemesinden yola çıkarak kız derim 2-3 hafta sonra erkek diyebilirim dedi acele ediyorsun biraz bekle dedi,bide şunu dedi şimdi iki bacak arasına sıkışmış olanı erkek çocuğun torbası da olabilir kız da olabilir dedi bunu tam anlayamadım,ama bir taraftanda hayırlısı dedi benimde 3 kızım var sağlıklı olsunlar dedi tabi benbuna takıldım dr.beni kıza mı hazırlıyor diye geldim bigüzel ağladım,sözün kısası salıya gel iyice bakalım dedi ben çarşamba sınavdan sonra gelirim dedim.kızlar kocaman kocaman dua edelim...sizce umutlanmalımıyım..
Canim rabbim gonlundekini nasip Eder insallah belkide allahin Sana bir imtihanidir sen duani et allahtan umut kesilmez...

Canim rabbim gonlundekini nasip Eder insallah belkide allahin Sana bir imtihanidir sen duani et allahtan umut kesilmez...
amin canım inşallah,rabbim seninde gönlünün muradını versin.dün okuldan bir arkadaş kaç haftalık dedi 14-15 hafta oldu diyice cinsiyeti sordu belli değil dedim,o halde kızdır erkek olsa belli olurdu dedi,rabbim yüzümüzü güldürsün...

Asosyalci canım ben şimdi 2015 haziran temmuz annelerindeyim inan çoğu böyle geç öğrenen çok oldu normal yani görmemesi neticede doktor görse söyler eninde sonunda söyleyecek bir çıkarı yokki bence gönlünü ferah tur gittiğinde çikolata süt meyve suyu iç bebek çok hareket ediyor öyle belki ozaman daha net görür

han

hanzade süpersin :KK70:
riske atmıyosun, seni cok iyi anlıyorum.
bısı dıycem antibiyotigin ismi ne?
akıntıyı arttıran bi oksuruk surubu varmıs alkalı yapıyormus, olmadı onu da içersin. ama cok olur mu bilemedim.
Canım o şurubun adı vix vapor diye hatırlıyorum, yanlış yazmışta olabilirim. Fakat geçen sene bu topikde bu şurubu içip deneyenler olmuştu. Ben geçen seneki gebeliğimde de içmemiştim belki zararı olur diye oluşabilecek bir gebelik de... Sonuçta kimyasal içeriği olan bir şurub... Aslında çok gülceniz ama bizim topiğe bir kadındoğum dr u lazım, aklımıza geleni ona soracaktık,,, dr un bu topikde ne işi var. Cidden kiralasakmı :)))

Rus takvimide diger takvimler gibi tesadüf almanyada çok rus var ve bu takvimi çok iyi biliyorlar kaç kişiye denediler cikmadi kizima bakmisdi bi komsu oğlan cikiodui:KK66:

Canım o şurubun adı vix vapor diye hatırlıyorum, yanlış yazmışta olabilirim. Fakat geçen sene bu topikde bu şurubu içip deneyenler olmuştu. Ben geçen seneki gebeliğimde de içmemiştim belki zararı olur diye oluşabilecek bir gebelik de... Sonuçta kimyasal içeriği olan bir şurub... Aslında çok gülceniz ama bizim topiğe bir kadındoğum dr u lazım, aklımıza geleni ona soracaktık,,, dr un bu topikde ne işi var. Cidden kiralasakmı :)))[/QUOTE]
Her doktorun fikri ayrı herkes kendi doktoruna soruyor kendi doktoruna güveniyor bence...

amin canım inşallah,rabbim seninde gönlünün muradını versin.dün okuldan bir arkadaş kaç haftalık dedi 14-15 hafta oldu diyice cinsiyeti sordu belli değil dedim,o halde kızdır erkek olsa belli olurdu dedi,rabbim yüzümüzü güldürsün...
Böyle insanlar her cevrede var ben daha hamile değilim kesin kiz olacak diyorlar tuhaf sanki bizim elimizde olan birşey inş onlara inat seninde benimde diğer arkadaslarinda oğlan olur... Canım allahın mucizeleri büyüktür arkadaşın 3 Kizi vardi burda renkli 3d ile bakıyorlardı hepsi kiz diyorlardı doktorlar bacak arasi resmi vardi 5 aylıkken dümdüz 3 çizgi görünüyor yüzde yüz kiz dediler o kadar dua ettiki doğum yapana kadar allahın mucizesi doğdu oğlan.... Mucizelere inanıyorum ben

Böyle insanlar her cevrede var ben daha hamile değilim kesin kiz olacak diyorlar tuhaf sanki bizim elimizde olan birşey inş onlara inat seninde benimde diğer arkadaslarinda oğlan olur... Canım allahın mucizeleri büyüktür arkadaşın 3 Kizi vardi burda renkli 3d ile bakıyorlardı hepsi kiz diyorlardı doktorlar bacak arasi resmi vardi 5 aylıkken dümdüz 3 çizgi görünüyor yüzde yüz kiz dediler o kadar dua ettiki doğum yapana kadar allahın mucizesi doğdu oğlan.... Mucizelere inanıyorum ben
inşallah canım benim hala umudum var,rabbim sağlıklı salih bir erkek verir cümlemize inş.

Slm kizlar Aradan Iki sene sonra Gene burdayim...eskilerden Kimler var acaba.ıkıncı oğlum 2yasında..ve esım benı çok şaşırttı tekrar deneyelım dedı, sok oldum.hıc hazır degılım ama gene duramadım nete attım kendımı
seni hatırlıyorum. yurt dışındaydın ve biri sana hesap yapmıştı ve sen ona göre denemiştin... 2. oğlun oldu maşallah. inşallah kız için denemelerin sonuçlanır canım..

Kızlar bişey duydum. Cinsiyet belirleme ile ilgili bir yöntem. İdrarınızı arpa ve buğday tohumuna döküyorsunuz. Buğday yeşerirse erkek, arpa yeşerirse kızmış. Deneyinn

kızlar nerelerdesinizzz ben bugün çok güzel dinlendim belim çok ağrıyordu....perşembe dr a gidecem 12 haftalık umarımmmm güzel bir haber ile gelirim dua edin kızlar

seni hatırlıyorum. yurt dışındaydın ve biri sana hesap yapmıştı ve sen ona göre denemiştin... 2. oğlun oldu maşallah. inşallah kız için denemelerin sonuçlanır canım..
nası bi hesap acaba :)
onu hatırlıyor musun?
ben tee kasım da deneyeceğim ama sımdıden basladım işte arastırmalara

Back