Süper Anneler - 2011

17 haftalıkta var ama onda hiçbişey belli değil bebek bile görmedim ben

Eklentiler

• image.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 57

canım bence zamanlaman gayet iyi benim 36 saatte olmuştu senın daha erken olmuş. ben 12olayına inanmıyorum vajına asidıkleşıyormuş güya ona bakarsan 5 oğlu olan var peş peşe.. bu kadın şimdi hepsini yumurtlama anında vajinası alkali iken mi yapmış imkansız. bu işin en önemli faktörü erkeğin sperm kalitesi ve ileri hızı.. babanın beslenmesi çok önemli ben artık buna eminim.. etobur erkeklerın iyi beslenen spor yapan. yada ona göre beden gücü gerektiren işte çalışan erkeklerin erkek bebek sahibi olma durumu istatisliklere göre daha fazlaymış. protein et yiyecek erkek afedersiniz ama boğazına düşkün adamların hep oğlu var yoksa yımırta mımırta boş kızlar

anladım canımcım bence soğanı falan karıştırmayın kızlar yumurtlamayı şaşırtıyo akışına bırakın
Sence yum çatlama kanamasımı yaşadım bence öyle dr a göre öyle şey olmazmış yaram varmış yahu benim yaram 5 senedir vardı hiç kanamam olmadı 2 sene önce parça alındı yine kanamadı sonra dondurdum kanama olmadı tekrar çıkmış galiba yara dr a nerdeyse dicektim ben senden çok şey biliyorum diye 33 yaşındayım hiç ara kanama yaşamadım ilk oldu

Asidiklesiyormuymus zaten 6 ancaydi ph ama asidige falan bende inanmiyorum artik ister bir gun erken yap erkegin senin dedigin gibi spermi iyiyse olur benim esim 2 yildir hemen hemen spor yapiyor kas yapti ve eti tavugu findigi fistigi cogaltti iki aydir vitamin hapi aliyor bakalim ne olacak bunlarda birer sebebmi acaba diyorum esim kendi kendine basladi spora vitamine...

Son düzenleme:
yani sen kendini daha iyi bilirsin canım benımde yaram vardı hiç kanama falan yaşamadım. hamile kalmadan 1 ay önce yakıldı yara antıbıyotık falan kullandım çabuk hamıle kalmamı birazda ona bağlıyorum ben terzemız oldu hemen hamile kaldım sence canım olabilirmi

bence de canım kocaları besiye çekicez

Tabiki olabilir dr banda antibiyotik fitil verdi adetten sonra bende kullancam enf ve mantarım var bu ay dişim yüzünden antibiyotik kullandım hemen kaşıntı yapıyo ama benim 2 gündür ovu testim negatif ama t cnin yarısı koyulukta aynı 2 gündür.bu ay bişilermi var ne yada yum çatlamadı yani diğer yum ondanmı acaba

Sen neler yapmistin esine ve kendine???

canım ben ovü testi yaptım yumurtam erken çatlıyordu zaten 10. gün koyu çizgi çıktı 11. gün silikleşmeye başladı o gece ilişki oldu. yarım saat önce eşime kahve ve redbull içirdim. 2 ay öncesinden keçi boynuzu kürü ve çinko içirmiştim. başkada ekstra birşey yapmadım canım.. dua ettim bol bol, tek ilişki oldu derin ilişki oldu, organizma oldum vajınal duş falan yapmadım ilişkiden sonra sağıma yattım ve uyudum hiç kalkmadım. yaptıklarım bunlar canım bakalım oğluşumu bulucaz prensesimi yakında belli olur inşallah

bütün ilaçlar yumurtlamayı etkiliyo ağrı kesici bile etkiliyo canım

Benim eşim her hafta sonu redbull içer içme diyom dinlemiyo ya

Ömrüm bebeğin arkası dönük o yüzden nubu görünmüyor. Birde 11,12,13 haftalık fotosu olması lazım Nub teorisi için

izmir var gibi sanki 9 gün çok fazla ide kazalarınız olduysa hamiş olabilirsin...bir kan tahlili yaptırmayı neden düşünmedin canım..hadi haber bekliyoruz senden..

Ayy ne güzel her hamilelik yeni gibi daha tecrübeli ve daha heyecanlı geçiyor o duygularını ve tatli telasini tahmin edebiliyorum canim,darısı başıma lütfen arkadasim banada dua etttt bende hayırlısıyla oglusumu tutturaydim ne güzel olurdu..
Bademden hiç ses duymadım
Catladim in kız denilen bebeği oglanmis megersem cocugumuz ağır abi olacak zannimca göstermek istemiyordu

İsmin güzelmiş canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…