• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Asosyalci canim com gecmis olsun...ins oglusunun mujdesini verirsin sende ...
Eyham ikinci cocukta hamilelik daha zorlu geciyor.umutsuzluga kapilma her hamilelik farklida olur aynida olur bunun cinsiyetle alakasina inanmiyorum ben.ins gonlundeki gobusundedir...
Gijnij canim bu bebisede bi yorum yaparmisin 14+2 burda kuzenimin bebisi ;)
IMG-20150227-WA0012.jpg

Eyham ikinci cocukta hamilelik daha zorlu geciyor.umutsuzluga kapilma her hamilelik farklida olur aynida olur bunun cinsiyetle alakasina inanmiyorum ben.ins gonlundeki gobusundedir...
Gijnij canim bu bebisede bi yorum yaparmisin 14+2 burda kuzenimin bebisi ;)
Eki Görüntüle 1474805
Canım çok sağol....bu fotoyu sitede kesedeki konuma göre cinsiyet topiği var istersen orayada gönder bazı tahminler tutmuş çunku

Selâm kizlar.. Size birşey sormak istiyorum... Bir hadiste okumusdum adet bitiminden 5 gun içinde hamile kalinirsa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursada kiz yazuodu.. Bunu deneyen varmi??

Selâm kizlar.. Size birşey sormak istiyorum... Bir hadiste okumusdum adet bitiminden 5 gun içinde hamile kalinirsa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursada kiz yazuodu.. Bunu deneyen varmi??
Sahih bir hadis olmadığını duymuştum.kaynağını bulamadım ben de.ama bir arkadaş öyle denemiş sanırım kızı oldu.kısmetten öteye yol yok.kesin bir yöntem olsa dünyanın dengesi bozulur.ben 2 kızımda yum günlerine dikkat etmediğim için denemek istedim 3.de ama testler bozuk çıktı.ne yapalım hakkimızda hayırlısı.

Sahih bir hadis olmadığını duymuştum.kaynağını bulamadım ben de.ama bir arkadaş öyle denemiş sanırım kızı oldu.kısmetten öteye yol yok.kesin bir yöntem olsa dünyanın dengesi bozulur.ben 2 kızımda yum günlerine dikkat etmediğim için denemek istedim 3.de ama testler bozuk çıktı.ne yapalım hakkimızda hayırlısı.
hakkinda hayirlisi olur ins İzmircim...deneme olduktan sonra mi ogrendin testlerin bozuk oldugunu?

ASlinda tek yolu allah tan istemek bende arastiriyorum.ayni yöntemi deneyip kizi olanda va Oglu olanda var

Cnm ben daha ayniyim deneme dahi yapmadım bi kac aya başlıyacam insallah.kardeşim aynı ve bebek yok daha.hayırlısı bekliyoruz.ama su fotoya bakarmisin cinsiyet tahmini yapabilir misin arkadaş için.
canım Rabbim sanada kardeşinede gönlündkini nasip etsin inşallah .bebekte kız canım
Gijnij canim bu bebisede bi yorum yaparmisin 14+2 burda kuzenimin bebisi :KK66:
Eki Görüntüle 1474805
bebek erkek canım

canım ya nerden anlıyosn varsa bir sırrı söylermisin perşembeye gidecem belki bende birşeyler yormlayabilirim..........
canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmadan hayırlısı ile kucağına alırsın

canım ya nerden anlıyosn varsa bir sırrı söylermisin perşembeye gidecem belki bende birşeyler yormlayabilirim..........
canım nub teorisi diye bilimsel bir teori orkidem varya bu sayfadaki o açmış onun topiğini nub teorisine göre bebeğin cinsiyeti dye bakarsan anlarsın neye göre yorum yapılıyor

Back