- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmm tebrik ederimm darısı hepimizeKizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
Bu ayda yanıltmadı beni bel ağrım başladı yum dan 7 gün sonra hep olur bu ayda aynı oldu gebelik yok sanırımkanamanın bence cinsiyetle ilgisi yok kişiden kişiye değişiyor hayırlısı canım...
Tesekkurler insallah canim rabbim hepimize gonlumuzdekini hayirla nasip etsinCanımmmm tebrik ederimm darısı hepimize
Canım çok sağol rabbim sağlıkla kycağımıza almayı basip eder inşallah...ama korkuyorum ya aynı zamanda çok mutluyum senin okuduğun dua varmı canım cinsiyeti için bildiğin dua vs varmıEyham hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım..rabbim gönlündekini göbüşüne versin senin de bizimde....o korku bende de var...benim de eşim babasının adını istiyor geçen yıl vefat etti babası...dr.a gitmeyi istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum daha 2 hafta var randevuya ama ne bilim korkuyorum....rabbim gönlümüze göre versin...Kizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
Ayy canım çok hayırlı olsun gönlündeki nasip olur inşallah yumurtlama zamanına dikkat ettin miKizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
Gijnij canım yaa denemede erkeğin pozisyonu önemli mi bide erkek çok mu orgazm olmalı derin olmalı dimiEyham hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Ya aynen dusunsene dokuz ay devam edecek bir korku ....kız olsa artık gorumcem her seferinde yine kız diye iğneler.....neyse hayırlısı rabbim buyuk Kese ne tarafta senin cinsiyet tahmini yapuuolar keseye gorehayırlı olsun canım..rabbim gönlündekini göbüşüne versin senin de bizimde....o korku bende de var...benim de eşim babasının adını istiyor geçen yıl vefat etti babası...dr.a gitmeyi istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum daha 2 hafta var randevuya ama ne bilim korkuyorum....rabbim gönlümüze göre versin...
Amin sağol.canımEyham tebrik ederim.Allahim tamamına erdirsin inşallah.darisı isteyenlerin başına.
öylemi diyosun kuzum yaa hay Allah napiyim şimdi araştırayım o zaman senin doktorun nerdeydı canımSibel radyoloji uzmanı yerine bir perinatoloğa gitsen senin için çok daha iyi olur neticede radyoloji uzmanı Dr bile sayılmıyorlar. Ama diğerleri öyle değiller. Benim gittiğim perinatolog müthiş biriydi tam 45 dk muane etti alttan ayrı üstten ayrı baktı rahim ağzı ölçtü ki çok önemli bu. Bebeğin tüm organlarını ve mesanesine bile baktı. Bende 450 tl ödedim kan aldılar ve hakkını aldı diyebilirim. Ben 11+4 te gittim daha o zaman bana cinsiyetini söyledi ama ben erken diye sesimi çıkarmadım. Sanada tavsiyem lütfen radyoloji uzmanı olmasın. Bir perinatolog bul malum onlar riskli gebelik doktoru oluyorlar
benim kanama değilde ara ara kahverengi pembe lekelenmem oluyo canım 3 gün önce kontrolde dr kese altında kan birikmiş ama önemli değil dedi progeston içiyorum öyle bir rivayet var lekelenmesi olanların oğlu oluyomuş ama ne derece mantıklı bilemiyorumKızlar ben bişey soracam bebek yerleşirken kanama olurmu açık pembe bide kanama yaşayanlar bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğunu söylüyorlar 5 ve 6 haftada kanama görüp de cinsiyetleri erkek olan var mı
tebrik ederim canımmm inşallah oğlun yola çıkmıştırKizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
Kizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
aminnnn rabbim duysun sesini inşallaahtebrik ederim canımmm inşallah oğlun yola çıkmıştır