• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

yani ben şöyle bişi duymuştum tek aylarda hamile kalanların bebekleri erkek olurmuş acaba doğrumu diye test etmek istiyorum..
Canm ben buna inanmiyorum cunku kardesim subat ayinda hamile kaldi oglu oldu ve birsonraki yil yine subat ayinda hamile kaldi kizi oldu,ikisinin arasinda bir hafta var dogum tarihlrinde yani yillar farkli tabi haha

Kizlar bisey duydum anlatayim. Adamin 5 Kizi varmis hep kiz olunca ikinci kariyi getirmis ondanda 3 Kizi olmus artik dayanamamis dojtora gitmis doktor spermlerin guclu degil y kramozonu galiba und dann tedaviye baslamis ve sonra iki karidanda Oglu olmus.... Yani BIZ elimizden geleni yapioz kocalarada pay dusuyor... Gidip baktirsalar olmazmi:)

Kizlar bisey duydum anlatayim. Adamin 5 Kizi varmis hep kiz olunca ikinci kariyi getirmis ondanda 3 Kizi olmus artik dayanamamis dojtora gitmis doktor spermlerin guclu degil y kramozonu galiba und dann tedaviye baslamis ve sonra iki karidanda Oglu olmus.... Yani BIZ elimizden geleni yapioz kocalarada pay dusuyor... Gidip baktirsalar olmazmi:)
bencede canımın içi erkeklerede iş düşüyor ama hiçbir çalışma yok

yaptığım hiçbirşey yok deneme olmadı henüz olunca bakalım erkek bebek duasını çat anı tek ilişki ve vücut alkali olması bunlar başka düşüncem yok hayırlısı bakalım
rahim temizliğinide düşün canım fitil olayını benim 2 arkadaşım fitilden sonra erkek bebeklere hamile kaldılar

bende alkali vajinal duşa karşıyım çünkü yumurtlaıklara ve tüpe zarar verebilir yapılanlar geçici çözümlerdir ama sonraki bebeğiniz için zarar söz konusu olabilir. bence alkali su içmek ve fitil kullanmak daha faydalıdır hem mantarı vs. önlemiş olursunuz tabikii doktrorunuzun önerdiği bir fitil olması gerekli diye düşünüyorum.

Back