- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.781
Karbonatlı suyu ben bi ara içtim zayıflamak için ama annemin karşı komşusu bunu içtiği için kalp krizi geçirip vefat edince korktum çünkü kalp ameliyatı geçirdim genç bi kadındı 45 yaşında falanyok poi vajinal duj hiç yapmadım yapmayıda düşünmedim karbonatlı su içiyordum onu dedim duşu değil..
Kızlar ben bişey soracam bebek yerleşirken kanama olurmu açık pembe bide kanama yaşayanlar bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğunu söylüyorlar 5 ve 6 haftada kanama görüp de cinsiyetleri erkek olan var mı
Allah rahmet eylesin üzüldüm gençmiş kadın ondanmı olmuş gerçekten bende bırakıyım ozaman korktum ben biraz alkali oluyum diye birazda şişkinliğime iyi geliyor diye içtim...Karbonatlı suyu ben bi ara içtim zayıflamak için ama annemin karşı komşusu bunu içtiği için kalp krizi geçirip vefat edince korktum çünkü kalp ameliyatı geçirdim genç bi kadındı 45 yaşında falan
arkadaşımda oldu kızı varKızlar ben bişey soracam bebek yerleşirken kanama olurmu açık pembe bide kanama yaşayanlar bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğunu söylüyorlar 5 ve 6 haftada kanama görüp de cinsiyetleri erkek olan var mı
Poi bu mesajını yeni gördüm ben soğan suyu içmedim etle bereber bütün soğanı düdüklüde haşladım 3 4 gün önce yedim kürü yapmadım pko var yinede yapmadım içemem diye ....Canım şu soğan suyunu yazsana benim hala çatlamadı da yapayım bide olurda gebeysem sorun olurmu ki
Walla annem öyle dedi bnm içtiğimden haberi yoktu geçen sene zayıflayım diye içiodum hemen bıraktımAllah rahmet eylesin üzüldüm gençmiş kadın ondanmı olmuş gerçekten bende bırakıyım ozaman korktum ben biraz alkali oluyum diye birazda şişkinliğime iyi geliyor diye içtim...
Zaten benim ovu testim 3 gündür aynı t cnin yarısı koyulukta ve çok net mantarımda ara ara kaşınıo şüphelerim var bu ay hadi hayırlısı.ama burda kanama erkek falan yazmışlar benim oğlumda hiç kanamam olmadı bunda oldu pembe kırmızı kahve sırayla ama yerleşme günü değil yum çatlama günü yahu sanki hamileyim ne bu böyle konuşuom daha adetime çokkkk varPoi bu mesajını yeni gördüm ben soğan suyu içmedim etle bereber bütün soğanı düdüklüde haşladım 3 4 gün önce yedim kürü yapmadım pko var yinede yapmadım içemem diye ....
Yok canım benim değil komşumun yeni 5 haftalıkmış biraz pembe kanaması oldu birde bi düşüğü var ben daha deneme yapmadım iki ay sonra düşünüyorum inşallah sende gönlündekine kavuşursun sen ve burdakilerle beraber müzdeli haberlerimizi verîrizBen 2 arkadaşımdan duydum.hafif leke gibi olmuş.oğulları var.senin de mi oldu?
Var canım etraftan duyuyorum herkezde olcak diye bişe yok ama olanda oluyo, örneğin foreverhayat da öyle oldu. Ben ona bebeğin erkek kendini belli etti demiştim, ve de paşası şimdi kucağında... Rabbim Herkesin Gönlüne Göre versin ...senin nelerin var ..kız erkek nedir ...Kızlar ben bişey soracam bebek yerleşirken kanama olurmu açık pembe bide kanama yaşayanlar bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğunu söylüyorlar 5 ve 6 haftada kanama görüp de cinsiyetleri erkek olan var mı
birinin kızı oldu bildiğim diğerininde oğlu olacakmış...Kızlar ben bişey soracam bebek yerleşirken kanama olurmu açık pembe bide kanama yaşayanlar bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğunu söylüyorlar 5 ve 6 haftada kanama görüp de cinsiyetleri erkek olan var mı
kanamanın bence cinsiyetle ilgisi yok kişiden kişiye değişiyor hayırlısı canım...Zaten benim ovu testim 3 gündür aynı t cnin yarısı koyulukta ve çok net mantarımda ara ara kaşınıo şüphelerim var bu ay hadi hayırlısı.ama burda kanama erkek falan yazmışlar benim oğlumda hiç kanamam olmadı bunda oldu pembe kırmızı kahve sırayla ama yerleşme günü değil yum çatlama günü yahu sanki hamileyim ne bu böyle konuşuom daha adetime çokkkk var
canım pozitifi gördükten 17 saat sonra olmuş hadi hayırlısı amiiin Allah hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin banada cuma günü dr yum çatlamış dedi hemen deneme oldu...Kizlar sabah 5 de gülenyüz positiv di. Uzayan akinitida Geldi gece 10 gibi deneme oldu. Kasik agrimda Vardi. Herseyin hayirlisi. Hepinizden cok Sey ögrendim allah hepimizin gönlüne Göre versin.
Hanzade canım tek çocuğum var bi kızım var benim sık ilişkiyle oldu malum yeni evliydik bende abimin düğünü var onu bi aradan çıkarayım iki veya üç ay sonra deneme yapacam Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada banadaVar canım etraftan duyuyorum herkezde olcak diye bişe yok ama olanda oluyo, örneğin foreverhayat da öyle oldu. Ben ona bebeğin erkek kendini belli etti demiştim, ve de paşası şimdi kucağında... Rabbim Herkesin Gönlüne Göre versin ...senin nelerin var ..kız erkek nedir ...
Eeee sıra sende bacım artık. Zeyno, çatladım, ben, defne, gijnij gönlümüzdekine binlerce kere şükürler olsun kavuştuk. İnşaAllah hayırlısı ile kucaklarımıza da alırız.Ayy ne güzel her hamilelik yeni gibi daha tecrübeli ve daha heyecanlı geçiyor o duygularını ve tatli telasini tahmin edebiliyorum canim,darısı başıma lütfen arkadasim banada dua etttt bende hayırlısıyla oglusumu tutturaydim ne güzel olurdu..
Bademden hiç ses duymadım
Catladim in kız denilen bebeği oglanmis megersem cocugumuz ağır abi olacak zannimca göstermek istemiyordu
İsmin güzelmiş canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?