• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

eşine redbull içir sert kahve içir ilşkiden 1 saat önce. ilişkiye yakın genital bölgesine buz torbası tutsun eşin.. canım birde ilişki derin olsun parmakla karbonatlı su sür vajınana ama duş yapma önce orgazm ol ama çok istekli olma. eşinin çok istekli olması lazım burda iş sana düşüyor bacım:oops: bişeyler yap artık :KK76: ilişkiden sonra sağına dön duanı et yat uzun süre kalkma vakıt gelince tekrar konuşuruz :KK48:
Selam cnm.allah bagislasin bebegin erkekmis.. Darisi bnm ve diğer isteyeNlern basına.... Sana bir sorum olacaktı adetin kaç gün sürdü ve tam olaraktan kacinci gunn hamile kldin?

Selam cnm.allah bagislasin bebegin erkekmis.. Darisi bnm ve diğer isteyeNlern basına.... Sana bir sorum olacaktı adetin kaç gün sürdü ve tam olaraktan kacinci gunn hamile kldin?
Selam canım kaçtane kızın var... Aramıza hoşgeldin uygulamak istediğin bir taktik varmı, bu topikde 6000 bininci sayfalara değişik değişik uygulamalarla gelindi. Bu sayfalar bizlere birer umut canım... En zoruda çok şeyler yapıpta istediği çinsiyete kavuşamayan arkadaşlara bizler çook üzülüyoruz... İnsan ister istemez umutlanıyor sonrasıda acı oluyor. Herdönem heyecanla beklediğimiz gebelerimiz olur şimdi çinsiyetini beklemede olduğumuz eyham lâ, asosyalci arkadaşlar ımız var yüreklerimiz onlarla atıyor. Rabbim sevindirir inşanlah... Bende 3 kızım var mayısta denemem olacak, rabbim bana ve tüm isteyenlere gönüllerimizden geçenleri nasip eder inşallah... Dualarınıza ihtiyacımız var. Lütfen dua ederken birbirlerimizi hatırlayalım...

canım Rabbim sanada kardeşinede gönlündkini nasip etsin inşallah .bebekte kız canım
bebek erkek canım

canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmadan hayırlısı ile kucağına alırsın
Sağol Cnm.insallah tersine döner Çünkü bu küçük kardeşimin bir kızı var buda oğlan olsaydı yeterdi.hayırlısı.

:21:Günaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.jpg
    image.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 95
gunaydın kıslaar,
gorumcem hamile 5 haftalık :)
burada bi arkadas vardı cinsiyet yorumu yapıyordu ve biliyordy yada eşi mi biliyordu hatırlamıyorum ama o kimdi bi sorayım bakiyim onun yorumu ne olacak :)
cok tesekkurler kıslaar :cool::110::KK45:

Selam canım kaçtane kızın var... Aramıza hoşgeldin uygulamak istediğin bir taktik varmı, bu topikde 6000 bininci sayfalara değişik değişik uygulamalarla gelindi. Bu sayfalar bizlere birer umut canım... En zoruda çok şeyler yapıpta istediği çinsiyete kavuşamayan arkadaşlara bizler çook üzülüyoruz... İnsan ister istemez umutlanıyor sonrasıda acı oluyor. Herdönem heyecanla beklediğimiz gebelerimiz olur şimdi çinsiyetini beklemede olduğumuz eyham lâ, asosyalci arkadaşlar ımız var yüreklerimiz onlarla atıyor. Rabbim sevindirir inşanlah... Bende 3 kızım var mayısta denemem olacak, rabbim bana ve tüm isteyenlere gönüllerimizden geçenleri nasip eder inşallah... Dualarınıza ihtiyacımız var. Lütfen dua ederken birbirlerimizi hatırlayalım...
hosbuldum bacim Rabbim hepimizin gönlüne gore versin benimde.. Bende 5. Ayda düşünüyorum adet bitiminden hemen sonra ve sağa yatarak.. Başka birşey düşünmüyorum.ha bu arada bu ay fitil de kullanicam mantar için ph için etkisi varmis.. Dualarim sizinle Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin

:21:Günaydın kızlar. Fotolara bakarmısınz? Çok silik bir ikinci çizgi var. Pozitif olabilir mi?
Gözün aydin allah gonlunndekini nasip etsin ins;) test hemen ciktimi ikinci çizgi yarim saatten sonrasi yanlis cikio çünkü

Adetime 2 gün var. Sabah yaptm testi. Hemen cıktı. Ama çok silik işte. Ovulasyon da yaptm. O da silikti. Hamilemym şimdi:).

Bence de hamilesin inşallah.gözün aydın.ama kanla da kesinlestir.nasıl çıktı testin foto ekler misin?ben de yaptım test karşılaştırayım:)

kızlar, bu arada ben kan testine gittim adete 1 hafta kala 48 çıktı değerim. 3 haftalıkmış benim pıtır:anneadayı::KK45:

kzılar, biri vardı yorumcudan cinsiyet bildiriyordu kimdi unuttum

Back