Süper Anneler - 2011

Hayır canım diyet falan hiç bir şeyden haberi yok. Fitil akıntı için rahimi yumları temizliyormuş netten bak antibakteriyal bir fitil zaten. Hanı biz diyorduk ya erkek bebiş için rahim temiz olmalı bak o da doğru çıktı. İncir kürü yum çoğaltıyor evet. 1 ay boyunca günde 15 tane civarı yemiş canım. sonrada hamiş kalmış zaten

Ablamda fitil kullandigu ay gebe kaldi kizi oldu

Bu fitilin adını ben vermiştim sana bende kullandım bunu süper bir fitil kullandığim ay mükemmel tazelendi içim yum.zamanı akıntım çok iyi geldi pazartesi bir daha kullanayım 7 tane haa birde ablamında iki oğlu var oda kaldığı ay fitil kullandi aynısıdır çünki ikimizde aynı doktora gitmiştik iltihap için vermişlerdi bize birde biz 14.güne kadar korunmadık dedi yumurtladığında yler bekliyordu demek o ay hemen kaldı onunda tek ilişki değil yani 13.gün14.gün ve15,günmü olmalıacaba

Benim adetim geçti hani şimdi benim ben zaman kullanmam lazım. Açıkçası fitil benim için iyi düştükten sonra temizler

Prenses ne oldu kanamanmı başladı hemen acile git bence bebeşin seninle kalsın gitmesin yaaa heber ver mutlaka Allah yardimcın olsun canım

Benim adetim geçti hani şimdi benim ben zaman kullanmam lazım. Açıkçası fitil benim için iyi düştükten sonra temizler
bu bir hafta içinde hamilelik düşünmüyorsan hemen başlayabilirsin bana doktor verdiğinde regl bitsin bir hafta kullan ama korun demişti bittikten sonraki gece korunmasam olurmu dedim olur fitil attığın gece korunmalı ilişki iltihap için bu fitil benim muayene sonucu verdi dok,şimdi iyi geliyor bu ayda kullanayım bu ara çok üşüttüm tekrarlamış olabilir ben bunuda deneyeceğim

bu bir hafta içinde hamilelik düşünmüyorsan hemen başlayabilirsin bana doktor verdiğinde regl bitsin bir hafta kullan ama korun demişti bittikten sonraki gece korunmasam olurmu dedim olur fitil attığın gece korunmalı ilişki iltihap için bu fitil benim muayene sonucu verdi dok,şimdi iyi geliyor bu ayda kullanayım bu ara çok üşüttüm tekrarlamış olabilir ben bunuda deneyeceğim

Benim deneme daha 20 günü bulur. Ozaman alayım ben pazartesi kullanayım

Canım ozaman eşinden haber alana kadar git uzan sırt üstü ayaklarınıda yukarı dik bekle hiç olmazsa burada iki büklüm pc başında bekleme
Canım seni üzmek istemem ama moralini sakın bozma cok yoğun kanama diyorsun iyi değil başka yakının yokmu arayacağın kanamayı durdurmak için iğne falan yapıyor doktorlar geç kalmadan git valla benide korkuttun haberlerini bekliyorum

Ben napicam kızlar yaaa.. turnusol kagidimda yok yarin ovulasyn testi alip yapsammi acaba acayip karnim agriyor ptesiye kadar kacirirsam korkuyorum

Al en azından çatlayıp çatlamadığını anlarsın. Ama Dr pazartesi demişse peki demedimi kaç ml birde erkek bebek için olduğunu söyledinmi?

Doktor sana düşüklerinden sonra ilaç falan vermedimi merak ettim

Hayır vermedi gerek yok rahmin çok temiz zaten hatta yum takibine gittiğimde bile bu kadar temiz rahim görmedim çok net görünüyor demişti o yüzden hiçbirşey kullanma kendisi temizlenir demişti.bende o yüzden çoğu şeyde kararsız kalıyorum

Back