- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.341
gurbet guzelı nasılsın gelırsen ne olur cevap yaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ve bende olmak üzere herkese nasip etsin inşallah![]()
82 dogumluyum ilişki günü 0cak 15![]()
vayyyyyy
şimdi canıum buay deneme olucaksa en az 50 tane içinde test olan labaguick alıyorsun veya başka bir test farketmez biz labaguicle yaptık yeterli ve maliyetide uygun gitti gidiyordan bakabilirsin daha ucuz oluyor sonra 24 haziranda testleri yapmaya başlıyorsun ağrı ve akıntı kontrolüde yaparak yumurtlaman 16.17.günlerde oluyor gibi dediğğim tarihte başlayıp bulucaz inşallah ama testin fazla olması herzamn avantajdır unutma
Gijnij acaba ovu test alip cift cizgiyi gordukten sonra 12 saat sonra falan deniyimmi ne dersin bacim yapiyimmi boyle bir cilginlik acaba :))
başladım küre canım sabah akşam midem
Bana o kadar kötü gelmedi sogukmu iciyorsun acaba iliktan daha sicak olucak yudum yudum içeceksin birde sifa oldugunu gelecek bebisi dusun o zaman midenin bulunmadığıni göreceksin
Nasıl yani geçen ay sadece15.gece denedik tutmadı benım 14.gün yumurta catliyor galiba 14 sonrada regl oluyorum Ovulasyon testiyle pik yaptigi gece olsa diye düşünüyorum dogrumu birde 15.gün sabahı tekrar sonra yapmam korunmalı olur böyle denesem mi acaba kızlar
Kızlar selamlarr. ptesi günü adetimin 12. Günü doktora gidicem muayne olucam çat iğnesi olucam. Bu gece kasiklarimda ve bacaklarimda acayip bir agri var. Insallah erken yumurtlamamheyecanlıyım şu incir küründen yapiyimmi ne dersiniz birde esime keci boynuzu kürü yapiyim diyorum 3 gun içsin hiç olmazsa işe yararmı acaba:) mantarım falan yok ama bitene fitil atiyimmi napim ayy beynim durdu napicamm bennnnnn
(((
Incir kürü yapıp içiyimmi .yumurta akı konusunda ne diyosunuz. Hamis halmayi zorlaştirir gibi geliyo bana
fıstık sen nasılsın bebek nasıl canım![]()
Canım senin 3 kızınmi var.2 gündür bu fikir kafama takıldı ama belki 2 yıl sonra düşünürüm kısmet olursa ama eşimin bu düşüncemden haberi yok tabiarkadaşımlada konuştum sen kafayımı yedin diyor bana
ama olursa ne yöntem ne stres oluruna bırakacam tekrar kız olursa tüplerimi baglatacam ki 5 ciyi getirmiyeyim
![]()
Bence zamanlamayi ayarladiktan sonra yumurtaya karbonata falan gerek yok zaten ovulasyn zamani ph yukseliyo yarin doktora gidicem bakalim ne diycek adetimin 12. Gunu yarin hafif sunen bir akintim var ama yogun degil henuz kizlar çok heyecanliyim kesk adet bitiminde şu 7 gunluk fitilden yapsaydim yaaa((
kızlasr biraz önce bebek görmeye gittim orda bir arkadaşta hamileydi 2 oğlu vardı 3ye hamile kızmış diyorki yorgun erkeğin kızı olur diye sizce dogrumu eşimin yorgun olmasına dikkat ettim diyor sayfada erkek bebek için çalışan arkadaşlar var benmde oğlum var 2ciyi kız istiyorum allah nasip ederse
orası kesin ama ovulasyon zamanını tutturmakta zor ben iğneden sonra 36. saat ph kağıdıyla ölçtüm alkali değildi bilmiyom artık bende şaşırdım
o fitili mantar varsa öneriyolar yoksa bir önceki ay kullanıldığı için bir etkisi yok mantar varsa ovulasyon zamanını tutursanda işe yaramayabilir olsaydı doktor söylerdi kafana takma
zaten mantar yoksada önceki ay kullanıldığı için yine bi etkisi yok hamile kalacağın ay iyi ki kullanmadın çünkü kullanırken korunmalısın diyolar ben kullanmıştım çünkü
O fitil mantar için değil iltihap için rahimi temizliyor. Birde orkideme sordum küçük bebeği olduğu için fazla girmiyor yazınca yazıcam bende buraya