- 18 Aralık 2008
- 3.806
- 696
- 698
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.301
Evet adet bier bitmezdi. Yani 9. Gun oldu sonra 11. Gun ilis. 12.gun yumurtladim saniyorum. ne oluyormus boyle cinsiyetiAdet biter bitmez kalmis sin ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adet bier bitmezdi. Yani 9. Gun oldu sonra 11. Gun ilis. 12.gun yumurtladim saniyorum. ne oluyormus boyle cinsiyetiAdet biter bitmez kalmis sin ozaman
Canim ben erkek istiyorum bi hadise uyarak adet bittikten sonra 5 gün içinde hamile kalinirsa erkek diyordu.. Sanirim sen kiz istiyordun inş gönlündeki olur.. Hadiste kiz içinde adet bitiminden sonra 5. Gunden 8. Güne kadar kiz diyorduEvet adet bier bitmezdi. Yani 9. Gun oldu sonra 11. Gun ilis. 12.gun yumurtladim saniyorum. ne oluyormus boyle cinsiyeti
bu hadise ben daha önce oğlumda bakmıştım. böyle bir hadis yok. kesinlikle katılıyorum canım. ilimi ve bilimi doğru kullanmak gerek.Canımın içi o hadis sahih değil kesinlikle ben ilahiyat okuyorum hadis dersi gördük biz hiçbir şekilde doğru değil yalan bir hadis. Şunuda unutmayın Efendimiz demiştirki kim benim söylemediğim birşeyi benim söylediğimi söylerse cehennemde yerini hazırlasın.
kızlar perşembeye az kaldı heyecan basıyor 2 li test için cinsiyet tahmin edilebiliyormuş merak ediyorum...
MerhabaSelam canım kaçtane kızın var... Aramıza hoşgeldin uygulamak istediğin bir taktik varmı, bu topikde 6000 bininci sayfalara değişik değişik uygulamalarla gelindi. Bu sayfalar bizlere birer umut canım... En zoruda çok şeyler yapıpta istediği çinsiyete kavuşamayan arkadaşlara bizler çook üzülüyoruz... İnsan ister istemez umutlanıyor sonrasıda acı oluyor. Herdönem heyecanla beklediğimiz gebelerimiz olur şimdi çinsiyetini beklemede olduğumuz eyham lâ, asosyalci arkadaşlar ımız var yüreklerimiz onlarla atıyor. Rabbim sevindirir inşanlah... Bende 3 kızım var mayısta denemem olacak, rabbim bana ve tüm isteyenlere gönüllerimizden geçenleri nasip eder inşallah... Dualarınıza ihtiyacımız var. Lütfen dua ederken birbirlerimizi hatırlayalım...
Allah razi olsun senden bilgilendirdigin için bende internetin yalancisiyim.... Alah bilio kotu niyetle yazmadigimi cahillik diyelim her okudugumuza inaniyoruzCanımın içi o hadis sahih değil kesinlikle ben ilahiyat okuyorum hadis dersi gördük biz hiçbir şekilde doğru değil yalan bir hadis. Şunuda unutmayın Efendimiz demiştirki kim benim söylemediğim birşeyi benim söylediğimi söylerse cehennemde yerini hazırlasın.
Rabbim gonlund ekini nasip etsin inşallah dualarim sizinlekızlar perşembeye az kaldı heyecan basıyor 2 li test için cinsiyet tahmin edilebiliyormuş merak ediyorum...
Çok haklisin rabbim gönlüne gore verir inş..güzel bir prenses nasip eedeeeerbu hadise ben daha önce oğlumda bakmıştım. böyle bir hadis yok. kesinlikle katılıyorum canım. ilimi ve bilimi doğru kullanmak gerek.
gözün aydin hamilesin erkekmi istiyorsun?
Canım tebrik ederim
Bence de hamilesin inşallah.gözün aydın.ama kanla da kesinlestir.nasıl çıktı testin foto ekler misin?ben de yaptım test karşılaştırayım:)
Herkese çok teşekkürler. Sabah bidaha yapacam testi. Pozitif çıkar inşallah. Allah cümlemizi gönlündekine kavuşturur İnşallah.sağol canım allah razı olsun. cümlemize allah evlatlarımızı kavuştursun
ayy benimde böyle çıkmıştı. hayırlı olsun
gijnij bizim bebege erkek dedin popo kismindaki beyazlik varya ordan mi anladin canim ...bebegin pozisyonu popo havada kalmis duz bakinca nub dik gibi duruyo ama hafif cevirince paralel gibi ...bidaha bi baksan sana zahmet orkidme nasil yaziliyor birde ona gostersek :)Hüzün çiçeği senin attığın fotoda şüphede kaldık bende fotoyu orkideme attım sağolsun yorum yaptı vaz geçtik senin bebek erkek :) orkidem çok nadir yanılmıştır gönlüne göre olsun
Evet adet bier bitmezdi. Yani 9. Gun oldu sonra 11. Gun ilis. 12.gun yumurtladim saniyorum. ne oluyormus boyle cinsiyeti
Canımın içi o hadis sahih değil kesinlikle ben ilahiyat okuyorum hadis dersi gördük biz hiçbir şekilde doğru değil yalan bir hadis. Şunuda unutmayın Efendimiz demiştirki kim benim söylemediğim birşeyi benim söylediğimi söylerse cehennemde yerini hazırlasın.
Bende deniycem allah kismet ederse ama hadis değilmişş sadece bir teori... Bu teori hakkinda çok şey duydum tutan oldu bende deniycem inş...Rabbim gönlümüz de kini nasip etsinkızlar hadis dogrumu bilmiyorum ama ben ogluma detimin bittgi gün tek ilişkiyle hamile kamıştım drda onaylamıştı bunu
hayırlı olsun cnm sende kız bebk istiyordun galiba sende pko varmıydı benmi yanlış hatırlıyorumn
sağol darısı başına, yani kız olursa iyi olur 4 yaşında oğlum var ama kısmet tabi üzülmem olmasada pko yoktu canım ben de. karıştırdın sanırım