• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar perşmbeye 2 li testim var büyük ultrasonda bakılacak kısmetse cinsiyeti belli olabilir mi kızlar ne dersiniz?sanki tahminde bulunabilir gibi geliyor heyecanlanıyorum..rabbim dualarımızı kabul ve makbul etsin ....

A asosyalci bence de tahmin edebilir.
Karsı komşumun 11.5 haftada kız diye tahmin etmiş.şaşırdım kızlar çabuk belli olmaz diye biliyordum.
Inşallah hayırlı haberler verirsin de seviniriz canım.

kızlar perşmbeye 2 li testim var büyük ultrasonda bakılacak kısmetse cinsiyeti belli olabilir mi kızlar ne dersiniz?sanki tahminde bulunabilir gibi geliyor heyecanlanıyorum..rabbim dualarımızı kabul ve makbul etsin ....
Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi değil..geçen hafta arkadaş gitti biraz zorlamış dr soylemesi için oda kıza benziyo demiş...yani tahmin olur ama kesin olmaz

kızlar, hamileyim 3 haftalık. bugün kan verdim:anneadayı::KK23: Allah hepinize nasip etsin. inşallah kese ve kalp atışı müjdesinide veririm:KK37:

Hayırlı olsun gözün aydın.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.demekki silik çizgi pozitifmiş:)
Gönlünden ne geçiyor zonox kızın mı var oğlun mu?

Hayırlı olsun gözün aydın.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.demekki silik çizgi pozitifmiş:)
Gönlünden ne geçiyor zonox kızın mı var oğlun mu?

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına :) evet silik pozitifmiş. zaten belirtiler vardı ama 3 haftalıkken nasıl belirti oldu anlamadım :) erken yumurtladım. 1 oğlum var 1 kızım olsun çok isterim. inşallah gönlümdeki olur. olmasada çok üzülmem. kısmet derim:KK24:

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına :) evet silik pozitifmiş. zaten belirtiler vardı ama 3 haftalıkken nasıl belirti oldu anlamadım :) erken yumurtladım. 1 oğlum var 1 kızım olsun çok isterim. inşallah gönlümdeki olur. olmasada çok üzülmem. kısmet derim:KK24:
canım benim Allah gönlündekini verir inşallah tebrik ederim inan kendim kadar sevindim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

kızlar, hamileyim 3 haftalık. bugün kan verdim:anneadayı::KK23: Allah hepinize nasip etsin. inşallah kese ve kalp atışı müjdesinide veririm:KK37:

Ouuuuu tebriklerrrrr maşallah maşallah
Planlı mı hamile kaldın canım.
Darısı Başıma diyorm. Ben henüz cesaret edemeyenlerdenim.
Iki oğlandan sonra:))

canım benim Allah gönlündekini verir inşallah tebrik ederim inan kendim kadar sevindim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ouuuuu tebriklerrrrr maşallah maşallah
Planlı mı hamile kaldın canım.
Darısı Başıma diyorm. Ben henüz cesaret edemeyenlerdenim.
Iki oğlandan sonra:))

canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim gönlündekini göbüşüne versin...

sağolun kızlar, darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

cemredeniz, planlıydı canım. 1 oğlum var. allah gönlüne göre versin 3 kardeş iyidir biz 3 kardeşiz süper olutor

canım bir gittin daha gelmedin sağol canım neler çektim sende biliyorsun sonunda Rabbim mucizesini yaşattı çok şükür darısı seninde başına sen neler yaptıun beklemedemisin? kız kardeşinin bebeği oldumu?
Cnm ben daha ayniyim deneme dahi yapmadım bi kac aya başlıyacam insallah.kardeşim aynı ve bebek yok daha.hayırlısı bekliyoruz.ama su fotoya bakarmisin cinsiyet tahmini yapabilir misin arkadaş için.

Eklentiler

• IMG-20150330-WA0001.jpg
    IMG-20150330-WA0001.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20150330-WA0000.jpg
    IMG-20150330-WA0000.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 99
Of kızlar ya midem bulanıyor aşırı iştahsızlık var....yorgunluk hiç bişey yapmak istemiyorum....ikinci hamilelik zormuş kızlar...butun. Belirttiler. Kızı gösteriyor ve moralim bozuluyor

Of kızlar ya midem bulanıyor aşırı iştahsızlık var....yorgunluk hiç bişey yapmak istemiyorum....ikinci hamilelik zormuş kızlar...butun. Belirttiler. Kızı gösteriyor ve moralim bozuluyor
Canım moralini bozma büyük ihtimalle erkek senin.

Back