• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bende deniycem allah kismet ederse ama hadis değilmişş sadece bir teori... Bu teori hakkinda çok şey duydum tutan oldu bende deniycem inş...Rabbim gönlümüz de kini nasip etsin

canım, kesinlikle bilimselliği yok. şöyle anlatayım, insanlar yumurtlama olmadan hamile kalamz. adetten hemen sonra hamile kalnlarında yumurtlaması erken olmuştur ve denk gelmiştir. mesela bn bu ay yumurtlamam erken oldu. erkek olur meseleside yumurtlama gününe denk gelmesiyle ilgili. çünkü bunun bilimsel bir yanı var. yumurtlama gününe denk getirirsen%80 oğlun olur. benim oğlum böyle oldu. yumurtlama gününde tek ilişki ile. hatta birçok doktor hastalarına bu yöntemle erkek bebek yaptırıyor. ama tabi %100 değil

canım, kesinlikle bilimselliği yok. şöyle anlatayım, insanlar yumurtlama olmadan hamile kalamz. adetten hemen sonra hamile kalnlarında yumurtlaması erken olmuştur ve denk gelmiştir. mesela bn bu ay yumurtlamam erken oldu. erkek olur meseleside yumurtlama gününe denk gelmesiyle ilgili. çünkü bunun bilimsel bir yanı var. yumurtlama gününe denk getirirsen%80 oğlun olur. benim oğlum böyle oldu. yumurtlama gününde tek ilişki ile. hatta birçok doktor hastalarına bu yöntemle erkek bebek yaptırıyor. ama tabi %100 değil

cnm ben çok araştırdım şimdi bebek tedavisi gördügüm için o gruplardada soruyorum dr ilşki günleri veriyor ttam yumurtanın çatlayacagı saati ayarlıyor çatlama ignesşiyle ama gel gör k, bebekler kız mesela aşılama yapıp spermi yumurtanın dibine burakıyorlar bebekler yine kız bence tesadüf iananmak istedigmize inanıyopruz

en iyisi duaya istemek hic bir yöntem %100 degilki Rabbim herkesin goundekini versin

Bu hadisle ilgili olan teori bence de yanlis.2. Kizima adetim bittikten sonraki gun bisey olmaz diyerek korunmdan hamile kaldim.o gun olduguna cok eminim cunku sonra korunduk.tecrubeyle sabit yani

Peki kizlar affiniza siginarak bsey duymusdum fikrinizi almak isterim YouTube den izledim bi doktor bizzat uygulamis ve tutmuş... İlişki sirsinda önce kadin ..............olursa doğacak çocuk erkek olurmuş.. Fikrin izi almak i isterim

Bu hadisle ilgili olan teori bence de yanlis.2. Kizima adetim bittikten sonraki gun bisey olmaz diyerek korunmdan hamile kaldim.o gun olduguna cok eminim cunku sonra korunduk.tecrubeyle sabit yani
kesinlikle katılıyorum. adet bitiminden yum. kadar olan arada kız bebek çoğunlukta

cnm ben çok araştırdım şimdi bebek tedavisi gördügüm için o gruplardada soruyorum dr ilşki günleri veriyor ttam yumurtanın çatlayacagı saati ayarlıyor çatlama ignesşiyle ama gel gör k, bebekler kız mesela aşılama yapıp spermi yumurtanın dibine burakıyorlar bebekler yine kız bence tesadüf iananmak istedigmize inanıyopruz
zaten %100 değil %80. mesela tam yum günü birl. oluyor 1 kız 1 erkek ikizleri oluyor bunun gibi:KK76:

IMG_24191850623227.jpeg bakın ne buldum doğrumudur bilmem

Canim hayırlısı olsun.sizlere dua ediyorum.böyle rumuzla olunca da komik geliyor arkasına gülüyorum:))
Benim ovu testi bugün oldukça koyuydu.gebelik testi de çokk silik.ama emin olamadım.
Bu arada hamislerimiz ne kadar arttı maşallah.
Bana dua et asosyalcim.hamilelerin kabul olur inşallah.sen de ben de isteyen herkes gönlündekine kavuşur inşallah.
Ne kadar heyecanlı bekleyiş değil mi?seni çok iyi anlıyorum.

Rabbim gonlund ekini nasip etsin inşallah dualarim sizinle
teşekkürler kızlar,izmircim bende ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı canım ama gebelik testi biraz daha açık çıkmılştı bence ovulasyon testlere daha hassaas...inş.gönlüne göre olur canım,evet çok heyecanlı bir bekleyiş hatta gebe kaldım mı kalmadımmıdan daha stresli inan şuan düşük riskine karşı evedeyim yatıyorum ama aklımda cinsiyet..yarın gelince inşallah müjde veririm sizlere.....

teşekkürler kızlar,izmircim bende ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı canım ama gebelik testi biraz daha açık çıkmılştı bence ovulasyon testlere daha hassaas...inş.gönlüne göre olur canım,evet çok heyecanlı bir bekleyiş hatta gebe kaldım mı kalmadımmıdan daha stresli inan şuan düşük riskine karşı evedeyim yatıyorum ama aklımda cinsiyet..yarın gelince inşallah müjde veririm sizlere.....
ERKEK Mİ istiyordun kız mı canım. benim içime doğan erkek senin için. inşallah istediğindir

Kızlar ben goa, adımı değiştirdim. Hamilelik için adetten kaç gün sonra doktora gitmeliyim sizce? Bi de hamilelik takvimi nasıl yapılıyor?

Asosyal canım yarın dr gidecektin umarım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz dr biraz ısrar et tahminde bulunsun

Back