• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Ömrüm yok canım dikkat edersen bebeğin kaburgaları görünüyor o yüzden sağa dönmüş biraz nub görünmüyor

Herkesler denemelere başlamış, hatta sonuçlar bekleniyor, ne güzel. Allah herkese gönlüne göre versin. Biz de bu ay deneme yapacaz. Strese girmeye başladım. Gerçi eşim 10 gün önce antibiyotik içmişti. Dün sperm testi yaptı. Onun sonucuna göre karar verecez. :stop:Bakalım hayırlısı. Bu arada forumu baştan okumaya devam ediyorum. 5000 lere geldim. Ama hala bu kesin diyebileceğim bir yöntem bulamadım:KK35:

canım ben ovü testi yaptım yumurtam erken çatlıyordu zaten 10. gün koyu çizgi çıktı 11. gün silikleşmeye başladı o gece ilişki oldu. yarım saat önce eşime kahve ve redbull içirdim. 2 ay öncesinden keçi boynuzu kürü ve çinko içirmiştim. başkada ekstra birşey yapmadım canım.. dua ettim bol bol, tek ilişki oldu derin ilişki oldu, organizma oldum vajınal duş falan yapmadım ilişkiden sonra sağıma yattım ve uyudum hiç kalkmadım. yaptıklarım bunlar canım bakalım oğluşumu bulucaz prensesimi yakında belli olur inşallah :KK46:
İnşalllah hayırlısı olsun canım bende çok dua ettim aynı şeyleri yapmışız hemen hemen eşim her gün kayısı incir muz keçi boynuzu pekmezi doğal olan köy yapımıydı pekmez maden suyu aldı ayrıca vitamin aldı içine çinko olan kahvede biraz geç kaldı çünkü dr dan gelip oldu hemen 20 dk falan olmuştu kahve içeli akşamada haberimiz yoktu şehir dışından misafir geleceğini öğrendik apar topar oldu anlıycan anca 40 dk yattığım sağıma kalkmak zorunda kaldım gece 1 deneme daha düşünmüştüm misafirler bizde kaldı şimdi gittiler herşey kısmet bakalım gebe kalabilecemmi ama biraz zor gibi geçen ay tutmadı hemen olmuyor benim...

arkadaşlar, alkali yiyecekler listesine baktım. bizim sodyumpotasyum diye yediklerimiz hep asidik. benim ph 4 ün üstüne çıkmıyor. hangisi daha önemli sizce sodyum potasyum mu, alkali mi? yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar, alkali yiyecekler listesine baktım. bizim sodyumpotasyum diye yediklerimiz hep asidik. benim ph 4 ün üstüne çıkmıyor. hangisi daha önemli sizce sodyum potasyum mu, alkali mi? yardımcı olurmusunuz?
valla sodyummu potasyummu bilmem ama ben yeşil çay muz ve karbonatlı su içtim birde kalsiyumu azaltmak lazım hiç yoğurt peynir süt içmedim kahveyide sütsüz içtim anca olduğu 6 idi ph nın ilişki anında zaten ph yükseliyor diyorlar birde asidikler vucutta alkalimi oluyorlarmış arkadaşların yazdıklrından okumuştum limon maden suyu gibi benim çok bilgim yok bu konularda ph nında ne kadar etkisi var tartışılır...

Sibel radyoloji uzmanı yerine bir perinatoloğa gitsen senin için çok daha iyi olur neticede radyoloji uzmanı Dr bile sayılmıyorlar. Ama diğerleri öyle değiller. Benim gittiğim perinatolog müthiş biriydi tam 45 dk muane etti alttan ayrı üstten ayrı baktı rahim ağzı ölçtü ki çok önemli bu. Bebeğin tüm organlarını ve mesanesine bile baktı. Bende 450 tl ödedim kan aldılar ve hakkını aldı diyebilirim. Ben 11+4 te gittim daha o zaman bana cinsiyetini söyledi ama ben erken diye sesimi çıkarmadım. Sanada tavsiyem lütfen radyoloji uzmanı olmasın. Bir perinatolog bul malum onlar riskli gebelik doktoru oluyorlar

Galiba hamileyimm tahmin yani bu karbonat testini 7 aydır yapıyorum hiç köpürmemişti bugün köpürdü ilk kez olabilirmi acaba

Bence olmayabilir ovu testi pozitif olması lazım batta yani koyu t olmalı.lh hormonu vücutta hep var o yüzden hep silik çıkar bence canım kanda baktır geç döllenme falan mıki

Haklısın poi çizgi tam degildi.yıllardır şaşmazdı adetim çok şükür.o yüzden tedirgin oldum.belki de pko oluşuyordur.devam ederse doktora giderim.

Galiba hamileyimm tahmin yani bu karbonat testini 7 aydır yapıyorum hiç köpürmemişti bugün köpürdü ilk kez olabilirmi acaba

Topik de bu testi yapanlar var okumuştum.hamileler denemişti olmamıştı.pek guvenilirliği yok sanırım.sen hemşiresin canim daha rahat baktırabilirsin:)

Haklısın poi çizgi tam degildi.yıllardır şaşmazdı adetim çok şükür.o yüzden tedirgin oldum.belki de pko oluşuyordur.devam ederse doktora giderim.
izmir sene 2010 da 2.bebeğimi düşünürken hep 10 gün günüm geçerdi 7.ayın sonunda gebe kaldım meğer pko oluşmuş o zaman gebeykende vardı o gün sana ondan dedim 10 günü bekle olursun belki diye hala olmadınmı bide havalar değişiyor bu ara onun ilaçlarında etkisidir belki...

Sibel radyoloji uzmanı yerine bir perinatoloğa gitsen senin için çok daha iyi olur neticede radyoloji uzmanı Dr bile sayılmıyorlar. Ama diğerleri öyle değiller. Benim gittiğim perinatolog müthiş biriydi tam 45 dk muane etti alttan ayrı üstten ayrı baktı rahim ağzı ölçtü ki çok önemli bu. Bebeğin tüm organlarını ve mesanesine bile baktı. Bende 450 tl ödedim kan aldılar ve hakkını aldı diyebilirim. Ben 11+4 te gittim daha o zaman bana cinsiyetini söyledi ama ben erken diye sesimi çıkarmadım. Sanada tavsiyem lütfen radyoloji uzmanı olmasın. Bir perinatolog bul malum onlar riskli gebelik doktoru oluyorlar
Cnm bu bahsettiğiniz ayrıntılı ultrasonmu doktor bana 20 22. Haftalarda oluyor dedi

izmir sene 2010 da 2.bebeğimi düşünürken hep 10 gün günüm geçerdi 7.ayın sonunda gebe kaldım meğer pko oluşmuş o zaman gebeykende vardı o gün sana ondan dedim 10 günü bekle olursun belki diye hala olmadınmı bide havalar değişiyor bu ara onun ilaçlarında etkisidir belki...
Benim de 8 yıl önce pko vardı hazal.gecikmeyi birak 6 ay olmadım adet.kürler vs.atlattım cok şükür.yıllardır hiç şaşmazdı.sanırım yine pko oluştu.en son 28 ocakta oldum.bu ay ilacı kullanmadım.giderim bu hafta doktora inşallah.

Topik de bu testi yapanlar var okumuştum.hamileler denemişti olmamıştı.pek guvenilirliği yok sanırım.sen hemşiresin canim daha rahat baktırabilirsin:)
Pztesi baktırcam canım ya ilk defa idrarım acayip koyuyuydu zaten şüphelendim hiç o renk görmemiştim 7 aydır hiç köpürmemişti bi de bu ay ara kanamam oldu bu sabahta acayip kasık ağrısıyla uyandım daha önce hiç bu şiddette olmamıştı tek üzüntüm salı dr a gitmiştim spekülüm taktı hamileysem bişi olurmu korkuom şimdi

Ömrüm canım işte her dr yApmıyor bunu bizim gittiğimiz Dr biz ikili için giderken yine detaylı olarak baktı herşeye sen ikili yaptırmadığın için bilmiyorsun. Şimdi bizde yine aynısını 22. Haftada yapıcaz ozaman dahada detaylı bakılacak ücret yine 450 tl ama Dr fazlası ile hak ediyor mesela ben 2015 haziran temmuz annelerine bAkıyorum hiçbirine o haftalarda bu kadar detaylı yapılmamış

Pztesi baktırcam canım ya ilk defa idrarım acayip koyuyuydu zaten şüphelendim hiç o renk görmemiştim 7 aydır hiç köpürmemişti bi de bu ay ara kanamam oldu bu sabahta acayip kasık ağrısıyla uyandım daha önce hiç bu şiddette olmamıştı tek üzüntüm salı dr a gitmiştim spekülüm taktı hamileysem bişi olurmu korkuom şimdi
Kızlar son iki ayda bende yum anında idrarımın değiştiğini farkettim hatta karbonattanmı dedim ama yok çatlamanın olacaği gece idrarım matlaşıyor ve köpürüyor son iki aydı bu değişikliği farkettim bariz sizdede oldumu ??

Kızlar son iki ayda bende yum anında idrarımın değiştiğini farkettim hatta karbonattanmı dedim ama yok çatlamanın olacaği gece idrarım matlaşıyor ve köpürüyor son iki aydı bu değişikliği farkettim bariz sizdede oldumu ??
Hiç olmadı bende ama ben vajinal duş yağmıyorum 2 aydır sirkeli su yapıyordum 2 aydır yapmıyorum canım ya

Back