• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bende merak ettim 10 haftaliksa nasil ogremissinki cokk erken bence tahmin icin cunku in Aylarda kizla erkegin cinsel organi ayniymis tabi Türkiye de ogreniliyorsa bilemem
Mesajdada belirttim henüz erken ogrenmedim :) Dr sadece tahminde bulundu. Genital nub a bakarak mi erkek dedi yoksa kemik gelişimine mi baktı sormadım açıkçası. Çünkü hamile kaldıktan sonra en son düşündüğüm şey cinsiyetti

hayırlısı ne ise o olsun sonuçta yumurtlama gününe denk getirmişsin bakalım bizde merakla bekleyeceğiz haberini :)
1 aya kesinleşir yazarım burda ;) Ama tek ay çift ay olayi bana mantıklı gelmedi. Öyle olsa aynı ayda hamile kalan herkesin aynı cinsiyette bebeği olurdu. Buradaki ay ay gebelik topiklerine bakarsan aynı ayda yarisinin kız yarisinin erkek olduğunu gorursun. Allah hakkında hayirlisini versin inşallah :)

Mesajdada belirttim henüz erken ogrenmedim :) Dr sadece tahminde bulundu. Genital nub a bakarak mi erkek dedi yoksa kemik gelişimine mi baktı sormadım açıkçası. Çünkü hamile kaldıktan sonra en son düşündüğüm şey cinsiyetti
Insallah gonlundeki olur canim rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin

1 aya kesinleşir yazarım burda :KK66: Ama tek ay çift ay olayi bana mantıklı gelmedi. Öyle olsa aynı ayda hamile kalan herkesin aynı cinsiyette bebeği olurdu. Buradaki ay ay gebelik topiklerine bakarsan aynı ayda yarisinin kız yarisinin erkek olduğunu gorursun. Allah hakkında hayirlisini versin inşallah :)

Hepimizin inşallah benimkisi sadece bir tez elbette en iyisini Allah bilir hepimizin gönlüne göre verir inşallah cnm ;)

tabii bakarım ama istersen anlatayım tekrar,senin doğum tarihini ay ,gün,yıl yaz 4 yıl ekle,eşininde doğum tarihini ay,gün,yıl yaz 3 ekle erkeklerin kanı 3 yılda kadınların kanı 4 yılda değişiyor mantık bu canım kimin kanının değiştiği yıla aya denk gelirse onun cinsiyeti olduğuna inanılyor tabi rabbi bilir de bu dabir takvm canım hesaplayamazsan yaz ben hesaplarım...
Nerdesın canım heyecanlabeklıyorum cevabını

Kizimin birine eylulde birine aralikta hamile kaldim biri tek biri cift ikisi de kiz☺

hmm hadiya bak o zaman bunu destekleyen başka bişiler daha var demekki kan yenilemesi. diğer takvimler gibi tek başına bu tez doğru çıkmadı.

Kizima 7. Ayda kalmisdim tutmuo bendede AMA ben diet olayinada inanmiyorum et yemekle oglanolsa vejeteryanlarin hepsi kiz dofururdz

Bak buda farklı bir yaklaşım ama bilim adamları sadece bu oranların arttığını söylüyor kesin erkek olacak demiyor ki.. bence cinsiyet faktörü tek bir şeye bağlı değil anlaşılan.

Nerdesın canım heyecanlabeklıyorum cevabını
canım kusura bakma ,sabah bakmadım internete okulda gördüm mesajını hesapladım ancak yazamadım vaktim olmadı,canım senin kanın eylül 2014 te değişmiş,yani şuan en son senin kanın değişmiş,ama ekim 2015 te eşinin kanı değişmiş.canım bu yönteme göre ekim ayına kadar kız,ekimden sonra erkek oluyor.Ama Rabbim bilir bunlar bir tahmin.

Back