- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.581
hayırlı olsun canım...rabbim gönlündekiini göbüşüne versin...Ben yeni hamileyim, çin takvimine göre erkek. Ama tutar mı bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım...rabbim gönlündekiini göbüşüne versin...Ben yeni hamileyim, çin takvimine göre erkek. Ama tutar mı bilmem
Bu ay 2 takvimde de erkek deneme yapıcaz bakalım hamile kalırsam tutucu mi yine görücez. HayirlisiSendemı takvıme gore hamılelık planlıyosun peki
ayy canım belli olmaz ki bende adet olacak gibiydim aynı bel ağrısı yaşadım ama adet olmadım..canım rabbim hepimize müjdeler verdirsin inş.bu cuma mı gitsem haftaya cumamı gitsem bilemiyorum bu cuma14.hafta inş.sen ne dersin..
canım haklısın haftaya kendi dr.a randevum var bu hafta gidersem devlet hastanesi dr.na gidecem onuda düşünüyorum acaba bu hafta devlete gitsemmi yoksa haftaya kendi dr.a gdeyim..Beklemek seni rahatsız etmiyorsa diğer hafta git istersen.ama 14.haftada görünüyormuş çoğunda.çikolata vs ye tam kontrole girmeden.daha net görünür inşallah.ben senin yerinde olsam birkaç doktor denemiştim:))
Bazen ne duyacaģından korkuyor insan değil mi?ben 2.kızımda öyleydim.en azından duymadan bir umut oluyor.şimdi kızıma bakıp o hallerime gülüyorum. Rabbim ne verirse kabulümüz asosyalcim.Sen dualarında hep tevekküllü ol inşallah.
Rabbim salih erkek evlat nasip etsin sana eyhama myfamilye ve tüm isteyenlere inşallah.
Nasıl hesaplıyosun onu canım banada bakarmısın tarıhlerı yazsamcanım ben geçen yıldan beridir bekliyorum açıkçası ben kan değişimi yöntemine de dikkat ettim,şöyle oluyor kadının doğduğu tarihe 2 erkeğin doğduğu tarihe 3 ekliyorsun en son kimin kanı değişmişse onun cinsiyeti oluyor deniliyor..bu yöntemle rus takvimi uyuyor canım..
Amin hayırlı olsun canım sen ne yöntemler denedın takvımlere baktınmıBenim bebeğim insallah erkek olacak canım. Allah razı olsun rabbim hepinizin gönlüne göre versin
tabii bakarım ama istersen anlatayım tekrar,senin doğum tarihini ay ,gün,yıl yaz 4 yıl ekle,eşininde doğum tarihini ay,gün,yıl yaz 3 ekle erkeklerin kanı 3 yılda kadınların kanı 4 yılda değişiyor mantık bu canım kimin kanının değiştiği yıla aya denk gelirse onun cinsiyeti olduğuna inanılyor tabi rabbi bilir de bu dabir takvm canım hesaplayamazsan yaz ben hesaplarım...Nasıl hesaplıyosun onu canım banada bakarmısın tarıhlerı yazsam
Benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 esımınkıde 16 ekim 1973tabii bakarım ama istersen anlatayım tekrar,senin doğum tarihini ay ,gün,yıl yaz 4 yıl ekle,eşininde doğum tarihini ay,gün,yıl yaz 3 ekle erkeklerin kanı 3 yılda kadınların kanı 4 yılda değişiyor mantık bu canım kimin kanının değiştiği yıla aya denk gelirse onun cinsiyeti olduğuna inanılyor tabi rabbi bilir de bu dabir takvm canım hesaplayamazsan yaz ben hesaplarım...
Şimdıden tesekkyr ederım canım sagol merakla cevabını beklıyorumtabii bakarım ama istersen anlatayım tekrar,senin doğum tarihini ay ,gün,yıl yaz 4 yıl ekle,eşininde doğum tarihini ay,gün,yıl yaz 3 ekle erkeklerin kanı 3 yılda kadınların kanı 4 yılda değişiyor mantık bu canım kimin kanının değiştiği yıla aya denk gelirse onun cinsiyeti olduğuna inanılyor tabi rabbi bilir de bu dabir takvm canım hesaplayamazsan yaz ben hesaplarım...
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUNDA ARANIZA YENİ KATILDIM AMA UZUN ZAMANDIR TAKİPTEYDİM FAKAT ÜYE OLMAYI BECEREMEDİM. BU SEFER BAŞARDIM GALİBA BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
Ben beceremedım canım senden haber beklıyorumtabii bakarım ama istersen anlatayım tekrar,senin doğum tarihini ay ,gün,yıl yaz 4 yıl ekle,eşininde doğum tarihini ay,gün,yıl yaz 3 ekle erkeklerin kanı 3 yılda kadınların kanı 4 yılda değişiyor mantık bu canım kimin kanının değiştiği yıla aya denk gelirse onun cinsiyeti olduğuna inanılyor tabi rabbi bilir de bu dabir takvm canım hesaplayamazsan yaz ben hesaplarım...
Ben ikisine de baktim bu ay erkekte.kizlarimda tutuyor ikisi de.tesafuf mu bilmem ama 2de 2 olunca 3.de takvimlere gore yapayim dedim ama herseyin iyisini rabbim bilir.her turlu sonuca haziriz.
Hosgeldin aramizaGÜNAYDIN ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUNDA ARANIZA YENİ KATILDIM AMA UZUN ZAMANDIR TAKİPTEYDİM FAKAT ÜYE OLMAYI BECEREMEDİM. BU SEFER BAŞARDIM GALİBA BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
canım ben geçen yıldan beridir bekliyorum açıkçası ben kan değişimi yöntemine de dikkat ettim,şöyle oluyor kadının doğduğu tarihe 2 erkeğin doğduğu tarihe 3 ekliyorsun en son kimin kanı değişmişse onun cinsiyeti oluyor deniliyor..bu yöntemle rus takvimi uyuyor canım..
hoşbulduk:))Hosgeldin aramiza