Süper Anneler - 2011

Kizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani

Canımmmm tebrik ederimm darısı hepimize

Eyham hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

Eyham hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Canım çok sağol rabbim sağlıkla kycağımıza almayı basip eder inşallah...ama korkuyorum ya aynı zamanda çok mutluyum senin okuduğun dua varmı canım cinsiyeti için bildiğin dua vs varmı

hayırlı olsun canım..rabbim gönlündekini göbüşüne versin senin de bizimde....o korku bende de var...benim de eşim babasının adını istiyor geçen yıl vefat etti babası...dr.a gitmeyi istiyorum ama bir taraftan da korkuyorum daha 2 hafta var randevuya ama ne bilim korkuyorum....rabbim gönlümüze göre versin...

Ayy canım çok hayırlı olsun gönlündeki nasip olur inşallah yumurtlama zamanına dikkat ettin mi

Canım Ya aynen dusunsene dokuz ay devam edecek bir korku ....kız olsa artık gorumcem her seferinde yine kız diye iğneler.....neyse hayırlısı rabbim buyuk Kese ne tarafta senin cinsiyet tahmini yapuuolar keseye gore

Sağol canım darısı tım isteyenlere...yok gulum ya hiççç dikkat etmedim ocakta yum.olmadı buayda yumurtam yoktur diye moralim bozuldu drda gitmedim açıkçası bunalmıştım dinlenmek istedim hatta kendime tanı koymuştum sen pkolusun diye duşun yani ama hamileyim işte tabi rabbim devam ettisin sağlıcakla....yani yumurtlamıyorum sandım geçen ay dr öyle dedi tedavi başlatalım dedi...ben gidemedim aksilik oldu ....yani belkide boş yere ilaç kullanacaktım

öylemi diyosun kuzum yaa hay Allah napiyim şimdi araştırayım o zaman senin doktorun nerdeydı canım

Kızlar ben bişey soracam bebek yerleşirken kanama olurmu açık pembe bide kanama yaşayanlar bebeklerinin cinsiyetlerinin erkek olduğunu söylüyorlar 5 ve 6 haftada kanama görüp de cinsiyetleri erkek olan var mı
benim kanama değilde ara ara kahverengi pembe lekelenmem oluyo canım 3 gün önce kontrolde dr kese altında kan birikmiş ama önemli değil dedi progeston içiyorum öyle bir rivayet var lekelenmesi olanların oğlu oluyomuş ama ne derece mantıklı bilemiyorum

tebrik ederim canımmm inşallah oğlun yola çıkmıştır

gijnijim şimdi araştırdım sana bahsettiğim dr zaten perinatolog muş kızımda ona gitmiştim ama radyoloji diye biliyodum.. o yüzden 400tl istediler demekki. kızımda gittiğimde dediğin gibi 45 dk bakmıştı hatta cd ye çekip vermişti sen söyleyince anladım. kontrole gittiğim hastanede perinatoloji yokmuş dolayısıyla ona gidicem. saol kuzum

Hayırlı olsun. Inşallah Rabbim sana bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı oğullar nasip eder inşallah inşallah inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…