• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

birde arkadaşlar benim eşimde varikosel var sperm tahlilide yaptırmak istemiyor. Bu nedenle ben de cesaret edip korunmayı bırakamadım eşim varikosel ile ilgili ameliyatta olmadı. testislerdeki ısı nedeni ile (varikosel de böyle oluyormuş)spermlerin kalitesiz olacağını öğrendim ve ısıyı seven x krozomunun yumurtayı döllemesinden de çekinip hamileliğimi geciktiriyorum bana önerileriniz olabilirmi acaba varikoselli erkeklerin hep kızımı olur bilen varmı çok soru sordum kusuruma bakmayın ama yaşım 36 oldu o yüzden acelem:oops:

Herkese merhaba. Hamile kalmadan önce bu konuyu okuyordum. Çalışma yaparken :) kaset tipi testlerle idrardan LH i takip ederek yumurtlama günümü buldum ve yumurtlama 1 gün kala yani ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalıştık :) Erkek bebek istiyorduk, yumurtlamadan 1 ay kadar önce süt ürünlerini bir miktar azalttim et ürünlerini arttırdım. Henüz cinsiyet için çok erken ama Dr erkek bebeğe benziyor dedi. Hayirlisi bakalim

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de kendimle ilgili bazı şeyler paylaşmak istiyorum ben kızıma adet bitiminde hamile kaldım, ama kız kardeşim aynı şekilde oğluna hamile kaldı şu anda da oturduğum siteden 2 kişi yeni doğum yaptı biri de hamile ve üçünün cinsiyeti de erkek arıtma su kullanıyoruz ben buna bağlıyorum ve araştırmalarım sonucunda hepsi yatağın sağında yatıyorlarmış:))
Canim sen adet bittigi gunmu kaldin yani tam gununu biliyormusun?

Herkese merhaba. Hamile kalmadan önce bu konuyu okuyordum. Çalışma yaparken :) kaset tipi testlerle idrardan LH i takip ederek yumurtlama günümü buldum ve yumurtlama 1 gün kala yani ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün çalıştık :) Erkek bebek istiyorduk, yumurtlamadan 1 ay kadar önce süt ürünlerini bir miktar azalttim et ürünlerini arttırdım. Henüz cinsiyet için çok erken ama Dr erkek bebeğe benziyor dedi. Hayirlisi bakalim

slm arkadaşım peki bişeyler sormak istiyorum sana hamile kaldığın ay nedir? ve kaç günde bir regl oluyorsun öğrenebilir miyim?

Çin takviminde yıl esas alarak yaşa mı bakıyorsunuz yada yaşın üzerien +1 ekliyormusunuz baz çin takviminde ekleme gösteriyorda yani nasıl uyguluyorsunuz?
Cin takvimi.org sitesinde otomatik hesaplayici var.bulamazsan hesap şöyle ocak ve subatta doganlar 2 digerleri 1 yas ekliyor. Bir de tam hamile kaldigin gune bakmalisin.ornegin 25 nisanda adet olduysan yumurtlama mayisa denk gelir o aya bakman gerek.

yani ben şöyle bişi duymuştum tek aylarda hamile kalanların bebekleri erkek olurmuş acaba doğrumu diye test etmek istiyorum..

Hayırlısı olsun. İnşallah gönlündeki gibi çıkar

hayırlı olur inşallah gönlğndekini nasip eder rabbim.....kaç haftalıkken tahmin etti dr

Ben 1 gun erken yumurtladim. Yani normalde 19u yumurtlama gunuyken 18inde yumurtladim. Ilıski 17 ve 18 şubatta oldu. Benim hamilelik çift ayda olmuş oluyor bu durumda
Bende merak ettim 10 haftaliksa nasil ogremissinki cokk erken bence tahmin icin cunku in Aylarda kizla erkegin cinsel organi ayniymis tabi Türkiye de ogreniliyorsa bilemem

hanımlar gerçekten aranızda tek ayda hamile kalıpta erkek bebeği olan yada olacak olan var mı aranızda???

Back