- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.281
Selam cnm.allah bagislasin bebegin erkekmis.. Darisi bnm ve diğer isteyeNlern basına.... Sana bir sorum olacaktı adetin kaç gün sürdü ve tam olaraktan kacinci gunn hamile kldin?eşine redbull içir sert kahve içir ilşkiden 1 saat önce. ilişkiye yakın genital bölgesine buz torbası tutsun eşin.. canım birde ilişki derin olsun parmakla karbonatlı su sür vajınana ama duş yapma önce orgazm ol ama çok istekli olma. eşinin çok istekli olması lazım burda iş sana düşüyor bacımbişeyler yap artık ilişkiden sonra sağına dön duanı et yat uzun süre kalkma vakıt gelince tekrar konuşuruz
Selam canım kaçtane kızın var... Aramıza hoşgeldin uygulamak istediğin bir taktik varmı, bu topikde 6000 bininci sayfalara değişik değişik uygulamalarla gelindi. Bu sayfalar bizlere birer umut canım... En zoruda çok şeyler yapıpta istediği çinsiyete kavuşamayan arkadaşlara bizler çook üzülüyoruz... İnsan ister istemez umutlanıyor sonrasıda acı oluyor. Herdönem heyecanla beklediğimiz gebelerimiz olur şimdi çinsiyetini beklemede olduğumuz eyham lâ, asosyalci arkadaşlar ımız var yüreklerimiz onlarla atıyor. Rabbim sevindirir inşanlah... Bende 3 kızım var mayısta denemem olacak, rabbim bana ve tüm isteyenlere gönüllerimizden geçenleri nasip eder inşallah... Dualarınıza ihtiyacımız var. Lütfen dua ederken birbirlerimizi hatırlayalım...Selam cnm.allah bagislasin bebegin erkekmis.. Darisi bnm ve diğer isteyeNlern basına.... Sana bir sorum olacaktı adetin kaç gün sürdü ve tam olaraktan kacinci gunn hamile kldin?
Hasbinallahu venimel vekil,,, o ne güzel bir vekildir...Bende bidahaki adetimde dualarla deniycem birkaç tanidimda tuttu
Zonox gözün aydın canım Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin...inşallah canım hayırlısı hepimiz için
Sağol Cnm.insallah tersine döner Çünkü bu küçük kardeşimin bir kızı var buda oğlan olsaydı yeterdi.hayırlısı.canım Rabbim sanada kardeşinede gönlündkini nasip etsin inşallah .bebekte kız canım
bebek erkek canım
canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmadan hayırlısı ile kucağına alırsın
hamilesin :)Günaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?
hosbuldum bacim Rabbim hepimizin gönlüne gore versin benimde.. Bende 5. Ayda düşünüyorum adet bitiminden hemen sonra ve sağa yatarak.. Başka birşey düşünmüyorum.ha bu arada bu ay fitil de kullanicam mantar için ph için etkisi varmis.. Dualarim sizinle Rabbim gonlunuzdekini nasip etsinSelam canım kaçtane kızın var... Aramıza hoşgeldin uygulamak istediğin bir taktik varmı, bu topikde 6000 bininci sayfalara değişik değişik uygulamalarla gelindi. Bu sayfalar bizlere birer umut canım... En zoruda çok şeyler yapıpta istediği çinsiyete kavuşamayan arkadaşlara bizler çook üzülüyoruz... İnsan ister istemez umutlanıyor sonrasıda acı oluyor. Herdönem heyecanla beklediğimiz gebelerimiz olur şimdi çinsiyetini beklemede olduğumuz eyham lâ, asosyalci arkadaşlar ımız var yüreklerimiz onlarla atıyor. Rabbim sevindirir inşanlah... Bende 3 kızım var mayısta denemem olacak, rabbim bana ve tüm isteyenlere gönüllerimizden geçenleri nasip eder inşallah... Dualarınıza ihtiyacımız var. Lütfen dua ederken birbirlerimizi hatırlayalım...
Günaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?
Gözün aydin allah gonlunndekini nasip etsin insGünaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?
Gözün aydin allah gonlunndekini nasip etsin instest hemen ciktimi ikinci çizgi yarim saatten sonrasi yanlis cikio çünkü
İnşallah öyledir:)) Aminnhamilesin :)
Allah tamamına erdirsin :) saglıkla gonlundekını nasip etsin
gözün aydin hamilesin erkekmi istiyorsun?Adetime 2 gün var. Sabah yaptm testi. Hemen cıktı. Ama çok silik işte. Ovulasyon da yaptm. O da silikti. Hamilemym şimdi:).
Canım tebrik ederimGünaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?
Adetime 2 gün var. Sabah yaptm testi. Hemen cıktı. Ama çok silik işte. Ovulasyon da yaptm. O da silikti. Hamilemym şimdi:).
İnşallah öyledir:)) Aminn
Zonox gözün aydın canım Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin...
Günaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?
Adet biter bitmez kalmis sin ozamankızlar, bu arada ben kan testine gittim adete 1 hafta kala 48 çıktı değerim. 3 haftalıkmış benim pıtır
kzılar, biri vardı yorumcudan cinsiyet bildiriyordu kimdi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?