How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Süper Anneler - 2011

Inşallah olur bu ay poi.bende de birşey yok:))hemen olmuyor işte zamanı var.inşallah prensesine kavuşursun.daha erken testler için.sen daha iyi bilirsin tabi.benim de denemeden 1 hafta sonra kanda çıkmadı.erken mi yaptırmışım sence.
Evet biliyorum erken kan için tüp bebekten sonra bile en erken 11.gün diyo drlar hastalar o şekilde geliyo 12.gün diyende var işte bazılarının erken belli oluyo ya bi ümit evde idrar testi yapıom ama ayın 2sinin gecesi çatladı benim 15 i gibi bi kan tahlili yapsammı kendime 9 ay oldu izmir .yapmayım diyom bazen olurda kimyasal falan çıkarsa kötü olurum hiç çıkmamasından daha kötü bence düşünsene 20 çıktı hamileyim diye sevindim hopp 3 gün sonra adet oldum o yüzden bekleyim diyom ama sabredermiyim bilmio

Inşallah olur bu ay poi.bende de birşey yok:))hemen olmuyor işte zamanı var.inşallah prensesine kavuşursun.daha erken testler için.sen daha iyi bilirsin tabi.benim de denemeden 1 hafta sonra kanda çıkmadı.erken mi yaptırmışım sence.
canım bende denemeden 6 gün sonra yaptırdım kan testi negatif çıktı hatta bebek yokmuş diye şehir dışına gittik çokcuk lunaparkına gittik epey hareketliiydim,ama adet olmam gereken gün ovulasyon testinde pozitif çıktı...

Ya kızlar nerdesiniz??poi hazal sabır hepiniz birden kayboldunuz.
İyi diyim iyi oluyum canım soğuk algınlığım 1 aydan fazla oldu geçmiyor boğaz ağrısı grip beni mahfetti ilaçda alamıyorum öyle çekiyorum işte deneme yapmıştım biliyosun beklemedeyim reglim cumaya geliyor bakalım ne olacak ama sanki yine birşey yok sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum hem hastalıktan hem yoğunluktan çok oturamıyorum bilgisayarın başında yarında misafirim var.Allaha emanet olun gelirim firsat buldukça inşaAllah...

Evet biliyorum erken kan için tüp bebekten sonra bile en erken 11.gün diyo drlar hastalar o şekilde geliyo 12.gün diyende var işte bazılarının erken belli oluyo ya bi ümit evde idrar testi yapıom ama ayın 2sinin gecesi çatladı benim 15 i gibi bi kan tahlili yapsammı kendime 9 ay oldu izmir .yapmayım diyom bazen olurda kimyasal falan çıkarsa kötü olurum hiç çıkmamasından daha kötü bence düşünsene 20 çıktı hamileyim diye sevindim hopp 3 gün sonra adet oldum o yüzden bekleyim diyom ama sabredermiyim bilmio

11 gün olmuş senin.adetine 3 4 gun mü var.geçen defa öyle olduysa bekle bence.adet gününden sonra yaptırırsın.9 ay uzun bir zaman.yumurta geliştirici falan vermiyor mu doktor.benim de 3 ay oldu.yaş geçiyor bebiş olmuyor:))hayırlısıyla bu ay senin olur inşallah.

canım bende denemeden 6 gün sonra yaptırdım kan testi negatif çıktı hatta bebek yokmuş diye şehir dışına gittik çokcuk lunaparkına gittik epey hareketliiydim,ama adet olmam gereken gün ovulasyon testinde pozitif çıktı...

Benim sancım var asosyalcim.sanırim yine birsey yok.hayırlısı.sen bu hafta git doktora da müjde ver bize inşallah:)

11 gün olmuş senin.adetine 3 4 gun mü var.geçen defa öyle olduysa bekle bence.adet gününden sonra yaptırırsın.9 ay uzun bir zaman.yumurta geliştirici falan vermiyor mu doktor.benim de 3 ay oldu.yaş geçiyor bebiş olmuyor:))hayırlısıyla bu ay senin olur inşallah.
bu ay ilk defa yum takibine gittim 15.gün 18,4 mm ydi dr çok güzel hiç ilaca gerek yok dedi benim bence stresten olmuyo bat 17 si yada 19 u (31 yada 33 gün oluyor). belki perşembe yani 16sı bi kanda bakarım off yaş oldu 34.olmazsa diyorum oğlum var Allah uzun ömir versin ona sağlık versin bu saatten sonra pek tedavi düşünmüyorum canım ya

Kuzlar selam çin yada rus takvımıne ınsnan varmı bu takvımlerw gore hamılelık planlayananınuz varmı aranızda

Çin takvımıne yada rus takvımıne göre hamılelık planlayan varmı aranızda kızlar cok acil cevap beklıyorum

Canım sen ne yöntemler denedın erkek bebek için ve çin takvımıne baktınmı hamıle kalmadan önce

Çin takvımıne yada rus takvımıne göre hamılelık planlayan varmı aranızda kızlar cok acil cevap beklıyorum
Ben ikisine de baktim bu ay erkekte.kizlarimda tutuyor ikisi de.tesafuf mu bilmem ama 2de 2 olunca 3.de takvimlere gore yapayim dedim ama herseyin iyisini rabbim bilir.her turlu sonuca haziriz.

merhaba kızlar nasılsınız epeydir görüşemedik. gijnijim nasıl gidiyor hamişlik göbüşün çıkmıştır benim karnım dümdüz hamilemiyim neyim belli değil :)eyham seni ve asosyali bekliyorum güzel haberlerinizi inşallah.

Mayis ayi bende de farkli rus erkek cin kiz cikiyo.haziranda da benim kan yenileniyo.aman ne biliyim iste zaten birinin tutup birinin tutmamasi sacma oldugunu gosteriyo da.bizimkisi bi umut iste keske acaba dememek icin yaiyorum ben de
Sendemı takvıme gore hamılelık planlıyosun peki

Benim sancım var asosyalcim.sanırim yine birsey yok.hayırlısı.sen bu hafta git doktora da müjde ver bize inşallah:)
ayy canım belli olmaz ki bende adet olacak gibiydim aynı bel ağrısı yaşadım ama adet olmadım..canım rabbim hepimize müjdeler verdirsin inş.bu cuma mı gitsem haftaya cumamı gitsem bilemiyorum bu cuma14.hafta inş.sen ne dersin..

Canım sen ne yöntemler denedın erkek bebek için ve çin takvımıne baktınmı hamıle kalmadan önce
canım ben geçen yıldan beridir bekliyorum açıkçası ben kan değişimi yöntemine de dikkat ettim,şöyle oluyor kadının doğduğu tarihe 2 erkeğin doğduğu tarihe 3 ekliyorsun en son kimin kanı değişmişse onun cinsiyeti oluyor deniliyor..bu yöntemle rus takvimi uyuyor canım..

Back